AcasăPoliticaDe ce spune Ponta că viaţa românilor va fi afectată de conflictul...

De ce spune Ponta că viaţa românilor va fi afectată de conflictul din Israel: „De 100 ori mai periculos decât războiul din Ucraina”

Victor-Ponta

Victor Ponta i-a speriat şi mai tare pe români. Fostul premier este de părere că viaţa noastră va fi puternic afectată de războiul din Israel, chiar mai rău decât ne atinge ceea ce se întâmplă în Ucraina.

Ponta consideră că acest conflict este mult mai nociv pentru omenire decât cel dintre Rusia și Ucraina.

Asediu ca în Evul Mediu?

Victor Ponta a punctat că, în cazul în care acest conflict se transformă într-o răzbunare, lucrurile vor degenera.

„Aici, însă, în Palestina, Gaza, Israel, lucrurile pot să meargă într-o direcție ca acum o mie de ani, pe vremea Cruciadelor, în sensul în care toți cei musulmani, de data asta, nu doar arabi, că mulți spun doar arabi, nu e vorbva de arabi, e vorba de musulmani sau toți arabii care nu sunt musulmani, pentru că în Gaza sunt mulți creștini, cum probabil puțini știu, se pot simți victime, spunând ceea ce spunem noi toți: Hamas sunt niște teroriști.

Dacă Israel se duce și omoară fiecare lider Hamas cum am văzut noi în filme, toată lumea zice că are dreptate Israelul, pentru ce a făcut Hamasul, trebuie eliminați.

Dacă de la asta treci la un gen de asediu ca în Evul Mediu, dacă vor muri în continuare femei, copii, civili, toți aceștia care mor și care sunt în pericol au rude, care trăiesc în Belgia, în Franța, în Marea Britanie, în SUA. Au rude, au prieteni, au conaționali, care spun ‘trebuie să ne răzbunăm.

Hamas sunt niște teroriști odioși, care au omorât civili, copii, care au luat ostatici. Orice faceți împotriva lor noi vă sprijinim.

Aici eu sunt 100% de acord, dar li s-a mai spus așa liderilor din Israel: nu transformați asta într-o răzbunare, nu omorâți și voi civili, pentru că dacă faceți același lucru, atunci, practic o să se simtă toți musulmanii vizați, din toată lumea și fiecare va reacționa, unii vor protesta, cum de altfel vedem că sunt proteste, alții vor încerca să se răzbune și să comită ei atentate împotriva unor nevinovați.

De data asta, aici e vorba despre ceva ce ne poate afecta pe toți. E foarte grav”, crede Ponta.

Cum vor reacţiona musulmanii din România?

În România, comunitățile musulmane, fie sunt cei născuți și crescuți în Dobrogea, care niciodată n-au făcut nimic rău, alții sunt oameni educați în România și care s-au mutat în România, la fel.

O comunitate nu doar mică în România, dar o comunitate de alt tip: educată, business, doctori. Comunitatea musulmană din Franța, în primul rând, dar din Belgia, din Suedia, e compusă din oameni care au fugit din războaie, care sunt săraci, sunt victime imediate ale propagandei islamiste și care imediat vor simți.

Nu mai vorbesc de faptul că e vorba de cei care au rude acolo și vor zice ‘Cum? Familia mea a fost bombardată în Gaza? Păi mă duc și eu să pun o bombă la Ambasadă, într-un tren, undeva’.”, a mai spus Victor Ponta la Romania TV.

author avatar
Andrei Ștefan
1.213 afisari

7 COMENTARII

  1. Ponta a juns sa se lase platit ca sa iasa in public cu amenintari teroriste? Chiar asa de jos a ajuns javra asta?

  2. Ponta a fost dezastru ca premier:
    A vrut să construiască în România cea mai mare moschee din Europa.

    „Toate pensiile speciale eliminate de Boc și confirmate ca fiind tăiate, în mod legitim, de către CCR și CEDO, au fost reintroduse în perioada 2015-2016, de către PSD-ul condus de Victor Ponta, respectiv, Liviu Dragnea.”

    „PSD-ul lui Victor Ponta a restaurat întregul sistem de pensii speciale din România, cu excepția celui al magistraților și al consilierilor Curții de Conturi, pe care l-a restaurat CCR.”

    https://www.riseproject.ro/pensiile-speciale-paradisul-ridicat-din-bani-publici-si-aparat-printr-un-razboi-al-dezinformarii/

  3. Ponta este consilier atît al lui George Simion, cît și al lui Ciolacu, asta spune multe.
    Psd-ul, pnl-ul și aur-ul sunt principalii susținători ai pensiilor speciale de serviciu, din care 95% sunt pensiile speciale militare, care sunt plătite din contribuțiile angajaților din privat, mulți cu salariul minim pe economie (1898 lei).

  4. Sa ne povesteasca cum va fi afectata viata familiei dumnealui, va spun eu in nici un fel, are ferme, are bani, are afaceri, vrea sa credem ca nu doarme de grija vietii romanilor!? Vorbe, prea apare acest om pe la toate ziarele, televiziunile, da pronosticuri care mai de care mai apocaliptice, se umfla in muschi cu sloganuri de genul ce am facut eu, ce as face eu, sigur tara ar merge la fel sau chiar mai rau condusa de dumnealui si prietenii……….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger