AcasăPoliticaDe ce se consideră George Simion o victimă a "poliţiei politice". Ce...

De ce se consideră George Simion o victimă a „poliţiei politice”. Ce se întâmplă cu dosarul său penal

George Simion a făcut anunțul, în privința alegerilor prezidențiale! „Cu siguranță AUR va...” - VIDEODe ce se consideră George Simion o victimă a "poliţiei politice". Ce se întâmplă cu dosarul său penal

George Simion anunță că a primit decizie de clasare a dosarului penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având permisul suspendat.

Astfel, liderul AUR a acuzat că s-au comis mai multe abuzuri, după ce a fost ridicat de oamenii legii din Piața Victoriei și dus la audieri.

Crede că Brigada Rutieră i-a „fabricat” dosarul

Simion a răbufnit la adresa Poliţiei Rutiere. Este de părere că s-a dorit „terfelirea imaginii” sale.

Ieri am primit înştiinţarea oficial, comunicarea din partea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie care a clasat dosarul în care am fost acuzat pe nedrept că aş fi condus fără permis.

În cadrul hârtiilor care ne-au parvenit şi în cadrul ordonanţei de clasare spune clar că, la data de 30 septembrie, nu aveam carnetul suspendat.

Eu am fost la 3 noaptea dus cu forţa la Brigada Rutieră, am fost reţinut aici o oră şi jumătate, am fost percheziţionat de trei ori, deşi nu comisesem nicio infracţiune, nicio ilegalitate, după cum arată ordonanţa de clasare.

Până acum, n-am putut ieşi în ultima lună în faţa opiniei publice pentru că aveam nevoie de o hârtie oficială din partea unei instituţii din statul român„, a explicat Simion, într-o conferinţă de presă susţinută în faţa sediului Brigăzii Rutiere Bucureşti.

Se consideră o victimă a „poliţiei politice”

Liderul AUR a precizat că „ce s-a întâmplat în seara între 29 şi 30 septembrie este o operaţiune de poliţie politică”.

”Prin prisma faptului că a fost batjocorit statul de drept în România şi instituţii care ar trebui să reprezinte seriozitate, cer măsuri urgente”, a mai spus Simion, el precizând că ”sunt mai multe instiutţii care au participat la abuzurile din acea noapte”.

author avatar
Andrei Ștefan
398 afisari

13 COMENTARII

    • Luați as mama și morții n pl de negru satanist jigodie rezist userist poponar muist cont fals ! Futem as in mâncarea familiei tale și n pomenile morților tai de jigodie !

  1. a inceput sa-i copie pe psd , sa se victimizeze . ciolacu si simion doua mitze lesinate care ne tot spun cum sint oropsiti . chiar nu ma intereseaza permisul lui .

  2. Baa tampitule anonim,Simion are dreptate.Justitea mea,organili,in fiecare zi isi pun poalele in cap.Icepand cu bagaboantele dela ICCJ ,se aplica dupa cum a dat tonul Cocotatul penal la varful statului mafiot esuat,LEGEA BUNULUI PLAC.De exemplu,cocalarul,interlopul inrait Corduneanu, care de vreo 25 de ani ” este tinut sub observatie „,a fost mangaiat iarasi pe crestet de bagaboantele de judecatoare dela Iasi.Scarnavia nu suporta aresrtul,iarasi ne rade in nas.Iar amaratul mort de foame dela Constanta care tot de foame a furat conserve in valoare de imensa suma de 39 de lei,trebuie sa capete ani grei de inchisoare,dupa cum se inversuneaza impotriva lui,tembelii de procurorii mei,care se fac ca lucreaza.Intre timp,Portocala si Cucuveaua au fost spalati,sunt albii ca zapada.Asa-i ba Esuatule ?

  3. Bun si tu ce-ai facut, daca ai fost nedreptatit, abuzat etc.Ai mers in justitie sa-ti ceri drepturile, asa cum ne sfatuiti, voi alesii, pe noi pu…imea, ori de cate ori ne plangem de nedreptati si of multe mai sant. N-ai mers ??? Dute nene si vezi cand, daca si cine iti va face dreptatea pe care o astepti. La PARTIDUL COMUNIST (ala de-l injurati toti pittifelnicii, ori de cate ori aveti oaczia), cand mergeai , tu amaratul din Cucuieti si reclamai o nedreptate, cand lovea cu pumnul in masa in Bucuresti de exemplu, oricare persoana cu functie, zburau paharele pe masa celui raspunzator , de acolo de unde se gata harta-n cui. Acum, vom vedea, atata se poate, vedeti alte cai de a va face dreptate, s.a.m.d. Ai ajuns un plangacios prin ziare, cu telefonul pe post de ”uite tata m-a batut ala”.

  4. Pe baba aceea , betiva zurlie
    Ce mergea cu para la stapani
    O lasati in pace pana se prescrie
    Asa -i tara asta ,sat fara de caini!

    Vreti in Shengen insa legile nu-s clare
    Voi le manuiti doar cum va convine
    Doar la opozanti le faceti dosare’
    Dar dosare false din inchipuire !

  5. George Simion, fost sef de galerie de fotbal a reusit sa castige un procent important e voturi de la frustatii, de la ratatii societatii, de la cei cu educatie putina, ca scoala este grea

  6. Frustatii ,ratatii societatii,cei far’de scoala ,cei care muncesc pe salariul minim,cei carora strabunicii vostri i-au schingiuit si ucis la 1907 pe strabunicii lor cei care s-au saturat de hoti cu acte ,de capusele la averea tarii ,de Udrele ,Alinutele ,Turcanele ,iohanisii,Catzii ,Valcenii, Schmidtii, de justitia asta de rahat compusa 60%din ratatii societatii ,care aplica legile dupa cum le dicteaza un dictator dement hot de case ,traficant de copii.Acesti ,,ratati,,dupa cum iti debiteaza mintea ta de betiv umflat ,de capusa ghiftuita din banii copiilor si ai pensionarilor ,din banii celor exploatati de niste multinationale cocolosite ,scoase inafara legii ,care nu platesc darile catre tara si care transfera lunar banetul in tara care i-a trimis aici la spoliere , acestia va vor veni voua de hac cat de curand si va vor baga pe gat toata averea necinstita ,furata de la cei,, fara de scoala”Dar voi ce scoala aveti ?Doctorate copy -paste aplicabile la nivel de justitiar Europeana prin chirola kodrutza cea care balbaie legile si le aplica dupa simpatii politice,aveti scoala Grigore Prioteasa cu 4 saptamani de invatatura dedicate studierii hotiei din banii tarii?Scarbe sugatoare ,ce tupeu aveti !

  7. Educatie putinaaaaa!Scoala Dimitrie Cantemir este scoala?Da este ,,scoala”pe bani Acestea sunt scolile pe care le aveti voi hotii tarii:Scoala Petre Andrei ,Scoala ,gp Hasdeu ,scoala lui gabriel oprea ,scoala Sri ului care a dat cadre deviate :Coldea ,RDmihailescu , kodrutza etc etc Scarbe analfabete dar hoate si bautoare de pisat Scarbe cu tupeu,cumparatori de falusuri prin PNRR jigodii care ati sabotat tara asta si ati adus-o pe ultimul loc din Europa ,muuult in urma Bulgariei !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger