AcasăPoliticaDe la Vama Veche, PSD-iştii au RÂS de Florin Cîţu. Cum s-au...

De la Vama Veche, PSD-iştii au RÂS de Florin Cîţu. Cum s-au dat în stambă Marcel Ciolacu şi Sorin Grindeanu

PSD Vama VecheDe la Vama Ceche, PSD-iştii au RÂS de Florin Cîţu. Cum s-au dat în stambă Marcel Ciolacu şi Sorin Grindeanu

Mai mulți lideri PSD, în frunte cu Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu, Vasile Dîncu, dar și cu Daniel Georgescu, primarul din Limanu (comună de care aparține Vama Veche) și Horia Țuțuianu, parlamentar și fost președinte al Consiliului Județean Constanța, au descins sâmbătă seara în stațiunea Vama Veche.

Liderii PSD au ajuns, deci, în Vama Veche înaintea premierului Florin Cîțu, cel care își anunțat în urmă cu câteva luni intenția de a merge în cunoscuta stațiune în această vară. Premierul a fost pe litoral în luna august, însă nu la Vama Veche.

Ciolacu l-a luat pe Cîţu la mişto

Marcel Ciolacu a postat, sâmbătă seara, pe Facebook, o poză din Vama Veche în care apare alături de fostul premier Sorin Grindeanu, cu mesajul: ”Florin, noi suntem aici. Tu?!”.

Premierul Cîțu a declarat, pe 26 iulie, că nu a fost pe litoral în acest an şi nu a făcut plajă deoarece nu a avut timp, dar a adăugat că în curând va merge la Vama Veche.

Nu am fost pe litoral. Promit că vara asta merg la Vama Veche. Nu am făcut nicio plajă, nu am avut timp. O să ne vedem în Vama Veche în curând”, a mai afirmat Florin Cîţu.

Grindeanu, aluzie la aventurile americane ale premierului

Sorin Grindeanu i-a transmis şi el un mesaj premierului Florin Cîțu: „Don’t drink and drive!”!

Fostul premier face astfel aluzie la recenta dezvăluire cu privire la problemele penale pe care Florin Cîțu le-a avut în SUA, în anul 2001, când a fost prins băut la volan.

Grupurile parlamentare ale PSD se întâlnesc în această perioadă pe litoral, pentru a pune la cale strategia pentru sesiunea parlamentară de toamnă.

author avatar
Andrei Ștefan
833 afisari

3 COMENTARII

  1. Niste labagii inutili, si ei si Cîțu. De mistourile lor de inapoiați mintal n-are țara nevoie. Altceva ce mai stiti, ba? Care e rodul ” muncii ” voastre? Panaramelor!

  2. Incet ,incet ,la National,lui Catu i s-a deschis sectie de adus osanale si laude.Pai faceti si voi ceva ,doar nu va da omul banii degeaba.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger