AcasăPoliticaDemisie la nivel înalt din PER, după transferul unor grei din PSD:...

Demisie la nivel înalt din PER, după transferul unor grei din PSD: „Nu pot fi colegă cu personaje pe care le-am blamat ani de zile”

Magdalena BistriceanuDemisie la nivel înalt din PER, după transferul unor grei din PSD: „Nu pot fi colegă cu personaje pe care le-am blamat ani de zile”

Demisie de ultimă oră din Partidul Ecologist Român, după ce mai mulți membri importați ai PSD, care nu au mai prins loc pe listele de parlamentare au fost transferați la Ecologiști. Purtătoarea de cuvânt a partidului, Magdalena Bistriceanu, a decis să plece din partid.

Magdalena Bistriceanu a candidat din partea Partidului Ecologist Român (PER) pentru un mandat la Primăria Capitalei. Ea a explicat că nu poate să fie colegă „cu personaje pe care le-am blamat ani de zile și care au călcat în picioare Justiția”, în contextul în care mai mulţi foşti social-democraţi candidează pe listepe PER la alegerile parlamentare.

Azi am decis să demisionez din Partidul Ecologist Român şi, totodată, din funcția de purtător de cuvânt si vicepreședinte al partidului. Motivul?! Nu pot fi colegă cu personaje pe care le-am blamat ani de zile și care au călcat în picioare Justiția. Decizia vine ca urmare a faptului că nu mă regăsesc în noua structură a partidului și nu-mi pot asuma mesajele livrate cetăţenilor. Întodeauna am fost fermă, mi-am asumat toate acțiunile, și nu m-am cramponat de funcții. Consider că este de bun simț față de toți cei care, de-a lungul timpului, m-au susținut să fac acest pas. Mulțumesc tuturor celor care mi-au acordat încredere și m-au votat. Nu în ultimul rând țin să mulțumesc echipei din campania de la Alegerile locale”, a scris Magdalena Bistriceanu joi pe Facebook.

Ea a adăugat că are satisfacţia că a avut „mai multe voturi ca Ilan Laufer, Alex Coiță, Bogdan Stanoievici, Radu Moraru și asta datorită vouă”.

Rezultatul obținut la Primăria Capitalei mă onorează și știu că am făcut tot ce a depins de mine pentru asta. Ținem aproape!”, a conchis Bistriceanu.

Şerban Nicolae, pe listele PER

Șerban Nicolae a „divorțat” de PSD și a trecut la Partidul Ecologist Român. Nu este însă singurul social-democrat care schimbă tabăra înainte de alegerile parlamentare.

Și parlamentarii Liviu Pleşoianu și Cătălin Rădulescu, foști membri marcanți ai PSD, ai plecat din partid și vor figura pe primele locuri de pe listele de candidaţi ale Partidului Ecologist Român (PER) la alegerile parlamentare din decembrie 2020.

senatorul Şerban Nicolae va deschide lista candidaţilor PER în Capitală pentru Senat, iar Liviu Pleşoianu va fi primul pentru o candidatură la Camera Deputaţilor. Cătălin Rădulescu deschide lista PER în Argeş.

author avatar
Andreea Vlad
640 afisari

3 COMENTARII

  1. Magda Bistriceanu nu a fost in PD lu Bășinescu? zvonuri ca a fost iubita matrozului aceasta fost miss de județ? Să se duca-n partidu lu Baseskioru in PMP! Sau pe centură!

  2. Le-ai propus si te-au refuzat? Intoarce-te cu spatele la ei si du-te la petrov de unde ai venit de fapt. Sau…Ce, nu mai sunt partide?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger