AcasăPoliticaDiana Șoșoacă a continuat circul din Parlament: şi-a pus BOTNIŢĂ! (VIDEO)

Diana Șoșoacă a continuat circul din Parlament: şi-a pus BOTNIŢĂ! (VIDEO)

diana-sosoaca-botnitaDiana Șoșoacă a continuat circul din Parlament: şi-a pus BOTNIŢĂ!

Circ în Parlament, unde deputații și senatorii s-au reunit într-o ședință de plen dedicată aniversării Constituției Un moment hilar a avut loc în timpul ședinței de plen, atunci când senatoarea Diana Șoșoacă și-a pus o botniță la gură.

În timpul discursului de la tribuna plenului reunit, îmbrăcată în ie tradițională și batic, Șoșoacă a scos din geantă o botniță din metal pe care și-a pus-o peste gură.

„Moş Niculae” i-a adus o botniţă

Senatoarea independentă a purtat luni, în semn de protest față de restricțiile anti-coronavirus, o botniță de metal la şedinţa solemnă a Parlamentului consacrată aniversării a 30 de ani de la adoptarea Constituţiei.

I-am cerut Sfantului Nicolae sa-mi dea un cadou pentru aniversarea Constitutiei Romaniei.

Asta mi-a lasat, o botnita prin care Constitutia, drepturile si libertatile fundamentale au fost anulate de catre Parlament, de catre Presedinte si Guvern si rog aici reprezentantul CCR sa aiba mai mult curaj asa cum a avut in Decizia 457/2020, punctul 68, in care a mentionat ca starea de alerta incalca statul de drept, este creata artificial si nu exista fundament constitutional pentru existenta acesteia.

Traiasca Romania libera, traiasca dreptul la libera exprimare, jos botnita!”, a declarat Diana Șoșoacă, într-un discurs ținut în fața plenului.

AUR a adus nuiele

Înainte de ședință, cei de la AUR au pus în fața plenului mai multe ghete pe care au scris numele politicienilor și în care au băgat nuiele. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a luat-o pe cea cu numele său.

AUR a dus, luni, în Parlament nuiele pentru Klaus Iohannis, premierul Nicolae Ciucă şi liderii partidelor, de Moş Nicolae. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a luat-o pe cea cu numele său, înainte de a intra în plen.

Am luat-o, gata. E a mea”, le-a spus Ciolacu jurnaliștilor.

author avatar
Andrei Ștefan