AcasăPoliticaDaniel Ghiță, lovitură de K1 pentru Clotilde Armand! De ce îi cere...

Daniel Ghiță, lovitură de K1 pentru Clotilde Armand! De ce îi cere demisia

daniel-ghitaDaniel Ghiţă a declarat război plăţilor cu cardul bancar. De ce i-a îndemnat pe români să achite numai cash

Fostul luptător Daniel Ghiţă, în prezent deputat PSD, o atacă, la nivel declarativ, pe Clotilde Armand. Acesta îi cere demisia primarului Sectorului 1, după ce două televiziuni din România au publicat imagini în care edilul apărea în sala în care se numărau voturile.

„Clotilde, demisia! Unde sunt procurorii?”, a ţipat Ghiţă ca din gură de şarpe.

PSD-istul crede că Armand a fraudat voturile

Iată că autoarea celei mai mari fraude electorale din România post decembristă, Clotilde, a fost filmată în timp ce număra voturile, lucru interzis de lege pentru candidați.

Cum, candidatul își numără singur voturile și ”câștigă”? Unde sunt procurorii cei harnici? Unde este demisia falsei primărițe?

Clotilde, nici Macron nu te mai salvează! Du-te și fură voturile în Caraibe sau în Africa. România nu este colonia ta!

Dacă și după o asemenea furăciune pe față, dovedită cu imagini, statul român o mai tolerează pe Clotilde, înseamnă că ne lăsăm să fim bătaia de joc a tuturor! Până aici!”, scrie Daniel Ghiță pe Facebook.

Şi Firea îi cere demisia de onoare

Gabriela Firea, senator PSD, a comentat în această seară noile imagini care o surprind pe Clotilde Armand în sala de sortare a voturilor de la Sectorul 1. Aceasta a apreciat că Armand nu se mai poate întoarce din concediu în funcția de primar.

Imagini incredibile. Nu ne-am imaginat că la 30 de ani de la Revoluție putem să urmărim și, deocamdată fără consecințe, cum un candidat al unui partid politic intră în sala în care sunt depozitate voturi și selectează împreună cu un grup de prieteni, de amici nestingheriți și în dispreţul legii.

Vă amintiţi că imediat după scrutinul de anul trecut am ieșit cu mai multe probe, ce am reușit să strâng cu forțe proprii de la colegii din secțiile de votare buletinele care au fost verificate de către mine și colegii mei, în care am observat modificări grosolane cu pixul sau cu carioca sau codul QR decupat și făcut un colaj deasupra procesului verbal.

Solicit în această seară și ca prim-preşedinte PSD demisia de onoare a doamnei Clotilde Armand.

Dumneaei nu se poate întoarce din concediu pe postul de primar, câtă vreme vede acum o țară întreagă că a furat, că a pus ilegal mâna pe voturi, că a constituit un grup infracțional”, a spus Gabriela Firea la postul Antena 3.

author avatar
Andrei Ștefan
760 afisari

9 COMENTARII

  1. C a PSD l-a ‘inregimentat” pe dl. K1, vad dar, nu incerc sa-mi explic, de ce ??? ca ar fi strigat ceea ce ati notat, cred daar, ca a scris pe facebook frazele mentionate, ma’ndoiesc, Cand un ales (al cui ?) nu este in stare sa buchiseasca la tribuna doua fraze coerente, atunci este imposibil sa conceapa si sa scrie paragrafele de mai sus. Si atunci revin la „inregimentat”, DE CE ???

    • Popica, esti prost da’ prost rau de tot adica prost de bubui! Problema nu-i ăsta care a primit un camion de pumni in capatana si pe unde s-a nimerit, pricepi, problema este clocotilda care a FURAT, bă, idiotule ! Da’ tu securist din tata-n fiu, învatat cu manevrele ” pădurii ” deturnezi subiectul, asta știi asta faci, nemernicule !

  2. Cand va bagati in functii atat de grele si remarcabile faceti si voi o pregatire elementara administrativa-economic-financiara. Ca oamenii nu va da prea mult cec in alb si dupa 6 luni va cer nota de plata… Ianuar- feb feb-… GUSTAR da e exact 6 luni.

  3. Cand un pres se inabusa citind de pe o foaie stergandu se pe frunte si baiguind si iar uitandu se pe hartia de dinaintea sa ma intreb cine l a ales ?Si ar ma gandesc :cei ca el l au ales si STSul !

  4. Asta va poate fi fatal ca totusi e doar 6 luni. Pai cum poti sa rezisti 4 ani a cate 4 anotimpuri?

  5. „Marile dezvăluiri” de la Antena 3 și RTV s-au dovedit a fi o uriașă intoxicare. Propagandiștii PSD (nevasta senatorului Zamfir, avocatul deputatului Tudorache, plus Cerva, Lovin și Gelu Vișan, plus Ciolacu, plus morsălăul Chirieac și colonelul Turcescu…) s-au repezit să mestece o minciună. S-au făcut de râs, o dată în plus.-Citat din Cartianu

    • Asta sa crezi tu cand stai pe closet si-ti halești singur rahatul, mizerie umană ce esti !

  6. Clotilde Armand va „invoca” o tuse , ceva si va face un pas înapoi . Un vice primar o va înlocui temporar ! Pînà va trece vijelia !
    A recunoaste cà a fosta în sala cu saci ar îxemna sà arunce în aer Guvernul Meu , care merge uns din sucesuri în succesuri !
    Opinia publicà asistà la o premierà : distrugerea carierei unui înalt diplomat rom^n de càtre români ! El nu face parte din Coalititie ! Clotilde Armand este un port drapel al coalitiei , a Guvernului Meu ! Care Guvernu’ Meu merge pe rulmenti !

  7. Va tremura fecalele in voi doar la gândul că o sa va pierdeți avantajele, la ideea ca aventura voastră in domeniul politicii s-a terminat lamentabil. Cati dintre voi care postati astazi încercând sa o disculpati pe hoata prinsă cu mana in sac ii vor tine companie in boxa acuzațiilor si vor împărți fasole din cantina selectă a pușcăriei?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger