AcasăPoliticaDe ce a pierdut Firea alegerile

De ce a pierdut Firea alegerile

Gata! S-a terminat. Gabriela Firea a plecat de la Primăria Bucureștiului. Unii spun că a pierdut alegerile pentru că au fost prea mulți cei care l-au votat pe Nicușor Dan. Alții, că ar fi fost prea puțini cei care au votat-o pe ea. Eu nu cred nici așa, nici așa. Altul este adevărul.

E cu pantofi e cu viața ei

A mai fost un domn care a spus că din cauza lui Dragnea. Apoi a lui Ponta și, în final, din cauza unor operații. Dacă m-ați fi întrebat aseară cine e, vă spuneam. La ora asta nu mai contează.

Să dăm Cezarului ce-i al Cezarului și Danei Budeanu peste ochi. Este tot ce mai putem face. Croitoreasa cu aere de filosof al alegerilor și limbaj de ți se strepezesc creierii a dus-o pe Firea la pierzanie. Gratis, căci Budeanca nu cere, nu primește, e din prietenie. O spune singură că nu are nevoie de bani. Să lași o modistă, o croitoreasă care confundă tivul cu politica să-ți dirijeze campania electorală e un gest extrem. A fost. A fost gestul care a trimis-o pe Firea pe bară, iar pe Budeanu în locurile alea ce țin de anatomia omului. Cu ce bombe a venit, de se lăuda că dărâmă și Guvernul și ordinea planetară? Cu nimic. Au fost doar informații pe care le auzi cum zboară de la o masă la alta, la orice terasă de pe malul Herăstrăului.

Croitoreasa de iluzii

A reușit doar să înfioreze zulufii țațelor când îi făcea „fătălăi” pe bărbați. Muieri ciclotimice care se excitau când deschidea ea gura, în slove mai coclite decât ale manelelor. Dantelăreasa de fonfleuri pârțâite nu avea decât câteva cuvinte prin care să-și exprime supremația. Ok, extrem, fătălăi. În rest, doar muci de vorbire pe care nu i-a șters niciodată. S-o lași să-ți pună la punct campania? Poate doar dacă vrei să pierzi. Croitoreasa de iluzii vorbea punct în urma acului, dar pretindea că este cunoscătoare de efecte subliminale. Le-am văzut. Le-a văzut și Firea.

Cine e, de fapt Dana Budeanu? „În 2008, Dana Budeanu, necruţătorul critic de modă al revistei Ciao, păşea cu eleganţa-i binecunoscută în sediul editurii Nemira, unde izbutea să publice o carte cu multe ilustraţii, intitulată – simplu, dar incisiv – Manual de stil. Un an mai târziu apărea, la aceeaşi editură, volumul Totul despre stil, fashion, lifestyle, glamour semnat de Nina Garcia şi tradus de Iris Manuela Anghel (lansat în septembrie 2007 în Statele Unite, cu titlul, mult mai inspirat, The Little Black Book of Style).

La vremea respectivă, Academia Caţavencu a demonstrat, prin intermediul unor citate en gros, plagiatul prêt-à-porter de care se făcea vinovată Dana Budeanu, care nu bănuise că Nina Garcia va fi tradusă în româneşte şi nici că soţul ei, Radu Budeanu, patronul ziarului Cancan, o va susţine moral cu atâta perseverenţă, ignorând total subiectul” (Cațavencii, 6 iulie 2012). Fireo! Gabrielo! Așa se întâmplă când o lași pe Budeanca să-ți târâie juponul prin politică. De nume nici nu mai zic.

author avatar
Valentin Boeru
2.174 afisari

11 COMENTARII

  1. Bate ploaia-n jaluzele,
    Si s-aude: pic, pic, pic!
    Dar nevasta lui pandele,
    N-o sa va mai dea nimic…

    N-am gasit alta rima!

