AcasăPoliticaDiana Șoșoacă a continuat circul din Parlament: şi-a pus BOTNIŢĂ! (VIDEO)

Diana Șoșoacă a continuat circul din Parlament: şi-a pus BOTNIŢĂ! (VIDEO)

diana-sosoaca-botnitaDiana Șoșoacă a continuat circul din Parlament: şi-a pus BOTNIŢĂ!

Circ în Parlament, unde deputații și senatorii s-au reunit într-o ședință de plen dedicată aniversării Constituției Un moment hilar a avut loc în timpul ședinței de plen, atunci când senatoarea Diana Șoșoacă și-a pus o botniță la gură.

În timpul discursului de la tribuna plenului reunit, îmbrăcată în ie tradițională și batic, Șoșoacă a scos din geantă o botniță din metal pe care și-a pus-o peste gură.

„Moş Niculae” i-a adus o botniţă

Senatoarea independentă a purtat luni, în semn de protest față de restricțiile anti-coronavirus, o botniță de metal la şedinţa solemnă a Parlamentului consacrată aniversării a 30 de ani de la adoptarea Constituţiei.

I-am cerut Sfantului Nicolae sa-mi dea un cadou pentru aniversarea Constitutiei Romaniei.

Asta mi-a lasat, o botnita prin care Constitutia, drepturile si libertatile fundamentale au fost anulate de catre Parlament, de catre Presedinte si Guvern si rog aici reprezentantul CCR sa aiba mai mult curaj asa cum a avut in Decizia 457/2020, punctul 68, in care a mentionat ca starea de alerta incalca statul de drept, este creata artificial si nu exista fundament constitutional pentru existenta acesteia.

Traiasca Romania libera, traiasca dreptul la libera exprimare, jos botnita!”, a declarat Diana Șoșoacă, într-un discurs ținut în fața plenului.

AUR a adus nuiele

Înainte de ședință, cei de la AUR au pus în fața plenului mai multe ghete pe care au scris numele politicienilor și în care au băgat nuiele. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a luat-o pe cea cu numele său.

AUR a dus, luni, în Parlament nuiele pentru Klaus Iohannis, premierul Nicolae Ciucă şi liderii partidelor, de Moş Nicolae. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a luat-o pe cea cu numele său, înainte de a intra în plen.

Am luat-o, gata. E a mea”, le-a spus Ciolacu jurnaliștilor.

author avatar
Andrei Ștefan
1.473 afisari

10 COMENTARII

  1. Radeti voi,cretinilor de presa ,cam asta o sa va astepte pe voi si copiii vostri.Dar de unde atata creier ca sa ganditi?

  2. nu este nici un circ , este un mod de a face sa priceapa si niste analfabeti functionali ce-i asteapta . este o femeie curajoasa si spune adevarul care deranjeaza pe hoti din furat .

  3. Va doresc ,dragi tovarasi din presa ,sa aveti viata indelungata si sa apucati sa va vedeti copiii si urmasi cu botnita la gura asa cum batjocoriti aceasta femeie care lupta pentru libertatea unor idioti ca voi.Asa radeam si de Vadim acum traim ceea ce ne-a prezis.Dumnezeu nu doarme doar se odihneste puti,

  4. O bezmetică dezorientată, care nu știe cum să mai provoace. Face un circ jenant în parlament. Ar trebui să fie tratată, că e bolnavă foarte.

    • o solutie si mai simpla ar fi sa te spanzuri , ca tot nu pricepi nimic de ce se intampla in jurul tau .

  5. Nenea, Andrei !!! Noi (unii), cititori, va mai „amendam” in comentarii , unele mici erori ( sa ne ferim de cuvantul greseli), cu speranta ca oricine e supus greselii, iar indreptarea ar trebui sa vina, logic. Se pare ca la dvs. a gresi e patologic si atunci, noi, ne racim gura (pardon), tastatura de pomana. Cand mai folositi expresia „ie traditionala” , v-as ruga sa consultati inainte un DEX , de unde o sa aflati explicit ce inseamna cuvantul IE. Apoi, doamna in cauza, pe care nu pot s’o aprob in tot ceea ce face, azi, nu vad unde este „circul” de care vorbiti in articol. Mie, mi se pare ca a vorbit mult mai la „subiect” , fata de altii, grabiti, sa nu treca fasolea cu ciolan de la cantina. „Gaselnita” cu botnita, mi se pare chiar reusita la discursul dansei, iar ceea ce a spus este chiar adevarat. Asa ca , nene, mai usurel cu pianul pe … IE….

  6. Noi avem in parlament oameni seriosi pe care te poti baza in tara asta???! Piti de mall, baieti caratori de genti, sageti pentru lucruri murdare. DE ROMAN FLORIN NU VA OCUPATI CEVA MAI MULT?! PROSTUL SATULUI IN CAPUL NUNTII ..nici el nu stie cui serveste…de Sosoaca aveti grija mare…DACA AVEATI VOI IN VIATA FEMEI CURAJOASE NU TRAIATI CA NISTE LIMBRICI…

    • De ce nu o întreabă nimeni pe circareasa asta de relațiile pe care le are cu masoneria știut fiind deja ca maica- sa ocupa o funcție importanta într-o astfel de organizație oculta și transnatională? Cam miroase a „lup în blana de oaie”.

  7. BRAVO Dna Sosoaca, sa iti ajute Dumenzeu si prin toate actiunile tale sa trezesti cat mai mult oameni pentru salvarea lor si a noastra a tuturor!
    Stima deosebita

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger