AcasăPoliticaDan Bucura, un altfel de candidat

Dan Bucura, un altfel de candidat

Dan Bucura, un altfel de candidat / Sursa FOTO: facebook.com

Poate unul dintre cei mai interesanți candidați în alegerile locale din această toamnă, Dan Bucura trebuie văzut și „tradus” drept un român care propune un alt mod de a face politică. Sau, hai să nu spunem politică, mai degrabă administrație, fiindcă omul  vrea să ajungă primar în Sectorul 1 al Capitalei.

Dan Bucura nu este un personaj prea vizibil, spre deosebire de alți candidați, asta și fiindcă bugetul său de campanie nu este completat/ ajustat cu sume de la stat. De fapt, nu-i mai deloc vizibil, cu el abia găsești vreo opt afișe electorale împrăștiate pe străzile Bucureștilor. Și de aici se naște și tema acestui videoclip.

Ca orice bucureștean preocupat de binele orașului în care locuiește, Dan Bucura privește cu amărăciune spre risipa financiară din celelalte campanii electorale. Stânga și dreapta s-au unit și în această horă a dezmățului. A dezmățului pe bani publici fiindcă partidele sunt finanțate de statul român, să fim bine înțeleși!

Într-un mai mult decât interesant clip video, Dan Bucura reușește să atingă cu o tușă personală subiectul tsunami-ului de afișe electorale care au împânzit orașul lui… Bucur.

Cu banii ăia se putea face lejer o grădiniță, poate și o parcare, chiar și fundația unui spital s-ar fi putut turna. Am pus și eu deoparte și am strâns de vreo opt afișe. Cel mai mare e la Universitate.

Unul mic costă 200-300 de euro, unul mare, 500 de euro, iar cele care vă zâmbesc de pe blocuri, de la 1000 de euro în sus. Adunați și vedeți că acel calcul de la început ar fi fost posibil – o mică grădiniță, o parcare, chiar și un spital.

Banii sunt ai noștri. Din banii ăia se puteau face multe. Culmea e că tot noi plătim pentru asta fiindcă finanțarea partidelor e din banii de la stat”.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
935 afisari

4 COMENTARII

  1. Ha, ha, a vazut omul cum s-a sacrificat un coleg de breasla si cred chiar de la acelasi post tv., pentru „binele nostru” si ce bine o duce si ce si-a zis. ?? Eu is mai putin motat ?? Nuuuuoooo si hai la primarie, ca de aici unii au ajuns … ttrebuie sa pui mana la ochi sa vezi unde… Si totul in numele „grijii fata de noi „(sic)…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger