AcasăPoliticaDan Vîlceanu pleacă din Guvern. Demisia, înaintată premierului - VIDEO

Dan Vîlceanu pleacă din Guvern. Demisia, înaintată premierului – VIDEO

Liberalul Dan Vîlceanu a anunțat, miercuri după-amiază, că părăsește echipa guvernamentală, înaintându-și deja demisia, după ședința Executivului, din cursul zilei de 6 aprilie.

Vîlceanu pleacă, așadar, din fotoliul de ministru al Investițiilor și Proiectelor Europene.

„În urmă cu aproximativ o oră, după finalizarea ședinței de Guvern, mi-am înaintat demisia domnului prim-ministru Nicolae Ciucă”, a declarat Vîlceanu, într-o conferință de presă.

De altfel, încă de zilele trecute, pe fondul schimbărilor de la vârful PNL – știut fiind faptul că Florin Cîțu a demisionat de la șefia formațiunii politice, „echipa câștigătoare” în cadrul căreia Vîlceanu ocupase funcția de secretar general – ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene anunțase că are de gând să plece din Guvern.

Și că va avea o discuție, în această privință, cu premierul Ciucă. ”Având în vedere faptul că am plecat într-o echipă, e vorba de o echipă care, ca orice echipă, se baza şi pe încredere şi sunt convins că la momentul ăsta nu mai putem vorbi de acest gen de încredere şi coeziune de care este nevoie într-o echipă guvernamentală”, declara liberalul, sâmbătă, 2 aprilie, la sediul partidului.

260 afisari

4 COMENTARII

  1. Ti a bagat si tie ranga , vezi ba ca acu nici cu tabla nu mai merge ca e razboi si s a dus manaria!!!

  2. Un natarau, cred ca nimeni nu-l regreta, e un oligofren ! Cale batuta haimanaua repetenta !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger