AcasăPoliticaDe ce le-a transmis Dan Barna lui Marcel Ciolacu şi PSD-ului că...

De ce le-a transmis Dan Barna lui Marcel Ciolacu şi PSD-ului că cine râde la urmă, râde mai bine

barna si ciolacuDe ce le-a transmis Dan Barna lui Marcel Ciolacu şi PSD-ului că cine râde la urmă, râde mai bine

Vicepremierul Dan Barna, care coordonează ministerele care implementează Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), a declarat vineri că programul nu a fost respins și nici nu a fost retras, ci se află într-o „consultare firească” cu Comisia Europeană, declarându-se convins că PNRR va fi aprobat și va fi „un succes”.

Dan Barna a mai spus că ministrul Cristian Ghinea este „foarte vertical” și că gestul său de a-și pune „demisia pe masă” și să renunțe la mandat dacă PNRR nu va fi aprobat „e corect, e logic, e demn”

Dan Barna a spus că PSD rămâne un partid al sărăciei

PSD a fost şi rămâne un partid al sărăciei, un partid care crede că o Românie subdezvoltată poate să îi asigure acea clientelă politică cu care ne-a obişnuit şi cu care a ţinut România în subdezvoltare timp de 30 de ani.

Am o veste şi pentru domnul Ciolacu şi pentru membrii PSD care îl susţin – acest program include peste 29 miliarde de euro şi România se va dezvolta, aşa cum a încercat PSD să nu se întâmple în toate guvernele pe care le-a avut până în acest moment.

Vreau să fiu foarte clar – consultările care se desfăşoară în aceste zile sunt fireşti.

Vom răspunde la ele, vor veni probabil altele, astfel încât în momentul în care Comisia Europeană va da avizul final al acestui program, să avem într-adevăr un program şi nişte proiecte care să facă o schimbare semnificativă şi vizibilă pentru fiecare cetăţean al României”, a afirmat Dan Barna.

Cristian Ghinea a pus pariu cu Marcel Ciolacu

Cristian Ghinea, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, l-a provocat vineri pe liderul PSD Marcel Ciolacu la un pariu, spunând că își va da demisia dacă Planul Național de Redresare și Reziliență nu va fi aprobat de către Comisia Europeană.

În schimb, dacă acesta este aprobat, Marcel Ciolacu trebuie să demisioneze din funcția de președinte al PSD. Ghinea impune și un termen limită: data de 30 septembrie 2021.

Autoritățile de la Bruxelles au transmis reprezentanților României mai multe observații extrem de critice, pe mai multe componente, de la infrastructură până la educație.

author avatar
Andrei Ștefan
369 afisari

5 COMENTARII

  1. sa ti dai demisia stimabile daca Romania nu va accesa ca si celelate tari anul asta prima transa ca nu stiti sa scrieti nici macar niste proiecte!!!!!!!!!!cu ce bani mai vreti sa mearga tara asta daca voi nu ati dat nimic firmeleor private ca si celalat care a indoit platforma cu granturi????????

  2. amandoi sa-si dea demisiile ba si guvernul daca din 80 miliarde promise de iohan nu vom primi decat praful de pe toba, adica nici macar granturile ce se cuvin romaniei.

  3. Unde sa mearga tara asta daca cei din,,O ROMANIE FARA HOTIE” fura banii europeni.DNA acuma doarme ca ni-i mai deranjeaza nimic,nici macar dulapul,,promterist”

  4. Și la ce ne-ar folosi să-și de-a el demisia, după ce România va pierde miliarde de euro?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger