AcasăPoliticaDecizia-BOMBĂ a SIIJ care aruncă în aer mandatul lui Clotilde Armand!

Decizia-BOMBĂ a SIIJ care aruncă în aer mandatul lui Clotilde Armand!

Ancheta ”sacilor cu voturi” a ajuns la SIIJ

Informație-bombă, de ultimă oră! Procurorii din cadrul Secției Speciale au dispus, marți, renumărarea integrală a voturilor la alegerile locale de la sectorul 1.

În urmă cu doar câteva minute, avocatul Mihai Drăgan, reprezentantul legal al fostului primar al sectorului 1, a scris pe Facebook un mesaj sugestiv, cu trimitere la actualul edil, Clotilde Armand: ”Nu vi se pare că nu am mai auzit demult de alegerile locale de la Sectorul 1?!
Diseară uitați-vă la televizor!
Tic-tac!
Prințesa Gunoaielor tremură!”

Decizia vine după scandalul sacilor cu voturi de la sectorul 1 și a imaginilor controversate apărute public, după alegerile de toamna trecută. Vă reamintim că, în acest context, fostul edil Daniel Tudorache – care a candidat în septembrie pentru un nou mandat, în cursa în care a avut-o ca principal adversar pe Clotilde Armand – a cerut renumărarea voturilor.

”Mi se pare că a fost un furt pe față. Și eu consider că n-am pierdut, am fost furat”, a susținut Tudorache.

Totodată, încă de lunile trecute se aflase că Tudorache a depus o plângere oficială la SIIJ. Ancheta de la Secția Specială de Investigare a Infracțiunilor din Justiție, declanșată în urma plângerii pe care am înaintat-o, este în plină desfășurare”.

Citiți și:

Judecătoarea Olimpia Creţeanu detonează NUCLEARA! Alegerile locale, FRAUDATE la Sectorul 1! „Am găsit ştampilele cu menţiunea VOTAT în sacii cu buletinele de vot”

Înregistrare bombă! Dialoguri ȘOCANTE din sala cu sacii de voturi de la sectorul 1! ”Are sigiliul pus? Păi, unde dracu’ sunt, mă?”

National.ro a prezentat imagini grăitoare din scandalul voturilor de la Primăria Sectorului 1, după ce în spațiul public au apărut cadre surprinse de camerele de supraveghere, în care se observă cum mai multe persoane intră în încăperea unde erau depozitați sacii cu voturi. Citiți AICI: NAȚIONAL prezintă dovada furtului de la alegerile locale pentru Sectorul 1! Noi FILMĂRI VIDEO cu momentul pătrunderii în sediul BEC!

Pe 4 octombrie, Clotilde Armand, principala contracandidată a lui Tudorache în lupta pentru fotoliul de primar al sectorului 1, transmitea următorul mesaj pe aceeași rețea de socializare: ”Biroul Municipiului Bucureşti a respins în urmă cu câteva minute (11 la 4 voturi) contestațiile PSD împotriva mea. Astfel, în Sectorul 1 nu se mai anulează alegerile și nu se mai renumără voturile. Telenovela pesedistă a contestațiilor s-a terminat. Manipularea abjectă s-a terminat. Știu că le este greu să creadă asta dar de astăzi sunt oficial primarul Sectorului 1”

author avatar
Andrei Coman
1.175 afisari

5 COMENTARII

  1. Lasa ca vine USR ul si Stelica de la M.Justitiei va desfiinta SIIJ …si se va plimba dosaru….pana cand se prescrie ! Nu intelegeti ca suspectii sunt protejati iar nevinovati sunt hartuiti ?
    Traiasca justitia !

  2. Noaptea ca hotii acesti ORDINARI de la USR.Niste fomisti pusi pe căpătuială, nu e nimic de capul lor!

  3. nu arunca nimeni in aer , ea pur si simplu nu trebuia sa fie in fotoliu pt ca frauda a vazut o toata tara iar ea singura s a acuzat declarand ca stia ca nu functioneaza camerele de supraveghere cand prin lege era obligata sa functiuoneze !!!!!!!!o impostoare dovedita!!!!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger