AcasăPolitica„Niciun discurs”. De la Cotroceni, Zelenski a explicat de ce nu merge...

„Niciun discurs”. De la Cotroceni, Zelenski a explicat de ce nu merge să vorbească și în Parlament/ Iohannis, precizare-fulger – VIDEO

sursa foto: captură video

Aflat la Palatul Cotroceni, la finalul discuțiilor cu președintele Iohannis, liderul de la Kiev, care a ieșit în fața presei, alături de șeful statului român, pentru declarații comune de presă, a explicat motivul pentru care nu va susține un discurs în Parlament. Așa cum s-a vehiculat pe parcursul acestei zile.

Președintele ucrainean a promis, însă, că va face acest lucru „data viitoare”.

Volodimir Zelenski susține că nu a pregătit niciun discurs pentru a-l susține în Parlamentul României. A explicat că a venit să vorbească cu președintele, că pe agenda sa figurează o întâlnire cu premierul, dar și cu reprezentanți ai Parlamentului.

„Dar nu am pregătit niciun discurs, cu tot respectul. (…) Data viitoare, să fiţi siguri că o să am unul special pentru Parlamentul dumneavoastră, pentru toţi jurnaliştii, pentru toată lumea”, a declarat liderul de la Kiev.

Înaintea acestor precizări, președintele Klaus Iohannis făcuse câteva scurte mențiuni.

„Agenda președintelui Zelenski a fost negociată între cele 2 delegații și comunicată public. Atât pot să spun”, declarase, anterior, Iohannis, răspunzând unei întrebări de la presă.

author avatar
Andrei Coman
577 afisari

6 COMENTARII

  1. A venit sa vb cu un neamt care nu reprezinta romanii ,bine ca e asa sa i ia cei pt care slujeste pe amandoi!!

  2. Zelenski tu sa respecti minoritatea romana din ucraina, sa inapoiezi teritoriile luate cu japca de Stalin si dupa aia sa vii sa cersesti in Romania.

  3. VITEAZUL KAKACIOS ….MARS AFARA DIN ROMANIA! MINCINOS SI CORUPT PANA IN MADUVA OASELOR.
    SI SA NU UITAM…DOAR CANTATOR LA PUTI! II VINE C.I.A. DE HAC CURAND, CURAND!

  4. A fugit ca un las cu coada intre picioare la Cotroceni, sa ii ofere Mutulica niste sprijin neconditionat, ca a ramas nevasta-sa fara bani de bijuterii

  5. Mai vitejilor si umflata aia senator, dar de ce nu cereti voi Basarabia inapoi de la amasada Rusa?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger