AcasăPoliticaDeputat USR PLUS, mesaj vehement la adresa premierului Cîțu: ”Trebuie să plece....

Deputat USR PLUS, mesaj vehement la adresa premierului Cîțu: ”Trebuie să plece. Astăzi. Acum”

Deputat USR PLUS, mesaj vehement la adresa premierului Cîțu: ”Trebuie să plece. Astăzi. Acum” (sursa foto: facebook/Iulian Bulai)

Nici vorbă să se fi stins nemulțumirile la nivelul Alianței USR PLUS la adresa recentei decizii dispuse de către șeful Executivului, aceea de revocare a lui Vlad Voiculescu din fruntea Ministerului Sănătății, ”la pachet” cu cea a secretarului de stat în cadrul MS, Andreea Moldovan.

Dovadă și recentul mesaj vehement venit din direcția deputatului Iulian Bulai, la adresa liberalului aflat la cârma Guvernului.

Parlamentarul USR PLUS și-a manifestat cât se poate de clar supărarea față de hotărârea care a dus la plecarea din cadrul Ministerului Sănătății a medicului care ocupase postura de secretar de stat.

Susținere pentru Moldovan

”Andreea Moldovan este un medic de top, specialistă în domeniul ei, director de spital. A studiat și a muncit în străinătate. Demisă pentru că e „incompetentă”.

Fata lui Vela: numită subsecretar de stat la o agenție importantă. O recomandă vocea, talentul și relațiile tatălui ei.

Ambele decizii luate de Florin Cîțu, la o zi distanță. Așa arată marile reforme în viziunea lui. Nu susțin!”, a scris Bulat, pe pagina sa de Facebook.

Deputatul USR PLUS îl vrea plecat pe Cîțu din fruntea Executivului. ”Eu sunt un munte de răbdare, dar speranțe de la acest premier nu mai am. Trebuie să plece. Astăzi. Acum.”, conchide Bulai.

”Cîțu nu mai are susținerea Alianței USR PLUS pentru rămânerea în funcția de prim-ministru”

De altfel, încă din ziua precedentă parlamentarul USR PLUS opinase că ”premierul Cîțu trebuie să plece!”, Bulai scriind, pe aceeași rețea de socializare, că ”demiterea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, este o decizie unilaterală și imatură a premierului Florin Cîțu, care pune sub semnul întrebării capacitatea domniei sale de a conduce un guvern de coaliție funcțional. A luat o decizie în mod unilateral, ceea ce este împotriva spiritului în care am format această coaliție de guvernare.

De la bun început am decis să lucrăm în echipă pentru a reforma România, și până azi așa au fost luate deciziile comune” și amintind de mesajul pe care îl transmisese și co-președintele USR PLUS, vicepremierul Dan Barna. ”Din acest moment, Florin Cîțu nu mai are susținerea Alianței USR PLUS pentru rămânerea în funcția de prim-ministru”, susținea, miercuri, Iulian Bulai.

213 afisari

3 COMENTARII

  1. Politica romaneasca devine interesanta. Un cersetor, Bulai ii cere socoteala unei loaze, citu.
    Astept cu nerabdare echipa de oina a romaniei promovata prin concurs judecator

  2. Serios! Ce hotarat este Bulai. Dna Moldovan are clinica privata si se pare ca asta vrea cu toate spitalele de stat. Astia sunt rupti total de realitatea din tara. Ce or sa dea socoteala de toate hotararile astea luate dupa interesele lor.
    Exact, alta eminenta securistoida, astia merg pe stilul lui Hitler.
    De ani de zile au blocat toate intentiile de construire a unor spitale civilizate pentru a pune mana pe Sanatate si a si-o da tot lor, dupa bunul plac si cred ca nu se baga de seama? Mortii astia asa multi sunt ai lor si nu vor avea liniste pana nu li se v-a face dreptate. Vine si ziua in care nu vor avea unde sa fuga. Poporul nu mai este ca in 1989, ii vor cauta si in gaura de sarpe. Blestemati!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger