AcasăPoliticaDan Bucura, provocare inedită: toți candidații din București să facă testul antidrog!...

Dan Bucura, provocare inedită: toți candidații din București să facă testul antidrog! – VIDEO

Jurnalistul intrat ca independent în cursa pentru Primăria Sectorului 1 lansează o provocare ieșită din tipare celorlalți aspiranți la fotoliul de edil – atât la Primăria Generală, cât și la cele de sector: să facă un test antidrog, înainte de a veni în fața electoratului, în 27 septembrie.

”Circulă de câteva zile bune pe internet o serie de informații cu privire la unii candidați – atât la Primăria Capitalei, cât și la sectoare, cu privire la problemele pe care aceștia le-ar avea în ceea ce privește consumul de droguri. (…) Refuz să dau crezare acestor zvonuri, însă lansez public pe această temă o provocare, poate unică până acum, (…) vă provoc pe toți candidații la Capitală (…) să faceți ceea ce am făcut eu în sfârșitul de săptămână care a trecut”, a fost auzit spunând Bucura, înainte de a prezenta rezultatul în cazul său.

Jurnalistul a lămurit de ce propune acest lucru, dar și în ce anume constă un astfel de test. ”Acesta este unul dintre cele mai importante puncte ale programului meu!”, a mai transmis candidatul Bucura.

author avatar
Andrei Coman
172 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger