AcasăPoliticaDan Diaconescu: "Negociem cu fortele politice sustinerea pentru turul doi"

Dan Diaconescu: „Negociem cu fortele politice sustinerea pentru turul doi”

Dan Diaconescu, liderul PPDD, a anuntat ca membrii partidului pe care il conduce vor dezvalui, zilele urmatoare, pe cine vor sustine la turul II al alegerilor prezidentiale.

Diaconescu spune ca „suntem deschisi la dialog cu fortele politice pentru prezidentiale. Negociem sustinerea pentru turul doi”.

Liderul PPDD anunta ca „partidul va merge intr-o directie sau alta, in functie de interesele PPDD sau al electorilor”. Totusi, Dan Diaconescu afirma ca nu poate tranzactiona voturile poporului, dar ca el se va prezenta la vot.

Dan Diaconescu le plange de mila romanilor, sustinand ca „au de ales intre doi ciocoi”, si spune ca si-ar dori ca Victor Ponta si Klaus Iohannis, cei doi candidati ramasi in cursa pentru Cotroceni, sa participe la o dezbatere televizata pe care sa o modereze chiar el.

Liderul PPDD a mai afirmat ca romanii trebuie sa aleaga raul cel mai mic si ca ar putea sa-l voteze pe Klaus Iohannis, cu conditia ca „domnul Iohannis sa-si insuseasca in viitorul sau program de tara mai multe puncte decat Ponta”.

author avatar
Cristi Ionita
174 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger