AcasăPoliticaDiana Şoşoacă, atac cu talpa la Klaus Iohannis: "Este vândut altor puteri"

Diana Şoşoacă, atac cu talpa la Klaus Iohannis: „Este vândut altor puteri”

diana sosoaca

Diana Șoșoacă, președintele S.O.S. România, a vorbit despre noul Guvern, dar a făcut unele precizări și despre președintele Klaus Iohannis.

Senatoarea susţine că Iohannis este manevrat de serviciile secrete și că acesta ar servi interesele NATO, care ar avea mai multă legătură cu Marea Neagră (n.r. probabil referitor resursele de gaze naturale) decât cu apărarea.

Şoşoacă îi vede pe mai mulţi subordonaţi extern

Șoșoacă afirmă că liderul de la Cotroceni este condus de alte puteri și nu are niciun interes să lupte pentru cetățenii români.

Ei nu vor fi reprezentanţi ai poporului român, lor le este frică de poporul român. În momentul în care îţi e frică de oamenii pe care tu îi reprezenti, nu poţi să-i reprezenti.

Trebuie să-i iubeşti pe toţi cu bune şi cu rele. Viaţa mea la senat va fi cu amenzi şi tăiat din salariu, 1 minut ai de vorbit, la un minut îţi închid microfonul. Vine anul electoral, ştiu unde să lovească.

Avem în Guvern două mimoze care sunt susţinute de Iohannis. În ultimul timp, oamenii politici mi-au expus puterea pe care o are mutul de la Cotroceni, Klaus Iohannis.

Pe mine mă interesează judecăţile de valoare ale lui şi ce face pentru România. Din păcate, Iohannis este vândut altor puteri, nu are niciun interes pentru România. El nu este român, este că naţionalitate, dar nu înseamnă că te dai cu celelalte ţări indiferent ce-ţi comandă.

Tu ţii hăţurile Serviciilor Secrete, dar ele îl conduc pe el. Noi nu mai avem stat, este un stat ocupat şi de trupe străine”, a spus Diana Șoșoacă la bzi.

A criticat-o şi pe Turcan

Diana Șoșoacă a transmis şi ce părere are despre noul ministru al Culturii, Raluca Turcan. Senatorul de Iași consideră că fostul ministru al Muncii este „pupila” lui Klaus Iohannis și nu are ce căuta la cârma acestui minister din cauza faptului că nu are cunoștinte.

Nu am nimic cu doamna Turcan. Am cunoscut-o personal când am mers la mineri în 2021, m-a primit, îi mulţumesc, eu am rugat-o să mă asculte că era vorba de interesul minerilor.

Oamenii aceia şi-au primit toate drepturile atunci, şi-a notat 8 pagini. A fost un om deschis şi a vrut să înţeleagă ce am vrut să-i spun. Şi-a dat şi masca jos.

Nu are ce căuta la Cultură, nu are pregătirea necesară. La Cultură pui un om de cultură, care nu are legătură cu politica. Cel de la Cultură trebuie să fie în directă legătură cu cel de la Educaţie.

Ministerul Culturii poate ajuta la dezvoltarea învăţământului. Prin cultură se creează principii naţionaliste”, a mai zis senatoarea.

author avatar
Andrei Ștefan
1.190 afisari

21 COMENTARII

    • Decât fătălăi de la usr ,care ne spun că bărbați pot să nască, mai bine distinsa doamnă, nu-ți convine politica suveranista garoi boschetar iți plac firfirei sorosisti .Nărodule !

    • Ai tu discuții cu distinsa doamnă ,pai tu ești un amărât rupt în kur care lingi în dos globalismul satanic ,o fi mai buni cap de piatră ciuca și Werner zi-mi unul de la scârbele usr care să fie pt țară și popor ,sa te legi de felul cu arată cineva ,asta este neputință și imbecilitatea

    • Sa ne bagam toti pl in ciolos mwmbru de marca MISA, sclavul lui Bivolaru si in barna tramvaiul si in tot usri+pnl si in toti bu.langii pe trotinete.

  1. Ce spune acest fost ofiter SIE despre mafia SRI, a fost batut de securisti dupa ce l-au folosit ca spion afara si apoi s-au debarasat de el si el ii demasca pe tortionarii din sistemul mafiot securist!!!

    Copii de liceu vin si ma intreaba: „Catalin au venit la scoala cei din SRI, invatam carte foarte bine, ce ne sfatuiesti? Le putem accepta oferta?” Cititi mai jos…
          15/06/2023
     https://veghepatriei.wordpress.com/2023/06/15/copii-de-liceu-vin-si-ma-intreaba-catalin-au-venit-la-scoala-cei-din-sri-invatam-carte-foarte-bine-ce-ne-sfatuiesti-le-putem-accepta-oferta-cititi-mai-jos/

    Le-am spus acelor copii: „Sunteti micuti, nu ati implinit nici macar 20 de ani, SRI-ul este o institutie doar pe foaie, sa asigure functionalitatea statului roman, in realitate reprezinta cupola sub care s-au strans vechile si actualele retele de spionaj ce au capusat intreg aparatul de stat! Puterea SRI-ului este atat de uriasa incat au oameni peste tot, inclusiv in puscarii, spitale, sistem de invatamant, Politie, Jandarmerie, DIICOT, DNA! Cunosc cazuri de procurori si judecatori care sunt ofiteri SRI adanc ingropati in sistemul public, identitati „fantoma” chiar si pentru cei care lucreaza in SRI!

    95% din ofiterii SRI sunt rude intre ei, model mafiot italian si masonic, afacerilor lor de casa insumeaza miliarde de euro, de la traficul de arme si droguri si pana la macrocriminalitate. SRI-ul dupa modelul defunctei Securitati nu s-a dat in spate de la nimic, inclusiv crime camuflate ca „accidente”! In SRI daca ai gresit cu o virgula, nu functionezi 24/24 ca o masina, in secunda urmatoare esti dat afara si iti pun in vedere ca vei ajunge boschetar daca iti drumul la gura! Da, cunosc cazul unui subofiter SRI care a ajuns sa doarma pe banci in parcul Garii de Nord!
    Pentru rezistenta psihica sunt folosite droguri aduse din Statele Unite, Germani, Franta si Israel, prin hipnoza induse anumite stari pentru a te transforma intr-o simpla papusa ce executa ordine, dupa varsta de 50 de ani putini scapa de infarct sau atac cerebral!

    România e cangrenata de cancerul corupției de pe timpul lui Eminescu și cînd cineva are cancer numai scapă, așa și cu țara e pe mîna jigodiilor și gunoaielor sataniste de torționari și în comă canceroasă de peste 150 de ani ca să nu zic de mai mult timp. Statul mafiot e o organizație teroristă care a distrus scoala, economia și a furat totul din Romania și au dat la străinii sataniștii. E cutremurător și adevărat ce spune acest fost ofițer SIE care după o misiune a fost bătut și aruncat, lăsat să moară într-o groapă din Cehia, a scăpat ca prin minune fiind găsit de niste săteni din Cehia și dus la spital. Deci jigodiile sataniste te folosesc și apoi ca să nu vorbești
    despre furaciunile lor te omoară!!

    Un sistem de ” justiție” ( injustiție) care nu vrea să rezolve crimele din 89 ( peste 1200 de morți), mineriadă, reprimarea din 10 august 2018 și altele, dovedește că e un sistem terorist care își protejează torționarii călăi careîn loc să facă justiție, ceea ce arată că acest stat e un grup infracțional organizat mafiot care asuprește poporul și este complice cu hoții, sarlatanii, escrocii care trebuie să stea la pușcărie. Ba mai mult călăii torționari teroriști spagari pentru crimele lor primesc și sint răsplătiți cu pensii penale că au ucis,  terorizat și bătut poporul, aparind statul mafiot securist care e un grup infracțional organizat mafiot și terorist.

    • Problema nu este coruptia (cu care va tot minte presa) problema este pierderea totala a suveranitatii si independentei tarii. Coruptia este o perdea de fum cu care globalismul abate atentia societatii de la probema reala care este pierdere suveranitatii si independentei. E valabil pentru toate Tarile inclusiv, culmea, chiar si Statele Unite ale Americii!

  2. Hai iohanus curdefer ,hai buldogu ,chioru’ ,hrebe ,Alinutza ,tzurcana,catzu ,virgil ,orban sika ,haideti talpa iadului ,hotzilor scarbe nu oameni Oameni de rahat!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Se răzbună vremea. Atenţionare meteorologică pentru Bucureşti! Cod galben de ploi şi vijelii. Zonele vizate

Meteorologii au emis duminică, 12 mai, o atenționare Cod galben de ploi, vijelii și grindină. Specialiştii de la ANM susţin că atenționarea vizează mai...

Cum vrea PSD să adune voturi de la fanii lui Florin Piersic. Marcel Ciolacu şi Alexandru Rafila, în vizită, la spital!

PSD-iştii Marcel Ciolacu şi Alexandru Rafila au mers în vizită la Florin Piersic (88 ani), internat la Spitalul Foişor din București. Şi au avut...
proger