  2. parerea mea este ca on line-ul este cauza, ani de zile au primit o picătura chinezeasca tineretul de azi, fara sa cerceteze daca este adevarat sau nu. Multi din tinerii de azi, nu au deschis in viata lor o carte tradiționala sa citeasca, au citit doar de pe internet. Si daca observi ca 45 din votanții din București au avut intre 18-35 de ani, iti este clar de ce a pierdut firea, ei pe internet nu au citit decat despre hoțiile lui firea, despre ciuma roșie, despre plăcute suedeze PSD, etc, automat au votat împotriva a ceva, nu pentru ceva. Si daca analizam alegerile in 30 de ani, vedem ca lumea mereu a votat împotriva cuiva, nu pentru ceva. Ce se întâmpla cu lumea, cand nu vor mai avea transport gratuit, cand vor plăti si aerul care il respira? In condițiile in care pandemia ne va inchide in casa, in timp ce vom depăși 2-3 milioane de șomeri, plus diaspora întoarsă acasă, cand economia este in colaps, si datorită guvernării si a crizei, cand bancile le vor lua casele, pe scurt cand il lovești pe roman la buzunar si stomac? Va vota din nou împotriva, si in timp ce noi ne războim intre noi, multinaționalele cumpara la bucata țara asta. Vom ajunge chiriași in propria țara, si asta se întâmpla cand nu ascultam de înțelepți si de bătrânii care au clădit o țara, in schimb halim ca pelicanii manipulările tradatorilor

    • Daca avea voturile lui Tariceanu si Ponta , tot frectie la un picior de scaun , tot la cratita si crosetat in Voluntari .

  3. Greta , rade ciob de oala sparta , boer Valentin Budeanu a turnat gaz pe foc si acum se sparge in snoave cu iz moralist dand teme pentru sezatoarea de bilant din Kiseleff , banii imprastiati de PSD in sacul fara fund care este ” presa prietena ” gen National , metodele de propaganda , arhiva de fake-news si limbajul mediatic au produs rezultate catastrofale pentru platitor ( PSD ) desi , paradoxal , nota a fost tot mai piperata . De ce se mai mira de altii , cum are tupeul sa scoata capul din buda , cand boerica parfumica budeanu a fost varf de lance la dezastru ?

  4. Boerule , nu o mai lalaii , ciocu-mic , sa zici bogdaproste cu cat au reusit sa fure , au salvat aparente , diferenta e zdrobitoare , PSD si-a spalat ”onoarea ” ( cum altfel ?) , TOT PRIN FURT ! AK-24 , ieri , 28 sept.2020 , articol de Victor Gheja : ” CUM A FURAT PSD IN SECTORUL 1: ” SE DECUPEAZA CU FOARFECA QR CODE DE PE PROCESUL VERBAL FALS SI SE PUNE PE FOAIA CU SEMNATURILE ORIGINALE ” . Duminica noaptea ( 27 sept-28 sept.2020 ) , mai multi indivizi au plecat din sectie cu o punga de procese-verbale . Unii au fugit si a fost prins Sorin Catalin Tomescu , candidat PSD la Consiliul Local Sector 1. Modus operandi : O PARTE DIN PRESDINTII DE SECTIE AU BAGAT VOTURILE NULE IN SACII CU VOTURI NORMALE – din cauza asta la BES , angajatii ERAU OBLIGATI SA DESIGILEZE , OAMENII LUI TUDORACHE AU BAGAT SI URMAU SA MAI BAGE PROCESE VERBALE FALSIFICATE SI SA LE SCOATA PE CELE ORIGINALE ” . Politia si lucratorii criminalisti au ridicat probe si efectueaza cercetari ce se vor solda cu dosare penale si arestari . Cititi in ” Comisarul .ro ” de astazi , 29-09-2020 ” VIDEO – OMUL DE INCREDERE AL LUI TUDORACHE ( ALIN VIERU ) JUDECAT PENTRU CORUPTIE , IN SALA UNDE SE MOSMONDEAU PROCESE VERBALE DE VOT ” . Sala este a Mediului si Salubritatii , pute a hotie . Sunt suspiciuni de fraudare a votului de catre PSD in toate sectoarele Bucurestiului , doar voturile lui Piedone par sa fie ” opera lui Dorel Cartofaru !

  5. Valentin Boeru , lasa fitele de mimoza neprihanita , citeste articolul Magdei Gradinaru din SpotMedia ,ro , de azi , 29-09-2020, ora 11:23 : ” CU FRAUDA LA LUMINA : SACUL CU VOTURI , UN PROCES VERBAL SI PIEDONE LA PUTERE , DUPA COLECTIV ” .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger