AcasăPoliticaDe ce a ajuns Traian Băsescu de URGENŢĂ la spital, în străinătate!...

De ce a ajuns Traian Băsescu de URGENŢĂ la spital, în străinătate! Familia a spus totul

traian basescu

Traian Băsescu se confruntă cu grave probleme de sănătate, din cauza cărora a ajuns la spital. Conform unor surse, fostul preşedinte al României a fost internat la Paris, dar apropiaţii susţin că bărbatul de 70 de ani a mers la o unitate medicală din Bruxelles.

Cel mai probabil, Băsescu a suferit un atac de panică, în urma deciziei ÎCCJ, conform căreia fostul şef de stat a fost colaborator al Securităţii.

Stă într-un apartament din Bruxelles

Traian Băsescu nu a participat la lucrările plenului, probabil a lucrat doar în comisii. Surse politice susţin că miercuri i s-ar fi făcut rău după ce a aflat verdictul. Membrii familiei Băsescu susţin că preşedintele este bine și că se afla în acest moment tot la Bruxelles, în apartamentul său.

Colaboratorii lui l-ar fi condus la spital cu suspiciunea de AVC, doar că această suspiciune a fost infirmată, iar fostul preşedinte cel mai probabil ar fi suferit un atac de panică.

ÎCCJ: Băsescu a făcut poliţie politică

Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) a menținut, miercuri, decizia instanței de fond și a decis că Traian Băsescu a fost colaborator al Securității.

Admite excepţia inadmisibilităţii invocată din oficiu. Respinge, ca fiind inadmisibil, recursul declarat de recurentul Ene Nicanor George, prin mandatar Ene Dragoş Marian, împotriva Sentinţei civile nr. 471 din 20 septembrie 2019, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal.

Respinge, ca fiind nefondat, recursul declarat de recurentul Ene Nicanor George, prin mandatar Ene Dragoş Marian împotriva Încheierii de amânare a pronunţării, din data de 05 septembrie 2019, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal.

Respinge, ca fiind inadmisibilă excepţia de nelegalitate invocată de recurentul-pârât Băsescu Traian”, a transmis ÎCCJ.

author avatar
Andrei Ștefan
1.694 afisari

12 COMENTARII

    • Chiar cei ce-au zis că-s la pușcărie nu cred c-au fost la pușcărie: Năstase, gen Stănculescu samd.

  1. NU TE MAI PROSTI, BASESCULE, CA MOR FRATII PAUNESCU SI ZAMFIR SI LEANA INAINTEA TA…DE FRATELE RACARU, NU MAI ZICEM NIMIC, CA EL ERA GATA CU AVC INAINTEA TA!

    VREI SA AUZI LANGA TINE…TRAIENELEEEE, CUI NE LAAASIIIII!… CA ERATI ZMEI CU TOTII…ATI RAMAS NISTE OMIDE IN CIMENT!
    ORICUM, CU O MOARTE SUNTEM DATORI…DAR LA CATI OAMENI AI DISTRUS TE ASTEAPTA IADUL SI PE TOTI AI TAI…FARA DEOSEBIRE DE NATIONALITATE, SEX SAU AVERE…

  2. Sri si cnas ar trebui desfintate. Nu e admisibil ca unele institutii platite din ban public sa ascunda adevarul. Conform acestei retete vom afla adevarul despre cei care ne conduc dupa 20 de la plecarea din functie. Securitatea reloaded!

  3. Petrov nu se sperie de parnaie ci ca nu mai poate bea daia cand a auzit sentinta a luat 2-3 sticle de Ionica Plimbaretul si hatz… 🥃🥃🥃,,, cat ai zice cheşti… au udat omuletul insetat din ceru gurii tradatorului.

  4. Germina Nagâț, CNSAS: Noua verificare a lui Augustin Lazăr nu va duce la nimic (2019), cred ca in 2022 sta altfel treaba

  5. GERMINA NAGAT ….IATA CINE ARE GRIJA SA NU IASA ADEVARUL DESPRE OAMENII POLITIEI POLITICE….IA UITATI CINE A AVUT GRIJA DE LINISTEA LUI BASESCU….GERMINA NAGAT! TICALOASA SECURISTA …CACI NU PUTEA FI ALTCEVA NICI EA…DECAT O JAPITA…Ia vedeti ce traseu profesional a avut…PRAFU SI PULBEREA SA SE ALEAGA DE EA SI DE TOTI CEI CA EA PENTRU TICALOSIA IN CARE LUCREAZA SI TRAIESC…ANA CUTRA DE ORADEA!! SA CRAPE INIMA IN EA DACA E SECURISTA! AMIN! SCUIPATI SI NU UITATI ..
    CNAS= O INSTITUTIE DE TICALOSIE SI RUSINE NATIONALA.. ACUM AFLAM CA GERMINA NAGAT A ASCUNS DOCUMENTE ????!!! ASTA A LUAT BANI SA FIE BANDITA????

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger