AcasăPoliticaDeclarații INCREDIBILE în Parlament. Coarnă: „Știu că sunteţi homosexuali! Nu puteţi avea...

Declarații INCREDIBILE în Parlament. Coarnă: „Știu că sunteţi homosexuali! Nu puteţi avea copii, nu vă bateţi joc de ţara asta!”

sursa foto: Facebook/Dumitru Coarna

Ziua începută cu tensiuni în apropierea Parlamentului pare să continue și în interiorul sediului Legislativului. Au fost declarații ce n-au fost trecute cu vederea, miercuri, în plenul Camerei Deputaţilor.

Deputatul Dumitru Coarnă, fost membru al grupului PSD, și-a atacat foștii colegi, pe parlamentarii social-democrați.

În timpul dezbaterilor din Parlament, Dumitru Coarnă a acuzat că printr-un proiect de lege se separă copiii de familii, potrivit news.ro. „La Senat este COM 695 prin care permiteţi adopţiile copiilor români de cuplurile de homosexuali. Eu ştiu că avem în sală la PSD mulţi de tipul ăsta, haideţi să protejăm copiii României. Eu ştiu că voi nu puteţi face copii între voi, că nu aveţi cum, cei din PSD. Dacă vreţi, pot să vă spun lista în direct”, a susținut Coarnă, conform sursei citate.

Citiți și: ȘOCANT: reprezentant AUR, cu gloanțe în Camera Deputaților! / Ce a putut declara George Simion

Scandal în fața Parlamentului! Ludovic Orban și un deputat AUR, agresați de activiștii lui Simion – VIDEO

„Eu ştiu că sunteţi homosexuali şi aţi văzut la televizor, în grup, ce aţi făcut între voi. Nu puteţi avea copii, nu vă bateţi joc de ţara asta. Lăsaţi familia normală să trăiască în România cum a trăit de mii de ani. O să vă vină rândul, trădătorilor!”, a mai spus Coarnă, în timp ce sala huiduia.

La rândul său, deputatul Dumitru Focşa, de la AUR, a intervenit, susținând că Legislativul ar fi ajuns „o junglă”. „Este strigător la cer să vedem că ne comportăm ca în junglă, a ajuns Parlamentul României o junglă, doar pentru că nu mai faceţi diferenţa între trădare şi apărare de ţară, între obedienţă şi respectarea drepturilor cetăţeanului român”, a spus Focşa. „Respectăm tot ceea ce ne dictează ăştia de la Comisia Europeană, ca nişte oi, nu mai gândim, nu adaptăm nicio recomandare interesului naţional şi apoi ne certăm între noi, aici. Copiii noştri vor avea de suferit”, a spus deputatul.

Simonis a răbufnit: Nişte extremişti, nişte personaje abjecte, care nu fac altceva decât să provoace

Nu a trecut mult timp până să ia cuvântul de la tribuna sălii și liderul grupului PSD, Alfred Simonis. Acesta a ținut să spună că „acest comportament de tip stadion” este pentru cu totul alt context şi altă sală. „Vă asigur că tot ceea ce s-a întâmplat în comisii zilele acestea este perfect regulamentar”, a spus Simonis. El i-a acuzat pe parlamentarii AUR că au încercat să blocheze dezbaterile în mai multe comisii, după ce ”au scos din priză microfoane, calculatoare şi împingând angajaţii Parlamentului şi ai comisiilor să plece din sală”, mai notează sursa citată.

„Dacă cineva crede că prin astfel de metode, cu pumnul în gură, cu ocuparea locurilor preşedinţilor de şedinţă, cu introducerea de arme şi de gloanţe în Parlamentul României, putem conduce şedinţele Parlamentului, este aberant. Nişte extremişti, nişte personaje abjecte, care nu fac altceva decât să provoace, instigaţi de state ostile acestei ţări. Dacă cedăm acum, dacă intimidăm acum, dacă îi lăsăm să aibă succes, o vor ţine aşa de acum înainte şi poate pentru câteva săptămâni nu vom mai avea controlul atât de eficient şi vor reuşi să introducă şi arme în Parlament”, a afirmat Simonis.

author avatar
Andrei Coman
2.378 afisari

36 COMENTARII

  1. Familia, Biserica ș Statul îi deranjează teribil pe „progresiști.”
    Orice ar face un individ și oricât de ticălos ar fi în Familie găsește întotdeauna înțelegere, sprijin, dragoste și consolare. Invers, dacă familia ta e agresată tu vei lupta pentru apărarea ei.
    La orice liturghie ar merge individul, în Biserică intră slab și iese puternic pentru că acolo se întâlnește cu Dumnezeu și cu membrii comunității religioase din care face parte precum și cu preotul care unul din cei mai buni consilieri spirituali. Invers, dacă cineva atacă religia ta atunci tu îl vei combate
    Indiferent cărei nații îi aparții și pe ce meleaguri străine umbli, când ești în nevoie atunci te întorci în Țara ta de baștină, pe pământul căruia îi aparții și unde nu mai ești singur ca printre străini și unde cineva din mulți își va acorda sprijin și consolare. Invers, dacă cinebva atacă țara ta, atunci și tu o vei apăra.
    Omul fără familie, fără credință și fără patrie este ca o frunză pe ape: singur și vulnerabil. Așa ne vor cei care conduc. Singuri și microcipați.

  2. Dupa mecla Simonis o suge la greu. Bravo domnu Coarna, le-ai zis foarte bine la bulangii.

  3. simonis e unul dintre bulangii . pina la urma lista cu bulanii din parlament trebuie facuta publica , de ce se ascund la urma urmei ?

  4. Deci si sir Elton si Jodi Foster au o gradinita de copii genetic…orientarea nu are nimic in comun cu frigiditatea sau impotenta…

  5. Zi le Coarna a la aceadta adunatura care sunt mai mult neromani ,ca asa cum a zis R Moraru 40% cu dubla cet evrei,udmr cu ungurii,minoritatile cu ai lor asa ca ce mai ramane roman neaos care sa reprezinte? Antitomanii la conducere deaia traim ce evla prezent.

  6. Dar zici ca s-a rezolvat totul in tara asta și numai de drepturi homo și luat copiii a rămas.
    De ce nu pot romanii nevoiași sa facă tot ce ar dori pe tru copiii lor? Cine a adus tara unde este și o duce spre abia in continuare? Cone?
    Sa le fie rusine. Sa rezolve întâi problemele și după sa se apuce sa se uite la copiii. Sa vezi belea, tra cu cele mai multe victime ale traficului – girat de politicieni – vrea sa facă ceva bun pt copii și părinți.
    Sa mor de ras! Ca ei tot ce fac fac sa apuce ei cât mai mult vânzând tot. Acum nu mai au de vândut resurse și fabrici ne vând pe noi. Zicea cineva ca ăștia după ce nu mai au ce da ne vor da pe noi pentru organe.
    Sa nu aud da dar dar dar. Tot ce au făcut a dus tara la sapa de lemn și oamenii in pribegie. Ăștia nu fac ceva bun pentru noi ci pe dos.
    Mai ales când legile sunt așa scrise vag, lasă loc la miii de interpretări și chestii arbitrare. De ce avem cel mai stufos cod penal cu mii de amendamente? Ca sa facă ei ce vor. Alții au legile clare dar la noi nu se vrea. Totul vag sa facă ei ce vor.
    Nu, sa ia labele despre copiii sa se f. Pana ce rămân însărcinări dacă tot spun ca și barbatii pot face copii, sa ne arate lol

      • Monarhia ne-a distrus. Au furat tot. România – o parte privilegiații nu restul – au primit bunăstare ca Regii pusi in capul noatru au fost pusi sa vândă România. Este ca acum. Mulți o duc bine dar prăpăd cu majoritatea.
        Mai mult: au pus regi nemți pest tot in Balcani și ne-au făcut sa ne luam gâtul unii altora și sa ne uram. De ce? Ca vesticilor le este frica de noi, balcanicii dacă ne unim.
        Ne-au pus la toți regi nemți in cap regi care ne-au învrăjbit între noi sa ne divizeze și sa beneficieze tot vestul.
        Și-au bătut joc de noi și ne-au dlfurat resursele tot pentru bunăstarea statelor vestice.
        Dacă nu suntem de acord sa dam ne pun embargoului și bulling. Dar dacă me unim noi statele balcanice fără ei?
        Cât de puternici nu am fi?
        Lor de asta le este frica!

  7. Atunci viteazul căpitan,
    Cu-o largă brazdă-n frunte,
    Strigă voios: „Cine-i Curcan,
    Să fie şoim de munte! ”
    Cu steagu-n mâini, el sprintenel
    Viu suie-o scară-naltă.
    Eu cu sergentul după el
    Sărim delaolaltă.

  8. Vorba astora de la gigi 24: „nu te f.u.ti in c.ur si nu o iei la m.u.ie, esti putinist! De maine sa vedem cum o iau la m.ue toti ca sa nu fie cu putin :)))

  9. Bai Simonis, bai latr-aule na-zist imp-utit, o sa va mi-tr-al-ie-ze asta mai ceva decat a fost in fosta Jugoslavie, bai paka-liciule ra-tat !! Cel tarziu in toamna incepe spectacolul mo-rtii si in jungla urbana de zei aka cimp-anzei din Bukale, sa vedeti voi atunci red-ucere rapida a popu-latiei 🙂

  10. Bai Simonis, bai latr-aule na-zist imp-utit, o sa va mi-tr-al-ie-ze asta mai ceva decat a fost in fosta Jugoslavie, bai paka-liciule ra-tat !! Cel tarziu in toamna incepe spectacolul si in jungla urbana de zei aka cimp-anzei din Bukale, sa vedeti voi atunci red-ucere rapida a popu-latiei 🙂

  11. Aceasta „lege” nu este numai anti-Romaneasca, este anti-Om si este mai rau decit o faradelege, este o Crima Impotriva Umanitatii si aceia care au fost complici la adoptarea si implementarea acesteia trebuie sa plateasca. Mai devreme sau mai tirziu. Sa le zicem asa: „Voi aveti ceasul. Noi avem Timpul!”.

  12. Din cate se spune acea lege nu are intelesul pe care il clameaza, cei de la AUR. Nu cred ha homo, sunt pericolul Romaniei. Si al Europei. Ci in primul rand, islamul si ciorile din Africa, India, tarile Arabe, si mai nou China. Mai usor cu biserica. Sa tinem doar de credinta. Biserica sa o folosim pentru prostime, doar pentru a tuna si fulgera impotriva islamului. Si pentru ai alunga intr o noua cruciada. Dupa ce scapam de arabi si de islam, cu popii, mai usor. Sunt buni pentru prostime. Pe urma gata si cu voi popii. Adevaratii nazistii care sunt in stare sa faca cruciada asta nu trebuie sa fie dusi la biserica.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger