AcasăPoliticaDan Cristian Popescu cere Guvernului să nu falimenteze sectorul HORECA

Dan Cristian Popescu cere Guvernului să nu falimenteze sectorul HORECA

Candidatul PSD la functia de primar al Sectorului 2, Dan Cristian Popescu a vorbit astăzi pe contul său de Facebook despre faptul că în viziunea actualilor guvernanîi, în ciuda declaraîiilor acestora, cei din industria ospitalității nu există de fapt. Sectorul HORECA, explică Popescu, „este descurajat, nu primește explicații logice, primește doar supoziții sau presupuneri din partea autorităților”.

Dan Cristian Popescu este primul politician care cere redeschiderea HORECA fiind de părere că actualii guvernanți sunt complet depășiti de problemele serioase cu care se confruntă cei din industria HORECA, chestiune care pentru această industrie se traduce în FALIMENT.

„Înțeleg că vom începe în curând o campanie electorală, dar nu pot înțelege cum poți privi nepăsător către oamenii care nu vor mai avea în curând un job și nu vorbesc aici doar despre proprietarii locațiilor, ci despre toți cei care lucrează în industria ospitalității. Sectorul HORECA are nevoie și trebuie să meargă mai departe.
Ce ne dorim de la viitor? Faliment?
Cer Guvernului să deschidă în condiții de siguranță aceste locații și să lase oamenii să muncească!
Sunt foarte curios care este viziunea dumneavoastră, a tuturor celor care lucrați în această industrie! Cum vedeți și simțiți ezitările Guvernului? „, spune Dan Cristian Popescu, candidatul PSD la postul de primar al Sectorului 2, pe pagina sa de Facebook.