AcasăPoliticaDeclarații INCREDIBILE în Parlament. Coarnă: „Știu că sunteţi homosexuali! Nu puteţi avea...

Declarații INCREDIBILE în Parlament. Coarnă: „Știu că sunteţi homosexuali! Nu puteţi avea copii, nu vă bateţi joc de ţara asta!”

sursa foto: Facebook/Dumitru Coarna

Ziua începută cu tensiuni în apropierea Parlamentului pare să continue și în interiorul sediului Legislativului. Au fost declarații ce n-au fost trecute cu vederea, miercuri, în plenul Camerei Deputaţilor.

Deputatul Dumitru Coarnă, fost membru al grupului PSD, și-a atacat foștii colegi, pe parlamentarii social-democrați.

În timpul dezbaterilor din Parlament, Dumitru Coarnă a acuzat că printr-un proiect de lege se separă copiii de familii, potrivit news.ro. „La Senat este COM 695 prin care permiteţi adopţiile copiilor români de cuplurile de homosexuali. Eu ştiu că avem în sală la PSD mulţi de tipul ăsta, haideţi să protejăm copiii României. Eu ştiu că voi nu puteţi face copii între voi, că nu aveţi cum, cei din PSD. Dacă vreţi, pot să vă spun lista în direct”, a susținut Coarnă, conform sursei citate.

Citiți și: ȘOCANT: reprezentant AUR, cu gloanțe în Camera Deputaților! / Ce a putut declara George Simion

Scandal în fața Parlamentului! Ludovic Orban și un deputat AUR, agresați de activiștii lui Simion – VIDEO

„Eu ştiu că sunteţi homosexuali şi aţi văzut la televizor, în grup, ce aţi făcut între voi. Nu puteţi avea copii, nu vă bateţi joc de ţara asta. Lăsaţi familia normală să trăiască în România cum a trăit de mii de ani. O să vă vină rândul, trădătorilor!”, a mai spus Coarnă, în timp ce sala huiduia.

La rândul său, deputatul Dumitru Focşa, de la AUR, a intervenit, susținând că Legislativul ar fi ajuns „o junglă”. „Este strigător la cer să vedem că ne comportăm ca în junglă, a ajuns Parlamentul României o junglă, doar pentru că nu mai faceţi diferenţa între trădare şi apărare de ţară, între obedienţă şi respectarea drepturilor cetăţeanului român”, a spus Focşa. „Respectăm tot ceea ce ne dictează ăştia de la Comisia Europeană, ca nişte oi, nu mai gândim, nu adaptăm nicio recomandare interesului naţional şi apoi ne certăm între noi, aici. Copiii noştri vor avea de suferit”, a spus deputatul.

Simonis a răbufnit: Nişte extremişti, nişte personaje abjecte, care nu fac altceva decât să provoace

Nu a trecut mult timp până să ia cuvântul de la tribuna sălii și liderul grupului PSD, Alfred Simonis. Acesta a ținut să spună că „acest comportament de tip stadion” este pentru cu totul alt context şi altă sală. „Vă asigur că tot ceea ce s-a întâmplat în comisii zilele acestea este perfect regulamentar”, a spus Simonis. El i-a acuzat pe parlamentarii AUR că au încercat să blocheze dezbaterile în mai multe comisii, după ce ”au scos din priză microfoane, calculatoare şi împingând angajaţii Parlamentului şi ai comisiilor să plece din sală”, mai notează sursa citată.

„Dacă cineva crede că prin astfel de metode, cu pumnul în gură, cu ocuparea locurilor preşedinţilor de şedinţă, cu introducerea de arme şi de gloanţe în Parlamentul României, putem conduce şedinţele Parlamentului, este aberant. Nişte extremişti, nişte personaje abjecte, care nu fac altceva decât să provoace, instigaţi de state ostile acestei ţări. Dacă cedăm acum, dacă intimidăm acum, dacă îi lăsăm să aibă succes, o vor ţine aşa de acum înainte şi poate pentru câteva săptămâni nu vom mai avea controlul atât de eficient şi vor reuşi să introducă şi arme în Parlament”, a afirmat Simonis.

author avatar
Andrei Coman