AcasăPoliticaDeputat AUR, acuzat că a sunat noaptea mai mulți pesediști: „A început...

Deputat AUR, acuzat că a sunat noaptea mai mulți pesediști: „A început să ne înjure, să ne ameninţe” – VIDEO

Deputatul Șoldan

Acuzații greu de imaginat, miercuri, în ședința în plen a Camerei Deputaților. Un parlamentar AUR e acuzat că, în toiul nopții, ar fi pus mâna pe telefon și ar fi apelat mai mulți pesediști, pentru a-i înjura.

Deputatul PSD Gheorghe Şoldan a venit, miercuri, la tribuna sălii de ședință, susținând faptul că deputatul AUR Ciprian Titi Stoica ar fi sunat mai mulţi colegi din grupul PSD, după ora unu noaptea şi ar fi început să îi înjure.

Şoldan: Îl somez public pe Ciprian Titi Stoica să vină şi să îşi ceară scuze

Aseară, un coleg al nostru din Parlament, domnul Ciprian Titi Stoica, un coleg de la AUR, a sunat mai mulţi colegi din grupul PSD, foarte târziu, după ora unu noaptea şi a început să ne înjure, să ne ameninţe, să ne adreseze tot felul de injurii.

La primul apel l-am atenţionat pe domnul Ciprian Titi Stoica că urmează să îl înregistrez, dar domnul Titi Stoica a continuat şi pentru asta aş vrea să îl somez public, fiindcă un asemenea limbaj şi comportament nu este demn de un parlamentar al României şi îl somez public pe domnul Ciprian Titi Stoica să vină la tribuna Parlamentului şi să îşi ceară scuze”, a afirmat Gheorghe Şoldan, în plenul Camerei Deputaţilor.

Prima reacție a lui George Simion

Nu a trecut mult până să vină și o primă reacție din partea liderului AUR, George Simion, aflat în sală la ședința de miercuri. Șeful AUR, partidul din care face parte parlamentarul Stoica, a dat de înțeles că situația reclamată de social-democratul Șoldan va fi analizată.

„Din punctul meu de vedere, la fel cum am dat dovadă de intransigenţă de fiecare dată când a fost cazul, vom analiza sancţionarea, suspendarea, mergând până la excluderea colegului nostru şi sper şi dvs. să faceţi acelaşi lucru, pentru că ieri, în Biroul Permanent, i-aţi trimis pe nişte colegi deputaţi la Untold, cu votul Biroului Permanent”, a spus Simion.

author avatar
Andrei Coman
334 afisari

8 COMENTARII

  1. Peștele de la cap se-npute.
    Șeful parlamentarului bădăran – futălăul de la Măciucă- nu de mult , pe podiul Parlamentului României a strâns de gât un ministru

  2. Dom’le cand bei o tuicá in plus,se mai intamplá!
    Oricum,nici o piérdere!
    O micá pauzá psd-istilor ticálosi,vanzatori de neam si glie!
    Asta nu inseamná ca a facut bine,sa uite a suna si pe cei de la pnl,aceeasi marsavi si mizerabili vanzatori ai Romaniei!
    Asa ar fi fost echitativ,cred!

  3. Familia Șoldan – Wikipedia
    wikipedia.org
    https://ro.wikipedia.org › wiki › Familia_Șoldan
    Familia Șoldan (scris și Söldán, Soldan) a fost o veche familie nobiliară din Moldova. Fiind unul dintre cele mai de seamă neamuri boierești moldovene …

    (banuim cine a scris pe wiki)

    ŞOLDÁN, şoldani, s.m. Pui de iepure, până la un an. ♢ Fig. (Ir.) Epitet pentru un copil sau un tânăr; tinerel. – Cf. magh. s ü l d ö.

    -puteti vedea pe google earth si aspecte din viatza comunei omonime
    unica din patria noastra (!)
    din judetul Călărași.

    • – Epitet pentru un pur’hadel !

      sholdanuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. După ce au apărut in presă detalii despre concubinajul PSD-AUR…Acum se fac că se dusmanesc… Nu ține vrajeala!

  5. Parlamentari= gunoaie. De proasta calitate, fara carte, fara educatie. Aveti pretentii la o buna guwernare de la aceste specimene?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger