AcasăPoliticaDe ce nu s-a mutat încă Traian Băsescu din vila de protocol!...

De ce nu s-a mutat încă Traian Băsescu din vila de protocol! Pe cine arată cu degetul: „Și-au arătat vitejia”

De ce nu s-a mutat încă Traian Băsescu din vila de protocol: „Sper să fie o plecare civilizată”/ A primit notificare de la RAAPPS (sursa foto: Facebook/Traian Băsescu)

Traian Băsescu a făcut, miercuri, declarații de ultim moment cu privire la plecarea sa din vila de protocol, din Capitală. E vorba de imobilul din strada Gogol.

Fostul șef al statului, actualmente europarlamentar, a declarat în fața presei că se va muta „când o să fie locuibil” apartamentul pe care l-a cumpărat.

Grijă pentru cărți

Ar mai fi câțiva pași de parcurs, înainte de mutarea în noua locuință, se înțelege din spusele politicianului care a ocupat prima funcție în stat.

În primul rând nu am terminat de semnat contractele pentru energie electrică, pentru apă, pentru gaze. În al doilea rând, am comandat o mobilă, o bibliotecă, trebuie să pun și cărțile undeva”, a susținut Traian Băsescu, miercuri, 25 mai.

Săgeți la unii politicieni: „Și-au arătat vitejia”

Fostul președinte a dat de înțeles că nu știe când va fi gata apartamentul. Dar nu a ratat ocazia să lanseze săgeți în direcția unor politicieni din România, fără să și dea vreun nume.

Eu sper să fie o plecare civilizată, chiar dacă oamenii politici din România s-au arătat atât de laşi, au ţinut să facă legi pentru mine, după ce nu am mai avut putere politică la interior. Cât timp s-au înfruntat cu mine nu au fost în stare de nimic, după ce n-am mai fost activ în politica internă, şi-au arătat vitejia. Bravi bărbați ai țării!”, a mai afirmat Băsescu.

Fostul lider de la Cotroceni a anunțat că în cursul zilei precedente a primit o notificare de la Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS), referitor la evacuarea imobilului. „Am primit ieri (marți-n.red.) notificarea de la RAAPPS, în care se spune că trebuie să evacuez imobilul şi că un executor judecătoresc se va ocupa de treaba asta”, a declarat Băsescu. Acesta a susținut, însă, că nu i s-a dat și un termen pentru evacuarea vilei.

Citiți și: „Petrov” încă locuieşte pe banii statului! Traian Băsescu REFUZĂ să elibereze vila din Gogol (VIDEO)

403 afisari

9 COMENTARII

  1. Petrov are ca de fiecare data o atitudine de golan de cartier
    El e cel ce a modernizat justitia dupa chipul lui hidos de securist

  2. Un țigan nenorocit, nu i-ar fi rușine.
    Nici scuipat nu merită nemernicul ăsta…
    Nu-i frumos să dorești răul cuiva, dar așa m-aș bucura să-l văd putrezind în pușcărie pentru vreo 250 de ani, împreună cu progeniturile lui hidoase…

  3. Toata viata a stat pe banii statului.
    Acum.. de…e greu sa traiasca normal ca orice roman.

    • ESTE UN CARE FACE UN LUCRU BINE FACUT SI MAI BUN DE CAT AL ALCOOLISTULUI SI ISI IA SI NEVASTA IN VOIAJE , SI A FURAT MILIARDELE DE EURO A ROMANILOR
      „Toata viata a stat pe banii statului.”

  4. a fost si este un hot , un smecher prapadit cu toata familia lui …
    NU ESTE UN OM DE STAT.
    Ramane in istorie cu casele , curvele , bautura si vanzarea flotei.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger