AcasăPoliticaDăncilă rupe tăcerea. Rupe pe dracu’!

Dăncilă rupe tăcerea. Rupe pe dracu’!

Să lămurim lucrurile de la început. Viorica Dăncilă nu a fost președintele României ca să i se dea atâta importanță. Nici nu ar fi avut cum, nefiind agreată de nimeni dincolo de granițe. Iar în țară, românii isteți s-au prins din timp că este o altă păcăleală ca la piață, aidoma etichetei de la rodii, pe care scrie „produs românesc din Grecia”. Viorica Dăncilă a fost premierul de un an și zece luni al unei țări europene care nu contează la masa bogaților. Și a mai fost, șase luni, președintele unui partid care și-a pierdut busola, scaunele de la Palatul Victoria și, ulterior, poziția din Parlament.

Războinica Dăncilă are însă polițe de plătit. Vrea să scoată la iveală socoteli murdare și trădări din partidul care nici acum nu știe prea bine de ce a ajuns ea președinte. Vrea să pună pe tapet cum unul a mințit-o, altul i-a înșelat așteptările și cum a fost amenințată cu distrugerea. Să o distrugi pe Viorica Dăncilă? Mi se pare nedrept. S-a distrus singură din clipa în care a crezut că Liviu Dragnea ar fi înscris-o pe merit pe lista de europarlamentari. Pe merit, precizez.

Mai jos de jumătate

Fostul premier a uitat, pesemne, că locul ei între europarlamentarii români a apărut nu ca urmare a unor succese deosebite, a inteligenței, a spiritului întreprinzător și a cunoașterii depline a politicii europene. Poate într-o altă viață. În asta de acum a fost rezultatul retragerii lui Titus Corlățean și Cătălin Nichifor în favoarea mandatului de parlamentari naționali. Mediocră în ceea ce privește contribuția României la politica europeană.

Paul Stănescu distrugătorul de destine

Dintre cei 32 de parlamentari români de la vremea respectivă, Dăncilă  se afla pe locul 14. E mult? E puțin? E cât locul 14 și asta spune multe. Era perfectă, dar mai jos de jumătate, altfel spus. Viorica Dăncilă spune că Paul Stănescu a amenințat-u cu distrugerea, de parcă ar mai interesa pe cineva epopeea ei în cel mai mare partid din România. A amenințat-o când ei i-a dat inima ghes de a participa la alegerile prezidențiale. Să stabilim un adevăr, totuși. Dăncilă era distrusă din clipa în care și-a imaginat că poate ajunge președinte. Era distrusă din momentul în care nu a adulmecat suficient aroma curvăsăriei politice. Despre asta nu rupe tăcerea?

Toată lumea trădează

Claudiu Manda trădător. Îi cerea să renunțe la conducerea partidului. Marcel Ciolacu trădător. Juca la două capete. Va trăda din nou, spune Dăncilă. Eroare, Ciolacu a trădat demult. Și când te gândești că i-a făcut și un ceai de fructe. Iar ăsta, Ciolacu, a dat cu trădarea în ea. Rușinos, nu? Paul Stănescu trădător.

Și tu Manda

Până și Anca Alexandrescu era trădătoare. Îi dădea discursurile cu numai câteva minute înainte și nu apuca să se familiarizeze cu ele. Te pomenești că de aia, când n-a mai avut foaia sub ochi, a confundat Podgorica, în timpul vizitei în Muntenegru, cu Pristina, capitala statului kosovar, nerecunoscut de România. Multe dintre discursuri, pretinde Vorica Dăncilă, nu erau ce trebuie. Dar nici nu rupe tăcerea arătând ce ar fi trebuit să fie. Ce tăcere rupe Dăncilă? Rupe pe dracu’!

Viorica, subiect expirat și fără miză

Gașca de trădători a luat în stăpânire partidul, spune Viorica Dăncilă. Dar asta nu este o noutate, căci în PSD, ca și în celelalte partide, fiecare trădează pe cine poate, după cum îi vine bine la mână. L-a sprijinit pe Marcel Ciolacu la șefia Camerei Deputaților. Iar acesta imediat a început ofensiva împotriva ei. De ce se aștepta la altceva din moment ce avea o altă foaie de parcurs decât ea? Să fi fost vina lui Ciolacu? Nu cred, mai degrabă a ei că n-a știut în ce cloacă intră. Apetitul pentru trădare tot ea l-a deschis. Era 27 mai 2018, ziua în care Liviu Dragnea a fost condamnat și trimis la pușcărie.

Anca Alexandrescu scria imunoglobulină Viorica citea imunoglobină Deci trădare

Declarația ei, că nu comentează cele întâmplate, a aprins fitilul. A ignorat complet că cel puțin jumătate din greii partidul erau legați de Dragnea prin fire nevăzute, prin avantaje, prin funcții, combinații și cumetrii politice. A cerut tuturor să nu comenteze și asta i-a grăbit sfârșitul. A instituit regula „cuvântul sun eu”, instaurând muțenia de partid. De ce n-a venit cu „partea ei de adevăr” când lucrurile erau în toi? Dacă ar fi rămas premier sau, prin reducere la absurd,  ar fi ajuns președintele României, Viorica Dăncilă ar fi fost mută. Mai mută decât Iohannis. Acum, vrea însă să rupă tăcerea cu dezvăluiri despre un subiect expirat, care nu mai interesează pe nimeni. Rupe pe dracu’!

author avatar
Valentin Boeru
2.315 afisari

13 COMENTARII

  1. Dancilă rupe tăcerea până unde vrea ea.
    Ne vorbește de trădări și trădători ca și cum nu ea ar fi dat startul.
    Din „partea ei de adevăr” lipsesc multe episoade, ceea ce nu face decât să jignească inteligența românilor și să o umple, încă o dată, de penibil.
    Restul…e detaliat în magistralul editorial!

    • de unde stii? ai stat langa ea? da exemple documentate nu vrajelile din presa. vorbim sa nu adormin.

  2. Valentin Boeru, acest dragnist inflacarat, isi continua misiunea. Apara psdul de orice atac.
    Da-i inanite” jurnalistule”.

    • Comisarul.ro , astazi , 25 ianuarie 2021 , ora 12:13 : ” STATUL LOR / TEODOROVICI S-A INTORS LA POSTUL DE LA CURTEA DE CONTURI PE CARE L-A AVUT INGHETAT 10 ANI . EL CONTROLEAZA ACUM FONDURILE EUROPENE PE CARE LE-A GESTIONAT CA MINISTRU ” .

  3. ce va dati fete mari cand se vede cu ochiul liber ca toti cei mentionati au tradat psd-ul. toti pe care i-a numit au votat guvernele orban, au votat stare de urgenta fara sa cracneasca, au cedat fara sa atace la ccr faptul ca iohan nici nu i-a bagat in seama dupa alegeri, etc

  4. Va place sau nu….a fost PM Romaniei…sa aperi o „jurnalista” ca AA…Doamne Feri!!! Rau ati ajuns!!! Femeia asta miroase a rautate…nici nu mai trebuie data in gat

  5. Se va scula Dragnea din morti si o sa-i bataie curu intaiului om din stat(ca asta face toata ziua,sta)si pe multi ii va popii!De asta a fost inchis,sa stea el linistit,sa mai fure pe ici pe colo o casa,un ou,un bou….

  6. Mamuca, stai in banca ta !! Banca tacerii, ultima, in fundul clasei… Bucura-te ca ai fost… Nu ne mai agasa cu nu stiu ce „dezvaluiri”… Nu au interesat si nu mai intereseaza pe nimeni. Stim toti ca politicienii sant cei mai si cei mai dintre noi. Nu ne spui nimic nou. TACI !!!

  7. Alt fass , in aproape 19 ore , 7 postari afionate si 1514 afisari ( cel putin 500 de pe malul stang al Nistrului ) .

  8. Daraghie Valentin , Papa Francisc a indemnat jurnalistii , sambata , 23 ianuarie 2021 , SA FACA ANCHETE PE TEREN si sa nu mai taie frunza la caini sau sa frece menta in fata calculatorului cu informatii prefabricate . Tu ce faci , nu combati sedentarismul ?

  9. Intr o tara normala ,intr o tara cu oameni de bunacredinta faptul ca Dancila a ajuns premier si s a descurcat mai bine decat multi alti muisti precum Ciolosul care indemnat de sarsaila de la Cotroceni a dat prima transa de bani pe tancuri vechi chiar in ultimele zile ale mandatului sau de tot rasul cand copiii mergeau cu colindatul ca sa nu se observe Nu s a consultat parlamentul Romaniei ei au decis si ar trebui sa raspunda Daca facea Dancila asa ceva ce facea iohannis?Punea justitia sa o sugrume Ti se pare ca BOCUL a fost mai bun mai apreciat de vestici?Mi se pare ca acest boc este mult sub curajul si capacitatea DANCILOAIEI Dar ceilalti asazisi premieri?Nu va faceti ca nu stiti ca Tudose si Grindeanu au cedat si faceau jocurile lui iohanis care umbla forfotind de la Cotroceni la palatul guvernului tipand si amenintand cum a vrut sa faca si chiar a facut cu sedintele CCR unde nu avea ce cauta Daca iohanis si ar fi vazut de treaba sa tara asta ar fi progresat fara doar si poate dar asa cu niste premieri ,,vazuti de vestici ” tara a stagnat iar putin si apoi s a prabusit cu mare viteza in hau in prapastie Cine este bine vazut in vest ,ca vad ca tot vanturati aceasta idee ?Iohanis?Daca e asa de ce toti in frunte cu americanii isi bat joc de tara asta si nu i intereseaza de copii tarii de batranii acestei tari Ei au lua si bruma de bani necesara pentru bugetul tarii.Hai sa fim seriosi Toate se trag de la seful tarii care nu vrea sa coopereze care incalca mereu constitutia Doamna Dancila trebuia lasata sa si duca mandatul la bun sfarsit pentru ca se descurca bine fata de aces Catzu,premier de tot rasul care trage pe nas si face imprumuturi naucitoare

  10. Vad ca lasitatea va este caracteristica,, domnilor barbati”Se vede ,va tremura fundul de frica cand sunteti in fata presdintelui Radu Tudor de la Antena 3 s a fasticit in loc sa l intrebe ce avea de intrebat Ati tacut cu totii vazand dictatura acestui om ,cand a pus in tribuna securistii de i decembrie Trebuia stopat Stai domnule ,ce esti dictator Vai de capul si de zilele voastre ,,barbati!”Zice ca are relatii si este vazut bine de liderii lumii Care lideri si cum este vazut bine daca sta ca ghiocelul si spune doar es es Daca i s ar spune sa si vanda tara tot as ar spune es es Vezi tu el stie engleza Ati vazut vreo imbunatatire privind traiul din Romania ,s au construit strazi scoli ,spitale de cand este marele estman Sa si vada de indatoririle sale ca de guvern se ocupa guvernantii ,el trebue sa conduca tara nu sa fuga de la conferinte internationale cu sotia sa la muzeuBarbatu tarii a scapat fraele tarii caci se face ca munceste Are 3 zile de lucru pe saptamana in rest cu circul dupa el jumatate de tara pe banii romanilorVai de capul nostru Bulgarii tre la zona euro ,la noi guvernatorul a imprumutat bani impreuna cu marele alt ,,barbat ‘de stat Basescu si din 20 de miliarde el a luat un milion prima si inca un milion de euro i a impartit la ai lui de la BNRBarbat tata barbati de stat Siktir !

  11. Draga ZUKY! Tu nu vezi ca toti barbatii adevarati isi vad de lucrul lor in timp ce papitoii , hotii, jigodiile corupte se catara sus la ciolan Pe cei corecti daca cumva reusec sa ajunga la conducere ii vor scalpa si i vor arunca in puscarii pe dosare facheIa uitativa la iohanis.Daca reusea sa ajunga prim ministru pus de PSD si nu ar fi fost oprit de Basescu acum arunca invective inspre cei de dreaptaCaracter josnic ,om de nimic care a ajuns sa conduca el destinele romanilor.Individ sub orice demnitate umana, misogin ,incompetentsi prost Are si discipoli la fel ca el :Sika ,Catzu, Gorghiu ,Babuina cu masterat dar fara diploma ,Valceanu ,Blaga ,Bok ,si toata floare cea vestita a usr istilor si maghiarilor

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger