AcasăPoliticaDan Tudorache cere anularea alegerilor în tot Bucureștiul: „Ce să mai renumăr?”

Dan Tudorache cere anularea alegerilor în tot Bucureștiul: „Ce să mai renumăr?”

Dan tudoracheDan Tudorache cere anularea alegerilor în tot Bucureștiul: „Ce să mai renumăr?” / foto: G4Media

Dan Tudorache, primarul în funcție la Sectorul 1, își recunoaște cu greu înfrângerea la alegerile pentru Primărie. După ce a urmărit imaginile apărute în spațiul public, din încăperea Biroului Electoral al Sectorului 1, în care membri USR umblau la sacii cu voturi, a cerut anularea alegerilor și organizarea unui nou scrutin în Capitală.

Dan Tudorache spune că deși tot Biroul Electoral al Sectorului 1 este împânzit de camere, singura cameră care funcționează este acolo unde sunt depozitați sacii.

„Toate celelalte camere au fost acoperite cu hârtie. Din ordinul cui? De ce? Nu vrem să fie totul transparent? În acea cameră unde există singura unde se putea monitoriza au fost scoși sacii. Nu aveau voie să scoată sacii, indiferent dacă era pe timpul zilei sau pe timpul nopții. Atâta timp cât ai scos acel sac din acea cameră, singura cameră monitorizată, eu zic că este fraudarea alegerilor. Pentru că celelalte săli unde renumărau, deci nefiind monitorizate puteau face orice”, a spus Dan Tudorache, potrivit Mediafax.

El acuză că alegerile de la Sectorul 1 au fost fraudate și că imaginile au fost văzute de reprezentatul PSD doar miercuri noaptea, la televizor, acesta neștiind ce s-a întâmplat în încăperea unde erau depozitate buletinele de vot.

„Atâta timp cât au scos sacul, eu zic că e fraudă. Nu aveau voie. Nici măcar președintele BES-ului nu avea voie. L-am întrebat (pe reprezentantul PSD – n.r.). (…) Reprezentantul meu nu știa. (…) A văzut acele imagini la televizor”, a spus Tudorache.

Susține că votul pentru Primăria Capitalei a fost viciat

Potrivit acestuia, PSD va cere Biroului Electoral al Sectorului 1 anularea alegerilor în Capitală, sugerând că în acest fel a fost viciat și votul pentru primarul general.

„Nu mai cer renumărarea. E bătaie de joc! Cer reluarea alegerilor. Ce să mai renumăr? Știu eu ce au făcut afară? (…) Acel candidat USR mergea printre saci… Vă dați seama că având astfel de imagini… trebuia să depui dovezi într-un anumit termen. Păi dacă noi am descoperit acum ce s-a întâmplat. Termenul a trecut. În cursul zilei de astăzi voi face sesizare la BEC. (…) Să cer anularea alegerilor la București. S-a viciat votul primarului general (…) Nu cred că cineva care vede acele imagini… sunt indubitabile”, a mai spus Dan Tudorache.

author avatar
Andreea Vlad
1.535 afisari

12 COMENTARII

  1. Am o nedumerire. Din poze se vede ca hotii sunt tineri. Pai nu erau ei impoptriva coruptilor, hotilor, pentru o societate deschis? Asa isi incep viata politicacu furt la drumul mare? In asa un hal? Au fost bine instruiti intr-ale hotiei. Bravo lor si parintilor lor!!! Bineinteles ca pagubasul fiind PSD, nu se va aproba nimic. daca perdantul era USR sau ciuma galbena, altfel statea treaba. Macar PSD sa faca publice imaginile peste tot in lume, de la N la S si de la E la V , asa cum s-a raspandit si corona. Sa stie toata lumea ce se intampla in colonia Romnia la alegerile locale. Va dati seama ce va fi la parlamentare? Totusi, cum s-a ajuns in situatia asta? STS a „defectat”?

  2. Posibila frauda avand in vedere consecintele si gravitatea, ar trebui anchetata de Parchetul General nu de un parchet de pe langa o judecatorie de sector, dar toate indiciile conduc la concluzia ca totul a fost premeditat : exit poll Pieleanu pentru S1, cu diferenta de 10%, cand aceasta se reducea substantial la numarare, USR facea presiune, clama frauda dar nu dorea renumararea(?!), Biroul electoral de sector a amanat suspect de mult pronuntarea cu privire la solicitarea PSD de renumarare, ca in final sa o respinga, iar acum, bomboana pe coliva cu aceste inregistrari. Orban nu stie nimic iar Iohannis nu sufla o vorba ?! In atare conditii, castigatorii alegerilor parlamentare se stiu deja. Dictatura este prezenta si ne bantuie zilnic. Somn usor romani !

  3. M-am edificat si iata cum stau lucrurile : 1. Presedintele BES 1 a fost procurorul Nicolae Sprincu 2. Tudorache vrea sa scape de ancheta pentru fraudarea alegerilor si mai rau se afunda in mizerie incercand intimidarea procurorului Sprincu ! 3. CNA doarme , asta e terorism mediatic , au declansat disperati o campanie isterica , Antena 3 si Romania TV se preteaza la manipulari ordinare ! 4. Cei care s-au urcat pe saci sunt Daniel Istrate , soferul lui Tudorache , celalalt este Galca Mihai Florentin de la PPU , partidul varanului Voiculescu . 5. Mafia lui Vanghelie de la Sectorul 1 si Sectorul 5 isi vede periclitata activitatea infractionala , este vorba de afaceri ilegale in care se pierd sume imense ! 6. In politica trebuie sa stii si sa castigi si sa pierzi , PSD-ul a mers pana acolo incat Ciolacu il acuza pe procuror ca este implicat ! 7 . In noaptea de 28 septembrie 2020 , la ora 24 , sub supravegherea presedintelui procuror si jandarmilor , s-a intrat in incapere pentru un sac ce necesita renumararea voturilor , la ora 02:00 s-a inchis BES 1 , toti membrii plecand din cladire in acelasi timp verificati de jandarmi ! 8. Poate se dumireste si propagandistul Valentin Boeru ca totul este un bluff josnic , ca hotii striga hotii si nu mai bate campii cu ” Localele , pregatirea furtului la parlamentare ” , hotii sunt aia din tabara lui ! 9. La parlamentare vor fi luate masuri de scuritate draconice , PSD-ul s-a lins pe bot de invarteli , o sa fie bob numarat si o sa ramana dezgolit in toata hidosenia lui , o sa vada adevarul si cati spalati pe creier analfabeti functional vor pune stampila in dreptul acestui partid toxic si retrograd , acest Cernobil canceros pentru Romania ! 10. Informatiile acestea le-am primit in plic de la Raionul Tiraspol !

    • Daca asta ai inteles tu din postarea mea, nu mai e nimic de zis. Aici nu mai este vorba de un partid sau altul, indiferent care ar fi el, ci de SUSPICIUNI evidente de frauda care puteau fi usor lamurite prin renumarare.

  4. Lasa gargara , nu mai incerca sa dregi busuiocul , suspiciunile evidente de frauda apartin lui Tudorache si gasca , mare minune sa nu-l priponeasca pentru toata mascarada asta datorata faptului ca e disperat ca a pierdut ciolanul afacerilor tenebroase pe mana cu Vanghelie si mafia interlopilor din Bucuresti !

  5. A.K-24 , azi , articol de Ioana Hurdea : ” MANIPULARILE ANTENA 3-PSD , SPULBERATE . COMUNICAT OFICIAL AL BIROULUI ELECTORAL AL CIRCUMSCRIPTIEI ELECTORALE SECTOR 1 BUCURESTI ”

  6. Pai nu vi rușine de 30 de ani furati ca inainte ati studiat furtul ca arta si astia mici saraci nimica? Ia uite ma cum creste tensiunea. In loc sa-i ajutati si pe ei sa invete sa aibe un temei… Mare nefericiti.

  7. Comisarul.ro , astazi , ora 17 :29 : ” PSD NU O SUSTINE PE GABRIELA FIREA PENTRU A CERE ANULAREA VOTULUI LA PRIMARIA CAPITALEI ” Ciolacu a declarat : ” NE UMPLEM DE RIDICOL ” !

  8. idiotii, nici sa fure n-au stiut, handicapti clar ! pai astia sa ne conduca ? ca nu-s in stare sa scoata un caine pe strada

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger