AcasăPoliticaDan Barna face anunţul pe care niciun angajat de la stat nu...

Dan Barna face anunţul pe care niciun angajat de la stat nu dorea să-l audă. PERICOL pentru bugetari!

Dan-BarnaDan Barna face anunţul pe care niciun angajat de la stat nu dorea să-l audă. PERICOL pentru bugetari!

Vicepremierul Dan Barna a transmis o veste deprimantă pentru angajaţii de la stat. În continuarea bugetului de austeritate pe care l-a propus Guvernul Cîţu, se pare că următoare măsuri vor fi concedieri în aparatul public.

Mai multe companii de stat vor intra într-un proces de restructurare anul acesta și renunțarea la angajați ar putea fi o consecință a optimizării activității lor, a spus vicepremierul Dan Barna.

În urmă cu o săptămână, și premierul Florin Cîțu menționa o astfel de perspectivă.

Se reorganizează activitatea în companiile de stat

Întrebat dacă în 2021 vor pleca bugetari acasă, Dan Barna a răspuns: „Posibil să se întâmple lucrul acesta. Vorbeam de planurile de reformă din guvern, din coalițe.

Aceste planuri de reformă pot să presupună – și unele companii bănuiesc că vor lua aceste decizii prin consiliile lor de administrație, presupun, de reorganizare de activități. Adică nu e o cerință, e o consecință de optimizare a funcționării acestor companii”, a explicat vicepremierul Dan Barna.

Vicepremierul este convins că actuala coaliţie de guvernare „va dura în ciuda multor oameni care pun bilete pe la casele de pariuri”, el susţinând că această guvernare este singura şansă a României de a face reforme.

Va dura în ciuda multor oameni care fac pariuri, pun bilete pe la casele de pariuri că va fi două luni, trei luni, şase luni”, a mai zis Barna, care a adăugat că actuala coaliţie va rezista la guvernare nu pentru că România nu are o altă opţiune politică, ci pentru că este „şansa ţării de a merge cu fruntea sus şi în Europa„.

Florin Cîţu vrea să oprească „hemoragia banului public”

Prim-ministrul a declarat că, în alcătuirea bugetului pe 2021, va ține seama de oprirea „hemoragiei banului public” și anunța restructurarea companiilor de stat, avertizând că unele dintre acestea s-ar putea să nu supraviețuiască.

Acesta e preţul pe care trebuie să îl plătească, dacă vrem să mergem mai departe”, a spus șeful guvernului.

author avatar
Andrei Ștefan
441 afisari

5 COMENTARII

  1. Hemoragia în sine, ați fost voi politicienii în toată pandemia asta.
    Câte tunuri ați dat doar cu faimoasele măşti? Apoi cu testele mai mult sau mai puțin omologate. Câte rateuri faimoase. Să nu mai vorbim de câți români ați băgat în saci de plastic fără ca rudele să stie dacă acolo le sunt rudele sau nu.
    Sunteți un dezastru! Unul real.

  2. Să vedem ce preț veți plăti voi peste foarte puțin timp. Doar puțin! Abia v-ați instalat. Plecarea vă va fi cu coada-ntre picioare. Asa cum meritati.
    Dacă veți distruge destine, veți primi pe măsură.

  3. La ce va asteptati dragi romani din partea lor ?
    Ei nu stiu sa-si sufle mucii liberali, da se dau oameni de stat, cand sunt doar niste amarate de marionete

  4. Benoclatule, o să-ți zboare ochelarii de pe nas când o să ne urcăm cu picioarele pe voi, cum faceți voi acum cu poporul român. Nu aveți voi dreptul să umiliți românii. Ați primit câteva voturi din răzbunare, dar țara este a noastră a tuturor. Si suntem mulți si vă dăm shut down la toți.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger