AcasăPoliticaDe ce a fost schimbat din funcție directorul Portului Constanța. Ce spune...

De ce a fost schimbat din funcție directorul Portului Constanța. Ce spune Ciolacu: „Am găsit un dezastru…”- VIDEO

Schimbarea de la vârful Portului Constanța generează reacții. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a comentat, marți, pe marginea acestui subiect, răspunzând întrebărilor presei.

Totul, după ce s-a aflat despre înlocuirea din funcție a lui Florin Goidea, directorul Portului Constanța. Șeful PSD a dat de înțeles că nu a fost o schimbare politică, ci că a fost vorba despre expirarea unui mandat în respectiva funcție.

„Eu nu am avut vreodată vreo discuţie în ce priveşte împărţirea Portului Constanţa sau altor posturi care nu sunt politice. Din câte știu, acolo a expirat un mandat, pe 109, și a fost o schimbare”, a declarat în primă fază Ciolacu.

Ciolacu: „Era Portul Constanţa vreo oglindă, era totul ok?”

Șeful PSD a continuat prin a aminti că a fost, împreună cu ministrul Transporturilor, în două rânduri în Portul Constanţa, și că ar fi constatat că lucrurile nu ar fi funcționat cum trebuie. Ba chiar a vorbit de „un dezastru acolo”.

Eu îmi aduc aminte că am fost împreună cu ministrul Transporturilor de două ori în Portul Constanţa. Îmi aduc aminte că şi prim-ministrul a fost în Portul Constanţa şi de nenumărate ori a fost ministrul Transporturilor, pentru că ne-a găsit nepregătiţi acea zonă şi categoric lucrurile nu funcţionează, cel puţin când am fost eu cu domnul ministru, nu funcţionau cum ne-am fi dorit să funcţioneze lucrurile în Portul Constanţa. Unde este problema? Era Portul Constanţa vreo oglindă, era totul ok? Eu îmi aduc aminte că am găsit un dezastru acolo”, a susținut Ciolacu.

Declarațiile liderului PSD vin după ce recent președintele PNL Constanța, Bogdan Huţucă, a criticat decizia Ministerului Transporturilor – condus de către Sorin Grindeanu (PSD) – de a-l schimba pe managerul Portului Constanţa. „Îmi exprim îngrijorarea față de această decizie incorectă și nepotrivită de a-l înlocui pe Florin Goidea de la conducerea Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța, un manager performant, care a revitalizat portul prin investiții, prin elaborarea de proiecte și accesarea fondurilor europene.”, scria Huţucă pe Facebook.

author avatar
Andrei Coman
486 afisari

4 COMENTARII

  1. Acest Cocalar analfabet si corupt un libidinos care conduce un partid care a distrus RO La puscarie cu PSD ,PNL si USR

  2. Cautand lucrari prin port, imi spunea portarul:”-sefu’ daca n=ai verzisori in diplomat n-ai ce cauta la don director!” Era un director pus de pesedea. Ai inteles ciolache?
    Mergeti prin sate cu primari de penelea si pesedea: in preajma expirarii de mandat se intinde la bascalie asfalt pe toate potecile,fara sant,fara canalizare,fara loc de doua masini.
    Acum cand au bani de la UE isi ingrasa firmele de mafioti vopsind cu bidineaua toate potecile din tara pe asfaltul peticit in loc sa faca la cetateni civilizatie: gaz,santuri,drumuri bune,canalizari,statii de tratat apa,scoli,dispensare,etc.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger