AcasăPoliticaDana Budeanu, nervoasă pe bucureşteni pentru că l-au votat pe Nicuşor Dan:...

Dana Budeanu, nervoasă pe bucureşteni pentru că l-au votat pe Nicuşor Dan: „Oamenii sunt fericiţi cu şobolani, cu parcuri care cad pe ei”

Dana Budeanu vine cu o rezolvare dură pentru copiii din şcoli: "Telefon interzis, uniformă şi poarta închisă!"

Chiar primele rezultate ale exit poll-urilor de duminică, ora 22.00, au arătat că, în București, în cursa pentru Primăria Capitalei, Nicușor Dan a câștigat detașat alegerile.

Nicușor Dan – 45%, Gabriela Firea – 24%, Cristian Popescu Piedone – 13%, Sebastian Burduja – 10. Acestea au fost primele rezultate după închiderea urnelor.

Dana Budeanu, tiradă la adresa votanţilor lui Dan

Dana Budeanu a declarat că Nicușor Dan a fost votat de „bucureștenii spălați pe creier”. Criticul de modă este de părere că votanții actualului primar votează după cum le dictează vocea internetului.

Votanții din București sunt niște nobiluți, suferă de nobilism, care votează de dreapta indiferent cine e de dreapta pentru că sunt spălați pe creier.

La Cluj se votează de dreapta. Ăla așa cum e el, face lucruri. Ăla dacă nu făcea la Cluj ce-a făcut, nu mai ieșea niciodaă. În București, oamenii sunt fericiti cu sobolani, cu parcuri care cad pe ei, cu infrastructura 0, cu făcut nimic de când a plecat Firea pana azi. Asadar. Bucureștiul e o masă de spălați pe creier care votează de pe net.

Ăia sunt nobilii, eu nu am nicio problemă ca nu ma spăl cu săptămânile. Scorul PSD e unul mare, probabil după redistribuire va crește.

În țară, PNL s-a vazut ce a făcut singur de capul lui, la sectorul 1 s-a castigat pe alianță, la 2 inteleg ca a castigat Hopincă, 3 si 4 stim, la 5 asta e, mergem cu copilul si cu tata alături. Dacă le-a plăcut joaca ce să facem? Atitudinea PNL la București atat timp cat a existat această discutie ca va fi candidat coumun, iar PNL a ales sa mearga cu un candidat pierzător, ei sunt agățați acum ca o balama de PSD, ei merg târât.

În țară se votează altfel, la Timișoara, Constanța, Brașov, votantii sunt de o alta tipologie, în orase precum Cluj niciodata populatia nu ar fi votat un primar de dreapta dacă Boc ar fi avut performanta lui Nicușor”, a spus Dana Budeanu la RTV.

Dan recunoaşte că a luat decizii greşite

Niciodată politicienii nu vor câștiga alegeri, alegerile sunt câștigate de comunități. Azi am avut o uriașă comunitate, care și-a dorit onestitate în funcția publică, care și-a dorit instituții pentru oameni, dreptate.

Sunt copleșit de responsabilitatea pe care mi-o dați și de speranțele pe care le puneți în noi. Am luat foarte multe decizii greșite și probabil că o să greșim în continuare.

Însă ce pot să vă spun că niciodată, asta însemnând niciodată, nu ne-am bătut joc și nu ne vom bate de mandatul pe care ni l-ați dat”, a declarat Nicuşor Dan.

Nicușor Dan le-a mai mulțumit colaboratorilor politici.

”Cu aprobarea CG vom declanșa un referendum pentru cum se vor împărți banii între primăria capitalei și primăriile de sector.

Doi ani de zile primăria e obligată să gândească mic pentru că nu poate să gândească mare”, a mai spus vechiul şi noul primar al Bucureştiului.

author avatar
Andrei Ștefan