AcasăPoliticaDesființarea PNL

Desființarea PNL

„PSD este un partid toxic, care nu face bine României”. „PSD este un partid de casă, construit pe tot ce are mai rău politica românească”. „PSD a modificat legile justiției pentru a-și apăra infractorii”. „Acest partid, PSD, trebuie să dispară”. Sunt doar câteva dintre declarațiile războinice ale lui Klaus Iohannis, de-a lungul timpului.

Am avut, și din nefericire încă mai avem parte de cel mai obraznic președinte. A trecut peste Constituție ori de câte ori a avut chef, fără să țină cont de opreliștile legale. Nici după ce a trecut campania electorală și nici după ce au avut loc alegerile nu i-a trecut. Încă mai are răbufniri de ură maladivă. Tot ce s-a întâmplat rău a fost din cauza PSD. Tot ceea ce merge prost acum este doar din cauza PSD, care ba a golit visteria statului, ba a adus oamenii la sapă de lemn și ei, bieții liberali, nu mai fac față. Tot PSD este ăla care a făcut promisiuni populiste cu pensii și salarii mărite, cu alocații dublate. Și tot PSD a pus economia pe butuci.

Acum trăim vremuri la care nu ne-am fi așteptat. Gestionarea pandemiei este dezastruoasă. 10.000 de morți sunt trecuți în partida guvernului liberal, ca urmare a faptului că spitalele erau blocate și nu primeau bolnavi cu alte afecțiuni. Guvernul nu mai este social democrat, ci liberal. Asta mă face să spun că PNL este de vină. Folosesc cuvintele lui Iohannis, pe care le adaptez la realitate. PNL trebuie să dispară. Guvernul condus de PNL a modificat legile justiției, în așa fel încât să apere infractorii. Desființarea Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție este exemplul cel mai grăitor. Ceea ce i se cerea PSD nu este valabil și acum? PNL n-ar trebui să dispară? Pensiile se vor majora peste doi ani, salariile le fel. „Prin politicile sale, PSD a contribuit la sărăcirea populației”, perora Iohannis. Deși nu era adevărat, o ținea pe-a lui. Acum, PNL demonstrează cum știe să ne aducă la sapă de lemn. De ce nu strigă Iohannis că PNL trebuie desființat? PSD a fost un partid de casă? Dar ceea ce face PNL cum se numește, când a îmbâcsit toate instituțiile statului cu rude, prieteni, amante și armate de impostori? Cred că ar trebui să ieșim în stradă și să strigăm inspirați de modelul președintelui. PNL este un partid nociv, trebuie desființat. Te bagi, domnule Iohannis?

author avatar
Valentin Boeru
5.161 afisari

17 COMENTARII

  1. De USR-Plus nu zice nimic ?
    E partidul sfintilor?
    Primari care fac declaratii in fals despre cate studii au…si ei n au ?
    O adunatura de mucosi fara expertiza si studii, cu mult tupeu, copii si nepotei de sefi si sefuți au ajuns mari ministri ?

  2. „PeeeeSeeeeDeeee-ul a modificat legile justitiei ca sa-si apere infractorii.” Bai boul Apis,atunci cum naiba il bagasi pe Dragnea la puscarie,daca legile au fost modificate ? Ar trebui sa iesi la TV mai pe seara dupa ce te scoli,si sa incepi sa zbieri,” dragi romani,Iohanus macelareste Sectia de investigare a infractiunilor din justitie,pt, ca in primul rand vrea sa le scoata basmna curata pe cele 2 judecatoare infractoare cercetate penal, (vecinele mele ) cu care a dus la capat lucratura prin care cu FGDR-ul s-a facut stapan pe propietatile evreilor din zona Sibiului trimisi de Grupul etnic German sa fie ucisi la Auschvitz,Si mai vrea s-o scoata basma curata si pe Luluta Kovesi cercetata penal sefa grupului infractional organizat cu procurorii portocalii din unitatile de elita.Adica dupa aceea,Dosarele sa fie bagate sub pres,cum a facut Taica Lazar cu cele 43 de Dosare penale ale primarului Iohanus.Sariti dragi romani.” Ia zi Talpalata,te scoli,te bagi ?

  3. Punctul pe „i”!
    Toate declarațiile președintelui referitoare la PSD au efect de bumerang. Partidul Lui , format din incompetenți și impostori e tot ce poate fi mai toxic pentru țara asta. Ne-o demonstrează în fiecare zi. PNL va ajunge oricum în lada de gunoi a politicii, însă cu cât mai repede, cu atât mai bine.
    Treziți-vă, români!

    • Boerule , iar bati campii cu gratie si i-ai dat apa la moara lui Kostea Sugiuk Tiraspol sa nu doarma toata noaptea si sa improvizeze pseudonime trasnite ? Acu stai si-l aplauda , pana si ”Ioana M” iti cere sa schimbi repertoriul demodat , nu vrei de loc sa crezi ca e nevoie de internare ….

      • Dacă în noaptea cu pricina tac-tu folosea prezervativul, țara ar fi avut acum un idiot mai puțin.

        • Ati vazut , am fost corect , a trecut noaptea fara sa chitai sau sa zic pis , am tras prezervativul lui tatuka peste mufa si am zacut ca intubat la ATI ! Ziua pot si io sa interpretez ceva menuete sfasietoare la flautul zburlit cu gusa , am iesit din carantina ?

  4. PDSR,PSD ,PNL,PNTCD,PD,PDL sau dovedit pe rand ca-s niste GASTI niste ADUNATURI ,niste CLANURI tradatoare ,mafiote puse pe JAF GENERALIZAT !.
    Securisti ,militieni ,nomenclaturistii vechiului PCR,neavenitii si loazele s-au ingramadit in acele HAITE ce-si zic partide,iar rezultatul se vede 😮 tara distrusa, jefuita de tot ce avea si datoare cum n-a fost nici dupa razboi ,iar javrele inca latra unele la altele pe ultima farama de ciolan !.Vanzarea a inceput de la cap pestele s-a imputit ,iar acolitii au facut restul.
    Comanda a fost ca de fiecare data tot de la cei care ne vor disparuti de pe aceste locuri .
    Din toate timpurile am stat mereu in calea celor vor mai mult ,a celor care vor ce nu-i a lor.

  5. Sunt tot io , Kostea Sugiuk Tiraspol , am inceput repetitiile la flautul carliontat , la 9 :21:07 s-a prezentat primul client superdotat , m-a asigurat ca vor veni HAITE , GASTI , ADUNATURI SI CLANURI daca sunt profesionist si execut impecabil partiturile . Raionul m-a invatat sa-i bag pe toti in aceeasi oala , nu conteaza ca e de la PDSR , PSD , PNL , PNTCD , PD , PDL , important e sa-i tratez cu maxima tandrete pe cei de la AUR si Neamul Romanesc , sa nu cumva sa o supar pe tovarasha Iovanovici .

  6. Va e frica puletilor ca scapati guvernarea si sasu va face parnaie!!!Oricum nu scapati,asta va va fi soarta ,adunarura de hoti si derbedei!!!!!

    • Nu sunt nici un Anonim , sunt Kostea Sugiuk , balbaitul din Tiraspol , am facut progrese , am reusit sa postez balbaiala la 32 de secunde , suntem toti derbedeii suti de buzunare adunati in boschetii din spatele garii Tiraspol , ne e frica sa nu vina Meletia Garii si sa ne bage la parnaie . Jet , tuleala , parca se vede un chipiu …….hihihihihihihihi…

  7. Va e frica puletilor ca scapati guvernarea si sasu va face parnaie!!!Oricum nu scapati,asta va va fi soarta ,adunatura de hoti si derbedei!!!!!

  8. Nu te bagi daca nu te pricepi. Cum poate tine tara Psd si astia praf tamaie. Politicile sociale nu trebuie sa lipseasca in criza. Si-au alimentat clientela in detrimentul poporului. Cum sa mai ai încredere in Pnl?
    Au si inganfarea de a nu intreba, ma aci cum colo ce?

  9. Deci ori sunt prosti or ai ia Sri la bascalie or sunt criminali sa nu stie ca de 3 luni in Vale i jale…

  10. Nu presa iti face curat. Mai sterge si ea praful da nu inseamna mai nimic pt un executiv profesional si puternic care isi iubeste tara nu carpe de sters zeama de gunoi.

  11. PSD a facut promisiuni populiste ,în ceea ce privesc pensiile, dar Iohanis le-a promulgat.Unde o fi populismul? Daca știa Iohanis ca promisiunile erau populiste putea sa le trimită la CCR,n-a facut-o.Problema este ca PNL a avut comunicatori mincinoși care erau crezuți de electorat ,pe can PSD nu a avut .Din pacate oamenii din PSD erau preocupați cu a-și da jos liderii,inițial pe Dragnea apoi pe Dancila.Acum ,din ceea ce observ ,nu fac opoziție,au aceiași comunicației slabi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger