AcasăPoliticaDaniel Tudorache, acuzat că a pus Poliția Locală s-o fileze pe Clotilde...

Daniel Tudorache, acuzat că a pus Poliția Locală s-o fileze pe Clotilde Armand: „Toată lumea consideră că este agent străin”

Primarul PSD al Sectorului 1, Daniel Tudorache, a reacționat după ce marți, 1 septembrie, candidatul dreptei la Sectorul 1 – Clotilde Armand – l-a acuzat că a ordonat Poliției Locale s-o urmărească și s-o fileze.

„E fake news, e campanie electorală. Dacă s-ar fi întâmplat în 2017… în ce an suntem acum? Dacă era o faptă penală putea să facă plângerea într-un timp scurt. Dar să spui după 3 ani jumătate că a fost urmărită? Interesul ei este să creeze o presiune că este urmărită.

Ar putea să fie urmărită doar de SRI, pentru că ar fi agent străin. Nu poate să o urmărească Poliția Locală. Instituțiile statului pot să acționeze. Cine să o urmărească pe ea în 2017, pierduse alegerile. Nu știe decât să facă plângeri penale. Bine că nu-și aduce aminte că acum 100 de ani s-a întâmplat ceva în Sectorul 1.

Singurii abilitați să o urmărească sunt cei de la SRI și sunt convins că o fac. Toată lumea consideră că este agent străin. Nu am probe, am zis toată lumea, este un zvon”, a afirmat Daniel Tudorache într-o intervenție televizată.

446 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger