AcasăPoliticaDemisie cu scandal la AUR. Deputat: „Am fost ameninţat verbal că o...

Demisie cu scandal la AUR. Deputat: „Am fost ameninţat verbal că o să fiu călcat de o maşină” – VIDEO

Demisie la AUR. Deputat: „Am fost ameninţat verbal că o să fiu călcat de o maşină” - VIDEO (sursa foto. captură video Facebook/Camera Deputaților)

Deputatul Dănuț Aelenei, cel care, recent, candidase pentru șefia Alianței pentru Unirea Românilor, la congresul extraordinar în cadrul căruia George Simion a fost votat președinte unic al partidului, și-a anunțat marți, 29 martie, retragerea din grupul parlamentar al AUR. Totodată, deputatul a cerut protecție din partea instituțiilor specializate, susținând că ar fi fost amenințat.

„Nu poţi să conduci o ţară, domnule Simion, dacă în interiorul partidului tău faci lucruri ilegale şi nestatutare”, a susținut în primă fază Aelenei, de la microfonul sălii Parlamentului.

Ulterior, deputatul Dănuț Aelenei a anunțat, în cadrul ședinței Camerei, că își va desfășura activitatea ca deputat neafiliat. Nu înainte de a sesiza faptul că „în ultimele zile” ar fi fost amenințat verbal.

Dănuț Aelenei: Cer protecţia instituţiilor de specialitate pentru mine şi familia mea

La Constanţa există un număr de 18 înregistrări luate în mod ilegal parlamentarilor AUR, înregistrări transmise, tolerate şi folosite împotriva mea tocmai de conducerea de partid.

Având în vedere faptul că în ultimele zile am fost ameninţat verbal că o să fiu călcat de o maşină, dar nu pot demonstra acest lucru. Chiar astăzi asupra mea şi soţiei o încercare de atentat pentru care am dovezi.

Drept urmare, în calitate de demnitar român, cer protecţia instituţiilor de specialitate pentru mine şi familia mea, într-un interval de 24 de ore”, a susținut Aelenei, în ședința Camerei Deputaților.

Vă amintim că Dănuţ Aelenei și George Simion au candidat în cursa pentru prima funcție în cadrul AUR, la congresul de duminică, 27 martie, desfășurat la Parlament. Simion a fost ales președinte AUR, cu o diferență uriașă de voturi față de contracandidatul său – VEZI AICI.

La o zi după congres, deputatul AUR de Buzău Nicolae Roman anunța, pe Facebook, faptul că își dă demisia din grupul parlamentar al formațiunii politice.

285 afisari

1 COMENTARIU

  1. s-au speriat toti de avantul in sondaje ( in cele reale , nu ale lui pielean ) ale AUR si au inceput cu alde astea .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger