AcasăPoliticaDan Matei Agathon, fost ministru în Guvernul Năstase, a murit la 73...

Dan Matei Agathon, fost ministru în Guvernul Năstase, a murit la 73 de ani!

(foto: bzi.ro)

Dan Matei Agathon, fost ministru al Turismului în Guvernul Năstase, a murit, la vârsta de 73 de ani.

Vestea tristă a fost adusă de Alin Burcea, prim-vicepreşedinte al Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism din România (ANAT).

Cine a fost Dan Matei Agathon?

Membru fondator al FSN, Dan Matei Agathon a ajuns director în Guvernul României imediat după 1989, iar din 1992 a fost ministru al Turismului, deținând acest post și în perioada 2000-2004. A fost deputat în perioada 1992 și 2004.

Fostul ministru al Turismului în Guvernul Năstase și-a legat numele de controversatul și eșuatul proiect Dracula Park, pe care l-a inițiat alături de Adrian Năstase.

author avatar
Andreea Vlad
1.021 afisari

17 COMENTARII

  1. & Nea Adrian Năstase , probabil că, s-a dus cam în spate cu considerațiile despre Gafencu, de pe blogul personal și, probabil ,că pe lângă imaginile din vacanță , la bustul gol, ar putea ar putea apărea și ”relatări” despre ministrul turismului Agaton, din guvernul pe care l-a condus, ?

  2. & L-a cam ,,forjat” până la, ”repaus total” , ? Se cam ”pliază”, turismul cu externele, ? ”Baterie”, ”pompă de combustibil”, ”sursă de întreținere”, a activităților , de ”externe”, ? „S-a cam consumat”, mai puțin rezistent ca, ”Duracell”, ?

  3. DUMNEZEU SA-L IERTE ! Afost sluga tradatorilor de neam HERBE, NASTASE ETC…………………….

  4. & Consecințe și efecte la, ”relații de turme”, ,,căpușare” , ”pe fond” de, ,,performare” ,?

  5. Un progresist si un vaccinist jegos.Ce credea,ca o sa traiasca sute de ani.Trageti cripta,de maine nu isi va mai aminti nimeni de el.

  6. @ Cică ar fi fost pe DIA-BET , ? Nu a fost numai pe DIE, ? „A nimerit scorul final”, ?

  7. Dacă a conservat palmierii sa I pună unul pt veșnicie,ca asa fac astia toti toaca banii bugetului aiurea!!

  8. &@ Fac ăștia, ,,cocalarii DIA” achiziții de ,,tinichele” de ,,aliați”, ? Dracula se hrănea cu brânză, ? După ce i-au instruit moruzovii pe placul nemților, în prezent se relatează că se pregătesc cu, americanii, englezii, israelienii și iarăși cu turcii, ?

  9. @ De observat și despre aspectul că la contrainformațiile militare sunt exprimate, îndeosebi, pozițiile și interesele doamnelor, ?

  10. & ”Ziua de Vest” a câștigat bătălii,
    Eva Călin și Adrian Sanda nu mai sunt printre cei vii, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger