AcasăPoliticaDemisii în Guvernul de la Chișinău. Cine sunt cei trei miniștri care...

Demisii în Guvernul de la Chișinău. Cine sunt cei trei miniștri care pleacă din Executivul Recean – VIDEO

sursa foto: Facebook/Guvernul Republicii Moldova

S-au anunțat mai multe plecări din Executivul de la Chișinău. Nu mai puțin de trei miniștri din Guvernul condus de către Dorin Recean și-au depus demisia. Informația a fost făcută publică, vineri, chiar de către premierul Republicii Moldova.

Și-au depus demisia ministrul de Interne, Ana Revenco, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Lilia Dabija și ministrul Educației și Cercetării, Anatolie Topală, potrivit tvrmoldova.md.

Așadar, pleacă din funcții șefele de la Ministerul de Interne și, respectiv Infrastructură și Dezvoltare Regională, precum și ministrul Educației.

Numele noilor miniștri ar urma să fie aflate luni

Premierul a făcut anunțul în cadrul unui briefing de presă susținut vineri, la Casa Guvernului, precizând că cei trei miniștri și-au depus mandatul în cursul zilei precedente, așadar joi.

Nu au fost precizate motivele pentru care cei trei miniștri și-au dat demisia. Însă premierul Recean a mai anunțat că luni va propune președintei Maia Sandu „lista noilor miniștri pentru aceste portofolii”. Drept urmare, pe 17 iulie ar urma să se afle numele candidaților propuși pentru a prelua funcțiile de conducere la cele trei ministere.

Anatolie Topală și Ana Revenco au făcut parte și din Guvernul Gavrilița, amintește site-ul citat, în vreme ce Lilia Dabija a ocupat fotoliul ministerial de la momentul învestirii Guvernului Dorin Recean.

265 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bai, dar parca era numai lapte si miere la Chisinau, de cand e sefa mare pe acolo ratata aia de Oa-ia Sandu !! Ha ha ha 🙂 Nu te lasa, tu Oa-ia Sandu, acum e momentul potrivit sa ii bagi in razboiul cu rusnacii aia salbatici pe mamaligarii si Moldova rusnaca, hai ca se poate !! Ha ha ha 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger