AcasăPoliticaDezvăluire bombă despre Gigi Becali, chiar în an electoral! Cu cine își...

Dezvăluire bombă despre Gigi Becali, chiar în an electoral! Cu cine își face partid

Gigi Becali, anunț sonor la început de an: ”Nu mă mai interesează, la revedere!”

Revine Gigi Becali în politică? E o întrebare ce apare în discuție în plin an electoral!

Cum de a apărut o astfel de chestiune în prim-plan? Ei bine, s-a aflat de demersul actualului patron de la FCSB, cunoscut în spațiul public și drept „latifundiarul din Pipera”.

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a depus o cerere în instanță pentru înființarea unui nou partid politic, cu numele Partidul Noua Gardă-Creștină Democrată, dezvăluie gsp.ro.

Cine mai e implicat în acest proiect

Alături de Becali, pe lista petenților apar Ionuț Luțu și Laurențiu Ionescu, precizează sursa citată. E vorba despre fostul fotbalist – despre care se știe că, de ani buni, e nu doar șoferul, ci și omul de încredere al patronului de la FCSB. Dar și, în cazul celuilalt nume menționat, despre cel care s-a ocupat pentru o perioadă de organizarea cantonamentelor roș-albaștrilor.

Așadar, omul de încredere al „latifundiarului din Pipera” ar fi și el implicat în acest proiect politic ce ar putea să prindă contur chiar în an electoral.

Ar mai fi de spus că cererea pentru înființarea Partidului Noua Gardă-Creștină Democrată a fost deja depusă în instanță.

Nu e străin de politică

În cazul lui Gigi Becali nu e tocmai un secret faptul că a mai „cochetat” cu politica. El a mai fost implicat în politică și a avut un alt partid, desființat în 2022. Becali a fost președintele Partidului Noua Generație-Creștin Democrat din 2004.

În toamna anului trecut, mai precis în septembrie 2023, Gigi Becali spunea că ar fi dispus să sprijine financiar o formaţiune politică, dacă se strâng destui oameni cu care să formeze un partid, dar el nu intenţionează să candideze pentru nicio funcţie, potrivit romaniatv.net.

Să vină oamenii din stradă să facem un partid. Eu nu candidez, cheltui toți banii și pun pe altcineva să conducă țara”, ar fi spus la acea vreme Gigi Becali la postul TV.

author avatar
Andrei Coman
620 afisari

4 COMENTARII

  1. Jiji este un parvenit jegos de tipul Dinu Paturica. Din acest motiv acest personaj ciobanesc este ultimul ca cat din galaxie, ultimul jegos in functzie.

  2. Denumirera partidului este o smecherie, pentru a aminti de vechiul partid Noua Generatie – Crestin Democrat (PNG-CD), dizolvat in 2022. Se pare ca Becali nu s-a invatat minte si mai vrea sa si-o fure odata. El pur si simplu nu intelege ca in materie de politica este un habarnist.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger