AcasăPoliticaDeclarații ULUITOARE! Cum „scăpa” noul vice al PNL de întrebările primarilor. „Dădeam...

Declarații ULUITOARE! Cum „scăpa” noul vice al PNL de întrebările primarilor. „Dădeam drumul la lăutari, la băutură și îi linișteam!” – VIDEO

Declarații ULUITOARE! Cum „scăpa” noul vice al PNL de întrebările primarilor. „Dădeam drumul la lăutari, la băutură și îi linișteam!” - VIDEO (sursa foto: captură video Facebook/PNL)

Ales, vineri, vicepreședinte al PNL, Virgil Guran și-a asigurat atenția – mai mult decât poate că s-ar fi gândit- cu o „soluție” incredibilă de a scăpa de „problema” întrebărilor pe care unii primari i le adresau cu privire la proiecte. A spus-o chiar în discursul susținut în cadrul Consiliul Național al Partidului Național Liberal, organizat la Brașov.

Sunt declarații uluitoare pentru un lider politic. De parcă ar fi uitat că evenimentul liberalilor era filmat, ba chiar difuzat și pe pagina oficială de Facebook a formațiunii politice – VEZI mai jos imaginile, Guran s-a apucat de povestit, de la microfonul sălii în care se aflau și primari ai PNL, nemaivorbind de colegii din conducerea formațiunii liberale.

Mărturisire cel puțin bizară: „Dădeam drumul la lăutari, la băutură și îi linișteam”

Cu destulă dezinvoltură, acesta a dat din casă și a dezvăluit „rețeta” aplicată cel puțin o dată.

Vă spun ceva, din experiența de președinte de organizație la Dâmbovița. În ultimul timp am cam avut probleme și le-am rezolvat cam în felul următor.

Când trebuia să vorbim despre proiecte îi adunam pe primari, pregăteam niște lăutari așa cum trebuie, băutură. Când începeau să mă întrebe mai hotărât, așa: „Domne cum stăm cu proiectele? Când vin?” făceam semn, dădeam drumul la lăutari, la băutură și îi linișteam, uitau de treaba asta”, a susținut Virgil Guran.

Guran: „Trebuie să facem de așa natură încât lucrurile să se miște”

Liberalul a continuat, ba chiar a lansat un îndemn mobilizator colegilor săi de partid, pe ideea că „nu se mai poate așa”.

„A mers de vreo două ori”, a susținut Guran. „Dup-aia m-am gândit, măi, cum să fac s-o rezolv? Am început să-i trimit măi ia proiectul de la CNI, îl mutăm la Anghel Saligny, de la Anghel Saligny pe AFM, de la AFM pe POR și asa mai departe, că până se iau avizele, până… trece. Nu se mai poate așa, stimați colegi, trebuie să facem de așa natură încât lucrurile să se miște”, a mai afirmat liberalul în discursul de vineri, 27 mai, de la Brașov.

 

author avatar
Andrei Coman
298 afisari

6 COMENTARII

  1. Vai de capul romanilor .
    Poate nu stiam cine ne conduce destinele tarii !
    Toti derbedeii ….

  2. Gorse Muian, traseist jegos ajuns in fruntea hotilor de la PNL; PeNaLii fara vocale, fara trecut si fara viitor dar plini de smecheii ca WC-ul de hirtii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger