AcasăPoliticaDiana Şoşoacă a început războiul, după ce a fost dată afară din...

Diana Şoşoacă a început războiul, după ce a fost dată afară din AUR! L-a călcat în picioare pe George Simion

sosoacaDiana Şoşoacă a început războiul, după ce a fost dată afară din AUR! L-a călcat în picioare pe George Simion

Senatoarea Diana Șoșoacă a început să atace în toate direcţiile, după ce a fost dată afară din Alianța pentru Unirea Românilor. Ea l-a atacat, în primul rând, pe co-preşedintele partidului, George Simion.

Apropo, George, ce profesie ai? Câte cărți ai scris tu de te numești scriitor? În ce uniune a scriitorilor ești tu? Cum putem să îți vedem profesia? Care profesie? Ce antreprenoriat faci tu?

Hotelul în care au fost cazați parlamentarii și le-ai spus că numai acolo au voie să fie cazați?

Și că imediat cum intrăm în Parlament suntem obligați să ne luăm câte o Dacie Logan de la societatea unui prieten al tău? Cum? În leasing? Cu 2.000 de lei pe lună? Păi cu 2.000 de lei pe lună în iau Porsche, frate! Pe bune?

Hai că încep să dau! Vrei să mai dau? Vrei să dau și toate mesajele pe care ni le-ai trimis cu toată chestia asta? Dau tot!”, a spus senatoarea la un post TV.

S-a răzbunat Simion pe Şoşoacă?

Diana Șoșoacă va pierde funcția de președinte al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupţiei şi petiţii, odată cu excluderea din AUR. Ea îl acuză pe Simion și că ar fi profitat de profesorul Florian Colceag, numit și antrenorul geniilor.

De asemenea, femeia a mai zis că George Simion i-ar fi spus direct că nu tolerează niciun membru care dă vreun semn că s-ar ridica împotriva sa.

Înainte cu o săptămâna de trădarea lui Lavric și Târziu, ce nume predestinate pentru trădători, ne-am întâlnit în patru, la un bar și ai spus atât: Am desființat președinții de filiale și filialele din România.

Deci la momentul ăsta AUR nu mai funcționează ca un partid, atenție, și se autodesființează. Pentru că vrei să nu provoace nimeni vreun Congres, pentru că tu vrei să conduci România, ori în calitate de prim-ministru ori în calitate de președinte.

Și te-am întrebat „și Călin Georgescu pe care l-ai susținut?”, și ai spus „Eu vreau să conduc România”.

De ce nu vrei congres? Apropo, de ce nu le-ai spus tuturor că președintele partidului este Marius Lulea? Când apar actele cu voi doi, tu și cu Târziu, în calitate de președinți?”, au fost dezvăluirile pe care le-a făcut Şoşoacă.

Senatoarea pretinde că ar avea dovezi pentru toate acuzațiile făcute.

author avatar
Andrei Ștefan
610 afisari

7 COMENTARII

    • Ceilalti (celelalte partide – a se citi ” găști ”) ce-or fi, mă? Nu tot circari? Că doar n-or fi academicieni?

  1. Comisarul.ro , astazi , 15 februarie 2021 , ora 17:55 : ” O REVOCAM DIN TOATE FUNCTIILE ” / CLAUDIU TARZIU A ANUNTAT IN PLENUL PARLAMENTULUI CA AUR A EXCLUS-O DIN RANDURILE SALE PE DIANA SOSOACA ” .

  2. O si aud pe barbata Hanna Rabinsohn:
    -Dragi tovarăși, sărbătorim azi 34 de ani de când sub conducerea partidului lui Lenin-Stalin s-a înfăptuit cel mare mare eveniment din istoria omenirii, Marea revoluție Socialistă din Octombrie. În bezna regimurilor de exploatare a omului de către om care curprinsese între globul pământesc s-a produs o spărtură aducătoare de lumină-
    La care Sosoanca:
    -Auzi fa Anuțã, nu ducem la Jilava pe alde Simion, Sorinel si gasca ca uite ce nazisti.
    Ducem fa Soso cum nu ducem. Da, ducem la Alba ca e frigul mai bun de ce sa moara repede. Cum nu ducem, ducem ca sa fim frati uniti.

  3. Vorba la Avva Justin.
    -Ai vedeti pe astia care se inghesuie la lumänari?…Daca e sa fie pusi sa aleaga intre Dracu si Domnul…
    Se vor imbulzi toti la Dracu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger