AcasăPoliticaDăncilă nu a trecut cu vederea atacul lui Orban: ”Premierul COVID și...

Dăncilă nu a trecut cu vederea atacul lui Orban: ”Premierul COVID și guvernarea lui ratată…”

Rafila a anunțat că nu a votat-o pe Dăncilă. Și a explicat motivele

Fosta șefă a Guvernului si, totodată, ex-lider al formațiunii social-democrate nu a lăsat fără răspuns recenta ieșire la rampă a premierului aflat în fruntea PNL-ului, mai exact criticile la adresa Executivului care a precedat actualul Cabinet, la care s-a referit drept ”echipa de analfabeţi funcţional grupaţi în jurul lui Dăncilă”.

Viorica Dăncilă a reacționat prin intermediul unei rețele de socializare, arătând cu degetul în direcția Cabinetului condus de către Ludovic Orban, cel care i-a atacat fățiș echipa guvernamentală. ”Fiindcă nu poate face campanie electorală pe realizările guvernării liberale (care sunt zero), premierul Ludovic Orban se luptă în continuare cu PSD, la aproape un an de la preluarea puterii”, menționează din start fosta șefă a Partidului Social Democrat.

Dăncilă se arată convinsă că lucrurile ar fi stat mai bine pentru români, cu o guvernare PSD. ”Vreau să-i transmit domnului Orban că o guvernare PSD în 2020 ar fi arătat mult mai bine decât guvernarea eșuată a PNL. Îl asigur că românii n-ar fi trăit azi cu spaima șomajului, că pensionarii și-ar fi văzut pensiile mărite cu 40% (așa cum am promis în Pactul Național pentru Bunăstarea Românilor), că toți copiii ar fi avut deja alocațiile dublate, iar bugetul României ar fi fost corect gestionat în pandemie, nu jefuit, așa cum e azi.

Premierul COVID și guvernarea lui ratată n-au reușit decât să prăbușească speranțele oamenilor, să inducă frica în societate și să irite tot mai mulți români cu politizarea distrugătoare a administrației. Ciocoismul galben care conduce azi România împinge la faliment județele și afectează grav șansele comunităților locale la dezvoltare”, a mai scris Dăncilă pe Facebook, într-un mesaj postat sâmbătă seara târziu.

Ce spusese Orban la Sighetu Marmației

Postarea fostului prim-ministru vine ca reacție la afirmațiile lui Ludovic Orban, făcute la un eveniment electoral la care a participat șeful echipei de la Palatul Victoria, sâmbătă după-amiază, în județul Maramureș. La un moment dat, politicianul liberal a adus vorba în discursul său despre Executivul condus de către Viorica Dăncilă. ”Puteam să stăm liniştiţi anul trecut, să lăsăm PSD-ul să se facă de râs cu modul catastrofal în care au guvernat, să venim la alegeri să le dăm o bătută de să le iasă pe nas. Dar ce se întâmpla cu România, vă întreb? Gândiţi-vă că ne-ar fi prins pandemia, criza economică, seceta, inundaţia cu un guvern condus de Dăncilă şi cu echipa de analfabeţi funcţional grupaţi în jurul lui Dăncilă. Unde ar fi ajuns România astăzi dacă nu luam decizia de a pune mai presus de interesul personal al partidului pe care îl conduc interesul României?”, a fost auzit spunând Ludovic Orban.

203 afisari

2 COMENTARII

  1. Ai dreptate Orbane,tinand cont de ” interesul personal al partidului pe care-l conduci,”DNA tocmai a deschis 38 de Dosare penale privind fraudarea banului public pe izolete de 7000 Euro bucata,milioane de masti platite in avans la super supra pret,si care nu corespund,si alte „nevoi” ale” Statului de drept”.Din care a” disparut coruptia” de frica voastra.Dupa cum dadea de inteles Iohanis navetistul pe banii nostrii.Cat despre alegeri,sa traiasca Dancila si Ordonanta ei de-acum si-n vecii vecilor,STS-ul va numara voturile.Dupa cum a „stabilit” Stalin si urna lui.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger