AcasăPoliticaDan Tudorache îl ia la întrebări pe Raed Arafat, în privința Congresului...

Dan Tudorache îl ia la întrebări pe Raed Arafat, în privința Congresului PNL: ”Dumneavoastră vă asumați răspunderea?”

Dan Tudorache îl ia la întrebări pe Raed Arafat, în privința Congresului PNL: ”Dumneavoastră vă asumați răspunderea?”

Social-democratul care s-a aflat în fruntea Primăriei Scetorului 1, actualmente parlamentar în Camera Deputaților, ar vrea să afle răspunsuri de la șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, pe tema Congresului PNL, programat să aibă loc pe 25 septembrie, la Romexpo.

”Am solicitat astăzi Secretarului de Stat din Ministerul Afacerilor Interne, domnul Raed Arafat, clarificări cu privire la măsurile pentru limitarea răspândirii virusului Covid 19 în contextul congresului PNL care se va desfășura cu un număr de 5000 de delegați.

Voi face public răspunsul”, a anunțat, scurt, fostul primar al sectorului 1, pe pagina sa de Facebook.

Întrebări pentru Arafat

Tudorache publică și documentul din care să reiasă negru pe alb ce conține solicitarea adresată șefului DSU, Raed Arafat, prin care social-democratul îl notifică de faptul că ”PNL, prin organizarea congresului, încalcă grav legislația României privitor la combaterea pandemiei de COVID-19, legislație la care sunteți coautor și un factor principal al aplicării ei”.

Social-democratul menționează, totodată, că Bucureștiul a intrat în cod roșu – cu referire la scenariul roșu, raportat la incidența cazurilor de Dan TudoCOVID. Și îi adresează mai multe întrebări șefului DSU, legate de acest eveniment, la care sunt așteptate 5.000 de persoane, cifră care ”reprezintă populația unei comune medii din România”, din câte subliniază Tudorache.

sursa foto: Dan Tudorache – Facebook

Astfel, deputatul PSD vrea să afle de la Arafat ce garanții concrete poate oferi că ”oamenii nu sunt expuși nici unui risc dacă stau închiși ore în șir într-un spațiu arbitrar raportat ca având 10000 de locuri”, dar și care e numărul persoanelor care se vor afla în sală, în afara participanților la congres, cu referire la cei din staff-ul de organizare (personal tehnic, administrativ, sanitar, supraveghetori).

sursa foto: Dan Tudorache – Facebook

”Câte persoane în plus față de cei 5.000 de participanți vor fi în sala raportată ca având 10.000 de locuri? Și cine va răspunde? Dumneavoastră vă asumați răspunderea?”, ar vrea să afle Tudorache de la Raed Arafat.

author avatar
Andrei Coman
404 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger