AcasăPoliticaDeclarațiile momentului: Cîțu a fost cât se poate de clar! Ce se...

Declarațiile momentului: Cîțu a fost cât se poate de clar! Ce se întâmplă cu mall-urile – VIDEO

Cîțu a fost cât se poate de clar! Ce se întâmplă cu mall-urile, în contextul prelungirii stării de alertă - VIDEO

Autoritățile se pregătesc să prelungească starea de alertă. Iar în condițiile în care s-a aflat deja că ar urma să se restricționeze circulația pe timp de noapte cu o oră mai devreme față de limita valabilă deja, respectiv de la ora 22, nu de la ora 23, premierul a făcut referire la situația marilor centre comerciale, de tipul mall-urilor.

Acestea nu vor fi afectate – cel puțin momentan – de vreo măsură restrictivă. Astfel că scapă de emoții cei care lucrează acolo, care obișnuiesc să meargă la cumpărături sau, de ce nu, să frecventeze spațiile destinate jocurilor de noroc, acolo unde ele există. Pe scurt, amatorii de ”păcănele”.

”Magazinele rămân deschise până la 21. Au fost propuneri cu mai multe restricții, nu le-am acceptat, de închidere mall-uri în weekend și așa mai departe. Nu mergem în direcția asta. Știu că există mai multe persoane care încearcă să restricționeze, eu cred că în momentul asta România se descurcă foarte bine. O să avem o lună cu mai multe doze de vaccin”, a declarat șeful Guvernului, miercuri, de la Parlament.

Cîțu a spus-o răspicat: Eu nu sunt de acord cu închiderea mall-urilor

”Da, eu nu sunt de acord cu închiderea mall-urilor. (Propunerea -n.n) a venit de la specialiști în epidemiologie, dar nu suntem de acord în acest moment”, a precizat premierul Cîțu, răspunzând unei întrebări.

De asemenea, s-a vrut să se afle de la șeful Executivului dacă se ia în calcul reducerea capacității de cazare a hotelurilor și pensiunilor. ”Doar câteva pensiuni – este în discuție, vom vedea – pentru câteva pensiuni în stațiunile montane”, a sunat răspunsul dat de către Florin Cîțu.

290 afisari

3 COMENTARII

  1. Il mananca Multinationalele de viu, pe Citzu firfiriu nostru, el are voie doar sa faca rau, firmelor romanesti, economiei romaniei in general, apoi tot cei strain trebuie protejat

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger