AcasăPoliticaDaniel Zamfir, replică devastatoare pentru fostul premier Cîțu: Din groapa de gunoi...

Daniel Zamfir, replică devastatoare pentru fostul premier Cîțu: Din groapa de gunoi a politicii s-a trezit Nimeni-în-drum-Cîțu

(sursa foto: Facebook/Daniel Catalin Zamfir)

Recentele critici venite de la fostul premier Florin Cîțu, totodată și ex-președinte al PNL-ului, la adresa conducerii PSD, pe o rețea de socializare, și-au găsit o replică tranșantă, pe un ton categoric, de la un cunoscut senator social-democrat.

Daniel Zamfir îl pune la punct pe Cîțu, amintind de ce a rămas în urma fostului premier, după ce acesta nu a mai ocupat fotoliul de la Palatul Victoria, inclusiv la nivel de împrumuturi și dobânzi. Social-democratul sugerându-i, totodată, fostului șef al Guvernului să renunțe la statutul de membru al PNL – partidul condus de către actualul premier Ciucă, dacă tot are atâtea supărări.

Zamfir, mesaj extrem de dur: „Cîțule, întoarce-te de unde ai ieșit și taci”!

Din groapa de gunoi a politicii s-a trezit – prăfuit ca după fiecare sfârșit de săptămână – Nimeni-în-drum-Cîțu. Cică Guvernul ăsta, al cărui premier e șeful lui de partid (Nu ți dai demisia, Cîțule, din PNL dacă ești așa supărat?), îi sărăcește pe români. Cîțule, întoarce-te de unde ai ieșit și taci că plătim nenorocirile pe care ni le-ai lăsat:

miliardul pentru vaccinurile pe care le aruncăm și mai plătim și pentru distrugerea lor, împrumuturile, dobânzile și comisioanele aferente pentru care n-ai dat niciodată explicații nimănui, ca să nu mai vorbim de PNRR-ul făcut cu Ghinea, Turcan și Popescu prin care v-ați aranjat prietenii cu contracte grase de consultanță, hoților, lăsând agricultura fără niciun cent, blocând pe 50 de ani pensiile românilor, închizând capacități energetice fără să puneți nimic în loc.

Tu, știi bine Cîțule, că prețul la energie e cauza principală a creșterilor de prețuri.
Or, nu cumva tu cu Orban și Popescu ați decis să liberalizati piața energiei și să închideți termocentrale?”, îi transmite Daniel Zamfir lui Cîțu, via Facebook.

Senatorul PSD continuă spunându-i fostului șef al Guvernului: „Bugetul ăsta stabilizează țara, Cîțule!” și susținând că vor fi ajutate companiile românești. „Cresc veniturile oamenilor, plafonăm prețurile la energie, ajutăm oamenii și companiile românești și investim cei mai mulți bani în infrastructură”, a mai scris Zamfir.

Cîțu: Ciolacu să la ceară scuze românilor pentru că i-a sărăcit

Reacția vehementă a senatorului PSD a venit pe fondul celui mai recent mesaj – unul plin de critici – pe care a ținut să-l transmită Cîțu, luni dimineață, pe aceeași rețea de socializare, în care fostul premier susținea că Marcel Ciolacu, al treilea om în stat și șeful formațiunii social-democrate ar trebui să le ceară scuze românilor „pentru că i-a sărăcit”.

„Primul lucru pe care PNL trebuie să-l facă atunci când preia MF de la PSD este să arate public cum a fost subminată economia națională (deși este evident dar se pare că instituțiile statului nu înțeleg). Iar cei responsabili să plătească. Este responsabilitatea PNL față de români. Ajunge!

Ironic dar adevărat, tocmai datele publicate de MF-PSD îngroapă toată propaganda lui Ciolacu și a găștii lui despre sănătatea financiară a României.

Ciolacu să la ceară scuze românilor pentru că i-a sărăcit. Bineînțeles în timp ce pleacă de la guvernare”, a scris, între altele, Florin Cîțu, în 12 decembrie, pe Facebook.

author avatar
Andrei Coman
557 afisari

6 COMENTARII

  1. Monstrosa coalitie .Era o fabula Racul,broasca si o stuca…Nu trebuie sa ganditi ca va dore capul si demisionati pentru ca sunteti unici intr-un secol de necazuri „democrate”.

  2. Gargara psd, de parca impostoru ciolacul ar fi altfel ,pana una alta va ți unit cu ciuma galbena PNL și nim8c ni pare a vă tulbura și duceți România direct în gard

  3. ‘Ti-ai dreacu de cocotati,si unii si ceilati aveti dreptate.Sunteti niste incapabili,hoti,cu gandul numai la deviza care va mana pe voi in lupta,” da’ noua ce ne iese ? ” Galcevile astea dovedesc daca mai era de dovedit,cum a reusit Piele lunga Talpa lata,cu guvernele lui,acum si cu Parlamentul lui,sa ne anunte cu nasul pe suuuuus,” draagi rooomani,Romania este un stat esuaaat. ” Mafiot si esuat. Cu voi la posturi,sub inaltul lui patronaj.Ce faceti voi acum,e un fel de ” ba pe-a ma-tiiii „.

  4. Maimuta Catzu zbarcita si proasta
    Se face ca ploua si nu stie nimic
    El stie ce gioarsa de fiinta anosta
    Se ascunde sub fardul si sufletu-i mic!

    El stie ca unii au fost impuscati
    Pentru lucruri cu totul mai mici
    Dar se bazeaza pe hotii ciraci
    Care-l apara pe pacalici!

    Bai pacalici ,va veni vremea ceea
    Cand vei plati ,ca roata se intoarce
    Si atunci iti va trece din cap logoreea
    Si vei ajunge acolo ,bai sarpe!

  5. Pana nu va ajunge stoarfa asta dementa sa dea socoteala nu o sa avem liniste Nu te lasam ba hot nebun pana nu platesti !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger