AcasăPoliticaDan Cristian Popescu cere Guvernului să nu falimenteze sectorul HORECA

Dan Cristian Popescu cere Guvernului să nu falimenteze sectorul HORECA

Candidatul PSD la functia de primar al Sectorului 2, Dan Cristian Popescu a vorbit astăzi pe contul său de Facebook despre faptul că în viziunea actualilor guvernanîi, în ciuda declaraîiilor acestora, cei din industria ospitalității nu există de fapt. Sectorul HORECA, explică Popescu, „este descurajat, nu primește explicații logice, primește doar supoziții sau presupuneri din partea autorităților”.

Dan Cristian Popescu este primul politician care cere redeschiderea HORECA fiind de părere că actualii guvernanți sunt complet depășiti de problemele serioase cu care se confruntă cei din industria HORECA, chestiune care pentru această industrie se traduce în FALIMENT.

„Înțeleg că vom începe în curând o campanie electorală, dar nu pot înțelege cum poți privi nepăsător către oamenii care nu vor mai avea în curând un job și nu vorbesc aici doar despre proprietarii locațiilor, ci despre toți cei care lucrează în industria ospitalității. Sectorul HORECA are nevoie și trebuie să meargă mai departe.
Ce ne dorim de la viitor? Faliment?
Cer Guvernului să deschidă în condiții de siguranță aceste locații și să lase oamenii să muncească!
Sunt foarte curios care este viziunea dumneavoastră, a tuturor celor care lucrați în această industrie! Cum vedeți și simțiți ezitările Guvernului? „, spune Dan Cristian Popescu, candidatul PSD la postul de primar al Sectorului 2, pe pagina sa de Facebook.

404 afisari

11 COMENTARII

  1. Felicitari, DC Popescu pentru initiativa! Hai ca mai avem o speranta ca cineva se gandeste si la bietii oameni din HORECA!
    Tot la oameni sa va ganditi si cand ajungeti primar.

  2. Felicitări! Asa ar trebuii sa facă toți politicienii. Din păcate nimeni nu are curaj.

  3. Nu-mi vine sa cred ca doar 1 politician se implica cu adevărat în susținerea HORECA! Tineti-o tot asa d-nle Crisitan.

  4. Actualul guvern si-a dovedit incompetenta,pentru ei Horeca nu exista.Ne vedem la vot,o sa primeasca multe voturi.

  5. O initiativa curajoasa , de unde toate partile vor avea de castigat ; intalnirile la masa sunt necesare . Cred ca toata lumea constientizeaza si are interes , ca masurile de siguranta sa fie respectate

  6. Ma bucur sa vad ca o persoana ca domnul Dan Cristian Popescu se gandesti la toti oameni care au nevoie de sprijin si sustinere. O initavita foarte buna , tineti-o in continuare asa.

  7. Felicitari domnule Dan Cristian Popescu pentru curajul de a spune lucr
    urilor pe nume. Alaturi de dumneavoastra ca primar al Sectorului 2 lucruri o sa se schimbe in bine.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger