AcasăPoliticaDezvăluiri bombă înainte de alegeri. Condamnat pentru proxenetism, candidează în partidul lui...

Dezvăluiri bombă înainte de alegeri. Condamnat pentru proxenetism, candidează în partidul lui Băsescu – VIDEO

Dezvăluiri bombă: Condamnat pentru proxenetism, pe listele partidului lui Băsescu - VIDEO (foto. Facebook/Emanuel Ungureanu)

Useristul Emanuel Ungureanu, candidat la alegerile parlamentare din 6 decembrie, face acuzații grave.

Politicianul susține că un bărbat care ar fi fost condamnat pentru proxenetism figurează pe listele PMP de la Buzău, la scrutinul de la finalul acestei săptămâni.

„Da, a fost condamnat pentru proxenetism. Este un domn care a dat și comandă în aceste zile să se taie lemne din albia unui râu ca să se dea mită electorală pentru un candidat pe nume Mocanu. A schimbat vreo patru partide într-un an. Puteți verifica cu domnul Orban, pentru că în aranjamentul PNL – PMP acest domn semianalfabet, din partidul securistului ‘Petrov’, a ajuns – atenție – consilier al unui secretar de stat la Ministerul Culturii.

Pe domnul primar îl cheamă Micleru, este o catastrofă pur și simplu. Gura Teghii se numește comuna de unde este acest domn. Nu e vorba despre o acuzație de proxenetism, vorbim despre o condamnare penală definitivă în anul 2010. El lua fete de la discoteca din sat și le transforma în carne vie. Acest domn este în partidul lui Băsescu”, a susținut Emanuel Ungureanu, luni seară, la Antena 3.

De altfel, Ungureanu făcuse acuzații grave pe acest subiect și pe pagina sa de Facebook, într-un mesaj postat luni și pe care îl redăm integral:

”HOȚII!

Primarul PMP Micleru Gheorghe din comuna Gura Teghii județul Buzău este acuzat că a pus angajații primăriei să fure lemnul aflat în proprietatea Apelor Române pentru a oferi mită electorală pentru deputatul PMP Adrian Mocanu.

Primarul PMP Micleru a mai primit o condamnare penală pentru proxenetism acum aproximativ 10 ani.

Acesta racola fete din discoteca comunei GuraTeghii și le transforma în carne vie.
Voi depune plângere penală împotriva acestui hoț abject și împotriva complicilor săi!
Un detaliu important, premierul Ludovic Orban a numit în Buzău un prefect de la PMP în urma blatului cu turnătorul la Securitate de la PMP cu nume de cod”Petrov”.
Prefectul PMP o să trimită Garda Mediu să ancheteze furtul primarului hoț de la PMP?”

author avatar
Andrei Coman
585 afisari

1 COMENTARIU

  1. Pai, care om sanatos la cap se inscrie in clanurile (ca partide nu”s), de hoti ??? Urmarea, primul venit primul … ales… Ma”ntreb cine-i voteaza ??? Tot la fel de „sanatosi” la cap…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger