AcasăPoliticaDEZVĂLUIRI STENOGRAME. „Am stat cu Marcel Ciolacu aproape o jumătate de oră....

DEZVĂLUIRI STENOGRAME. „Am stat cu Marcel Ciolacu aproape o jumătate de oră. Dacă doriți să mergeți la PSD, vă rog să o faceți. Cel puțin la ușa clanței veți putea să vă agățați”

sursa foto: gorjtv.ro

Dezvăluiri de proporții ajung publice, prin intermediul unor stenograme din interiorul PMP. Se întâmplă în plin an electoral, în care se poartă negocieri peste negocieri, înainte de alegeri.

Vicepreşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Marius Paşcan, publică în mediul online o înregistrare în care poate fi auzită vocea lui Cristian Diaconescu. Fostul ministru care revendică statutul de președinte al acestui partid politic.

În înregistrarea postată de către vicele Pașcan, Diaconescu susține – într-o serie de precizări pe care le face unor membri ai PMP – că a negociat cu Marcel Ciolacu, liderul PSD. Dar și că a comunicat cu președintele Klaus Iohannis.

În finalul declarațiilor sale, Diaconescu le cere celor de la PMP să aibă încredere și dă asigurări că „totul este în regulă” pe toate fronturile – „și la PSD, și la Cotroceni”.

sursa foto: Facebook/Marius Pașcan

„Vă garantez că cel puțin la ușa clanței veți putea să vă agățați”

Aseară am stat cu președintele PSD, Marcel Ciolacu, aproape o jumătate de oră și vreau să vă spun că am rămas înțeleși pentru viitor cel puțin asupra unui pact de neagresiune. Dacă unii dintre dumneavoastră doriți să mergeți la PSD sau la AUR, vă rog să o faceți. Vă garantez că cel puțin la ușa clanței veți putea să vă agățați.

În legătură cu președintele Iohannis, vă rog să aveți încredere că există comunicare. Nu am să intru în detalii, nu am să intru niciodată în detalii din acest punct de vedere și cine are experiență instituțională mă înțelege, dar vă rog să aveți încredere în ce vă spun că totul este spun: totul este bine pe toate fronturile și la PSD, și la Cotroceni”, se arată în stenograma discuțiilor lui Cristian Diaconescu, potrivit stiripesurse.ro.

Pașcan „pune tunurile” pe Diaconescu

De altfel, Pașcan, vicepreședintele PMP, îl critică fățiș pe Diaconescu. Despre care spune că a devenit „conjunctural” președintele PMP și pe care-l acuză că „a luat partidul pe persoană fizică, și a vrut să ne dizolve politic strict pentru interesele sale personale, egoiste, legate de diverse ranguri și funcții, fie în PNL, fie în AUR, fie în PSD”.

„Nu l-am agreat niciodată. Nu-mi priesc șobolănismele, nici oamenii ascunși în spatele propriilor frustrări, (…) nici mitomanii ori demagogii, cei care una zic și cu totul alta fac”, scrie Marius Pașcan într-un mesaj atașat înregistrării audio și postat pe pagina sa de Facebook marți dimineață, 19 martie.

Redăm în cele ce urmează, integral, mesajul postat de către Marius Pașcan, pe rețeaua de socializare amintită:

„Cum am supraviețuit?

De doi ani, ne-am dezis de un personaj bizar, care ne-a indus în eroare prin cameleonismul său politic și a devenit fortuit, conjunctural, președintele PMP. Apoi, a luat partidul pe persoană fizică, și a vrut să ne dizolve politic strict pentru interesele sale personale, egoiste, legate de diverse ranguri și funcții, fie în PNL, fie în AUR, fie în PSD. Otova…

Nu l-am agreat niciodată. Nu-mi priesc șobolănismele, nici oamenii ascunși în spatele propriilor frustrări, mizerii și complexe monstruoase, nici mitomanii ori demagogii, cei care una zic și cu totul alta fac, nici cei bipolari, dedublați, cu multiple personalități, neștiind vreodată cu cine stai la masă, cu cine ai de-a face, indivizi ascunși, pierduți în propriile lor lumi ciudate, indescifrabile pe cale rațională și logică. În esență, lipsiți de onoare, demnitate și cuvânt, chiar dacă disimulează și aparențele înșală.

Așadar, după doi ani de procese consecvente și repetate, timp în care am fost supuși la teribile presiuni din partea PSDNL, prin care s-a încercat preluarea în forță și desființarea PMP, am ajuns trecuți prin multe cazne, în sfârșit la momentul adevărului. Sperăm ca Înalta Curte de Casație și Justiție să facă dreptate PMP, să recunoască astăzi conducerea legitimă, statutară, a partidului nostru, pe președintele Eugen Tomac, ales prin două congrese și să se dispună înscrierea cuvenită în Registrul Partidelor Politice, conform actului de voință exprimat inechivoc de către membrii PMP.

Până atunci, vă atașez un fragment relevant al conspirației politice din care a făcut parte Cristian Diaconescu, cu intenția de a conduce PMP către obștescul sfârșit. Concluziile le puteți trage individual, fiecare după putințe. Veți înțelege că reprezintă un miracol faptul că, în pofida asalturilor politice distructive repetate, din interiorul partidului și din exterior, PMP a supraviețuit. Și mergem înainte, pe drumul nostru către o Românie a libertăților și drepturilor fundamentale, a democrației și statului de drept, a respectului pentru fiecare cetățean, o Românie dreaptă, modernă, a valorilor tradiționale, conservatoare, o Românie a credinței în bunul Dumnezeu.”, scrie Marius Pașcan.

author avatar
Andrei Coman
1.610 afisari

5 COMENTARII

  1. SIE se face de ocara cu paiata asta de Diaconescu !
    El e pervers si gata !
    Sluga lui Klaus si a covrigarului, caratorul gentii lui Haisam(tot omul SIE ?!)

  2. Prosti nu sunt cei care se atarna de clanta, ci aia care ii primeste .
    Partidul o sa devina un mixt toxic, cam ca la PNL.

  3. Pai la ce sa te astepti de la PMP, partidul turnatorului Petrov, facut dupa chipul si asemanarea sa, dupa chipul lui de hidra comunista

  4. nu tot PMP este dupa chipul si asemanarea cu Petrov, insa Diaconescu a fost. Mai multi ani un auxiliar de serviciu, desi doar pentru 1an jumate se prezinta ca diplomat. Impostura curata.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger