AcasăPoliticaDan Barna are COVID-19. Care este starea lui de sănătate?

Dan Barna are COVID-19. Care este starea lui de sănătate?

dan barnaDan Barna are COVID-19. Care este starea lui de sănătate?

Dan Barna, preşedintele USR, a anunțat că are Covid-19. Omul politic susține că se simte bine și că își va continua activitățile profesionale în mediul online.

Covid înainte de a lua parte la un eveniment și rezultatul a fost pozitiv.

Barna spune că n-are simptome şi că se simte bine

Am aflat în această după amiază că am contactat Covid-19. Rezultatul a venit în urma unui test pe care l-am făcut preventiv înaintea unui eveniment la care urma să particip zilele următoare.

Starea mea generală e bună și voi petrece următoarele zile în autoizolare. Voi continua să fiu prezent oriunde va fi nevoie de mine în măsura în care pot face acest lucru online. Aveți grijă de voi și ai voștri și respectați cu strictețe regulile de protecție. Trecem și peste asta„, a postat Barna pe Facebook.

Barna: „Deputaţii şi senatorii USR îşi vor depune demisia din Parlament”

Deputaţii şi senatorii USR îşi vor depune demisia din Parlament, pentru a nu face parte dintre cei care vor primi pensie specială, anunţă liderul formaţiunii, Dan Barna.

Pensia specială este o sfidare la adresa oamenilor cinstiţi din această ţară. Să reprezinţi voinţa populară este o onoare, nu o corvoadă. Pe agenda Parlamentului este deja de patru ani un proiect de lege al USR care urmăreşte eliminarea acestor pensii.

Patru ani de zile în care niciodată nu s-a găsit o majoritate care să facă acest lucru. Niciodată. Dar, pentru că am promis oamenilor că nu vom beneficia de ele, ne vom depune demisiile înainte de finalul acestui mandat„, a scris Dan Barna tot pe Facebook.

author avatar
Andrei Ștefan
252 afisari

8 COMENTARII

  1. Sa se roage la Sf. Nectarie.
    Nu trebuie rugi sofisticate, trebuie doar sa legi mintea cu cuvantul prin cuget cum spunea parintele Teofil. Adica sa nu fi formal. Zi asa.
    Sfinte Nectarie, eu sunt un umil om pacatos, un nimeni pe pamant.
    TU SFINTE, intermediaza la Hristos puterea suprema din Univers insanatosirea mea de virusul ucigas, caci voi ramane vesnic recunoscător si viata mea o sa merite efortul acestei minuni dumnezeiesti….

    Da din tot sufletul adica cum vine asta? Adica inainte sa iti vie sa plangi zi ruga.
    Succes.

  2. Apoi dupa un timp e bine sa fiti mai multi caci acolo unde se roaga 2 e si Mantuitorul in Duh cu voi.

  3. Și neterminatul ăsta e om politic? Poate pulitic. Toți cacacioșii își zic oameni politici (încă nu s-a stabilit, încă, dacă sînt oameni, în primul rînd) iar ziaricii papagali, snobi și cu nivel de cultură zero le țin isonul. Cît despre Guvid, deh, sorosistul de-aia-i sorosist, ca să (se) dea pozitiv. E și de bon ton la proștii ăștia. Dacă și-a făcut pecereu’, e și mai infailibil, ce mai…

  4. SA SE ROAGE ASA: DOAMNE DUMNEZEULE, SA IMI DAI SANATATE SI ZILE BUNE, MIE SI USR-istilor si neamului meu…CAT IUBESC EU ROMANIA SI POPORUL ROMAN. DACA SUNT UN ESCROC, HOT SI MINCINOS, SA TE BETEGEASCA Covidul cat sa am nevoie de mila oricui. Asa sa ii ajute Dumnezeu si lui si la toti jegosii vanduti si tradatori, praduitori si urmasii securistilor care calca in picioare poporul roman si credinta ortodoxa. HAI..RAPID LA VACCINARE ..SPAGARII MORTII!

  5. Daca vor la Guvernare, trebuie sa stie a linge in cur, a curata curul sefului, c-o fi Orban sau Johannis, trebuie sa -l curețe de diaree, altminteri ciu ciu guvernare

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger