AcasăPoliticaDe ce nu a votat Ion Iliescu la alegerile parlamentare 2020. Nina...

De ce nu a votat Ion Iliescu la alegerile parlamentare 2020. Nina Iliescu a spus tot ce s-a întâmplat cu soţul ei

ion iliescuDe ce nu a votat Ion Iliescu la alegerile parlamentare 2020. Nina Iliescu a spus tot ce s-a întâmplat cu soţul ei

Ion Iliescu a fost o absenţă de marcă la aceste alegeri parlamentare 2020. Fostul preşedinte al României nu a ieşit din casă în data de 6 decembrie. De ce? Soţia lui, Nina, a spus totul.

Se simte bine, suntem acasa, suntem in ordine. Vineri a şi ieşit din casă de trei ori că a trebuit să meargă la medicul stomatolog, să-şi repare o măsea”, a declarat Nina Iliescu pentru postul Realitatea Plus.

Ion Iliescu n-a cerut nici urna mobilă

Nina Iliescu a explicat de ce nu mai vor să ceară urna mobilă ca să voteze. „Nu avem coronavirus, am facut testul si nu avem. Nu am cerut urna mobila de data asta. Şi după aia am constatat ca şefa sectiei respective a avut coronavirus si de regula şefa venea cu urna. Şi am zis să ne învăţăm minte, nu mai cerem„, a spus Nina Iliescu pentru sursa amintită.

COVID-19 l-a speriat pe Ion Iliescu

Suntem acasă, suntem în ordine. Vineri a și ieșit din casă de trei ori că a mers la stomatolog. Nu avem coronavirus, am făcut testul și nu avem.

În general nu am ieșit, nu am ieșit, dar am avut… avem și un ajutor în gospodărie. De 4 ori pe săptămână, o zi pe săptămână facem curățenie generală cu ajutorul unei firme care trimite 2 doamne, nici ele nu au, nici noi nu avem (n.r. coronavirus). Băieții de la SPP întotdeauna intră cu mască și se dezinfectează pe mâini”, a declarat Nina Iliescu.

Duminică, au fost raportate 5231 de cazuri noi de COVID-19

În ultimele 24 de ore au fost 5231 de cazuri noi de COVID-19, din 17.530 de teste efectuate. Alți 134 de români au murit din cauza infecției cu coronavirus, în timp ce la ATI sunt internați 1.289 de pacienți COVID.

Până astăzi, 6 decembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 513.576 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19), transmit autoritățile. 405.612 pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 5.231 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

author avatar
Andrei Ștefan
624 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger