Cauta

De ce nu exclude Iohannis varianta ca Antonescu sa candideze, pana la urma, la prezidentiale

Liderul interimar al PNL nu a scos total din calcul varianta ca Antonescu sa intre in cursa pentru Cotroceni, chiar daca acesta din urma si-a anuntat intentia de a nu se inscrie in lupa pentru prima functie in stat. Iohannis spune ca se va tine cont de dorinta partidului, in sensul in care membrii Partidului National liberal si-l doresc pe Crin Antonescu prezidentiabil.

Desi Crin Antonescu insusi a anuntat, in clipa in care a declarat ca renunta la interimatul in fruntea PNL, dupa ce intreaga conducere si-a dat demisia, ca urmare a rezultatelor obtinute de PNL la alegerile europarlamentare din 25 mai, ca nu ar vrea sa candideze la presedintie, Klaus Iohannis a explicat ca varianta ca fostul sef al Senatului sa intre in cursa pentru prezidentiale nu e exclusa si in ce conditii s-ar putea concretiza ideea.

Prezent, vineri seara, intr-o emisiune difuzata de RealitateaTV, Iohannis a precizat: „Cu siguranta exista aceasta posibilitate (ca Antonescu sa fie prezidentiabilul PNL-n.r). Teoretic este posibil ca din aceasta consultare la baza sa rezulte ca foarte multi doresc sa fie candidat Crin Antonescu si atunci e clar ca aceasta varianta va fi luata in considerare”.

Totodata, primarul sibian a sustinut ca, din ce a inteles din discutiile avute cu fostul presedinte al formatiunii, acesta nu si-ar dori sa intre in lupta pentru fotoliul de la Palatul Cotroceni – aspect ce a rezultat, de altfel, si din declaratiile publice ale lui Crin Antonescu -dar ca vointa partidului primeaza. „Din discutiile personale nu-si doreste, dar aici sigur ca trebuie sa vedem ce-si doreste partidul”, a mai mentionat Iohannis.

 

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version