AcasăPoliticaDiana Şoşoacă a tunat şi fulgerat în Senat: aproape că i-a făcut...

Diana Şoşoacă a tunat şi fulgerat în Senat: aproape că i-a făcut pe toţi securişti!

Diana-SosoacaDiana Şoşoacă a tunat şi fulgerat în Senat: aproape că i-a făcut pe toţi securişti!

Diana Șoșoacă a făcut show în Senat, la dezbaterea moțiunii simple care-l vizează pe Claudiu Năsui, ministrul Economiei, la inițiativa parlamentară a senatorilor PSD.

Senatoarea a făcut aluzie la episodul din curtea Institutului ”Matei Balș”, când ministrul Sănătății a luat-o la fugă atunci când a fost întrebat de senatoare despre incendiul care a curmat viețile a peste 20 de români.

Șoșoacă l-a luat peste picior pe Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii care venise să-l susţină pe Năsui.

Senatoarea a făcut aluzie la episodul din curtea Institutului ”Matei Balș”, când ministrul Sănătății a luat-o la fugă atunci când a fost întrebat de senatoare despre incendiul care a curmat viețile a peste 20 de români.

Şoşoacă, sigură că moţiunea nu trece

Că tot vorbeam de huiduieli, au început și în Senat! Mă uit la domnul ministru Voiculescu și sunt uimită. Este pentru prima oară când îl văd și nu fuge de mine. Probabil că acum se sprijină unul pe altul.

Ce am învățat eu aici, astăzi, la această moțiune? Să am grijă cu cine vorbesc că e posibil ca oricine de aici să fie securist, fiu de securist sau nepot de securist. Să am grijă pentru că, de fapt,toți cei de aici sunt vinovați pentru cei 31 de ani în care Ministerul Economiei a fost disfuncțional.

Am mai pierdut încă o zi în loc să rezolvăm problemele esențiale ale României pentru că această moțiune nu va trece. Nu va trece pentru că avem, aici, o putere dictatorială. Ăsta este adevărul!„, a spus Șoșoacă.

author avatar
Andrei Ștefan
782 afisari

4 COMENTARII

  1. Toți o dau cu „securistii”
    Nici o moțiune de desființare a serviciilor secrete
    Concluzia-si ei fac parte din servicii

  2. Eu n-am incredere in Șoșoacă! Acu 2 ani era mare iubitoare de USR și posta iubirea față de USR pe feisbuci, ca vz Doamne USRplus asigura viitorul copiilor ei, ai României etc. Și azi ce sa vezi! USRu e la putere și face contrarul!! Iar dna Șoșoacă care îi sprijinea/le facea campanie din postura de membru USR, azi e nemulțumită de proprii ei coledzi usriști/securiști?? Pai cind a fost sinceră? brusc devenii ea patrioată??! Mie îmi plac oamenii consecvenți gen PLEȘOIANU, ȘERBAN NICOLAE,ZAMFIR, IANCU IULIAN, FLORIN GEORGESCU, ETC. Nu oameni cu caracter după cum bate vîntul! gen Șoșoacă..

  3. La cîți traseiști există, din ’90 încoace, unii schimbînd mai multe bărci, înseamnă că e plin de puliticieni care bubuie – nu-i așa? – de înțelepciune. De-aia și merge țara atît de bine. Iar, că să te aliezi unor astfel de găști, precum usr – nu că ar fi ăilalți mai breji – scuza-ma, dar trebuie să o faci fie din oportunism, fie pentru că ești imbecil. Maxima dumneavoastră cu înțeleptul și nebunul merge deloc aici. Madam Șoșoacă nu s-au născut ieri, că să aibă revelații patriotice / naționaliste … destul de recente.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger