AcasăPoliticaDe ce a fost ales Berbeceanu pentru funcția de prefect. Atuurile enumerate...

De ce a fost ales Berbeceanu pentru funcția de prefect. Atuurile enumerate de Orban

De ce a fost ales Berbeceanu pentru funcția de prefect (foto: Facebook/PNL)

Cu scurtă vreme înainte ca Traian Berbeceanu, fostul șef al Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) Alba, să fie instalat în fruntea Prefecturii Capitalei, premierul Ludovic Orban i-a făcut acestuia un portret aproape de perfecțiune – cel puțin când vine vorba despre atributele necesare ocupării noii funcții.

Întrebat de presă ce anume îl recomandă pe Berbeceanu pentru funcția de prefect, Orban a pornit șirul laudelor la adresa viitorului prefect al Bucureștilor. ”Cariera pe care a avut-o până astăzi, faptul că este un om corect, cinstit, ferm, care acționează în baza legii (…) este un om integru, care are capacitatea de a conduce toate forțele de ordine. (…) Consider că Traian Berbeceanu va fi un prefect foarte bun al Bucureștiului”, a declarat premierul, în urmă cu scurtă vreme.

De altfel, ceremonia în cadrul căreia Berbeceanu va fi învestit în funcția de prefect al Capitalei stă să înceapă, în fața sediului instituției, din Piața Presei Libere. La evenimentul programat pentru ora 12.30 va participa și ministrul de Interne, Marcel Vela.
În cadrul ședinței de joi seară a Guvernului, Berbeceanu a fost desemnat oficial drept succesor al lui Gheorghe Cojanu, la vârful Prefecturii Capitalei, după ce acesta din urmă a fost demis, urmare a unor declarații controversate făcute pe fondul creșterii incidenței ratei de infectare cu noul coronavirus, inclusiv faptul că nu știa cifrele exacte, pentru că era ”la cumpărături”.

author avatar
Cristina Stefan
569 afisari

2 COMENTARII

  1. Atuul lu Berbecaru este că era/este omu lu Lulutza koeveși. Iar alt atuu e că atunci cind l-a arestat DIICOT pt. primire de mită,trafic de influenta etc. plingea cu muci !

  2. VIATA PUBLICA A BUCURESTILUI ESTE DOMINATA DE CE MAI RAFINATA MAFIE SI DE CEA MAI FEROCE CRIMA ORGANIZATA .
    Singur BERBECEANU nu va putea face mare lucru.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger