AcasăPoliticaDiana Şoşoacă a făcut CIRC în Parlament! Moment grotesc: a venit cu...

Diana Şoşoacă a făcut CIRC în Parlament! Moment grotesc: a venit cu sacul de cadavre! (VIDEO)

sosoaca sac cadavreDiana Şoşoacă a făcut CIRC în Parlament! Moment grotesc: a venit cu sacul de cadavre!

Senatorul ex-AUR Diana Șoșoacă s-a dat în spectacol la dezbaterea moţiunii de cenzură. Avocata a adus un sac pentru cadavre și l-a desfăcut în plen, lângă premier.

Ideea este că această guvernare este inimaginabil de distrugătoare pentru poporul român. Mă uitam cum bolnavii cronici nu au dreptul nici acum să intre în spitale să se trateze. Mă uitam la vaccinare, eu știam că vaccinarea trebuie să aibă motive medicale nu mici, nu muștar, nu trotinete”, a spus Diana Șoșoacă în plen.

Când domnule Cîțu vă uitați în urmă, pe mâinile dumneavoastră și al întregului guvern stă sânge”, a mai adăugat senatoarea.

Orban i-a atras atenţia lui Şoşoacă

Diana Șoșoacă a început scandalul în momentul discursului deputatului Marius Budoi. Ea a fost atenționată de Ludovic Orban să înceteze. Între timp, un chestor i-a îndepărtat sacul.

Îl fac plângere penală pentru furt. Să-mi aducă sacul înapoi, este furt. Îi fac plângere pentru distrugere”” a spus Diana Șoșoacă în live-ul de pe Facebook.

Senator USR, agresat fizic de Șoșoacă

Senatorul USR PLUS Sergiu Cosmin Vlad, chestor al Senatului, pus de Ludovic Orban să o scoată din sala de plen, marți, pe Diana Șoșoacă, din cauză că aceasta îl urmărea pe premierul Cîțu cu un sac pentru cadavre, a declarat că senatoarea independentă l-a agresat fizic.

Între cei doi a existat un schimb de replici în timp ce erau în anticamera sălii de plen, jurnaliștii aflați pe holul Parlamentului putând auzi prin ușă țipetele Dianei Șoșoacă.

Sergiu Cosmin Vlad a povestit ulterior cum a fost agresat de senatoare: „Fizic am fost agresat. M-a prins de față. Era pe live-ul ei, filma, în timp ce m-a prins de față și de nas. Fizic m-a agresat. Mi-a spus dă-mi sacul. I-am zis dar luați-l. I-am zis că la așa agresiuni fizice nu mă mir că e la al treilea divorț”.

M-a prins de nas și mi-a zis dă-mi sacul de acolo. Eu sunt chestor, eu trebuie să asigur ordinea în sala de plen. Mă gândesc să îi fac plângere penală, pentru că este o agresiune fizică”, a spus senatorul USR PLUS.

author avatar
Andrei Ștefan
797 afisari

5 COMENTARII

  1. Ei si ce ? I a sters nasu’ de muci…n a facut nimic pana acum azi , mare chestor la USR !
    Mare bugetar !

  2. Daca stau si ma gandesc la” spectacolele” lor inainte de a se fi cocotat la guvernare, nu vad de ce se mira…

  3. Au uitat când se dădeau cu curul de pământ pe holul parlamentului tovarășii reziști!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger