AcasăPoliticaVIDEO. Daea, în plină ședință de Guvern: Nu mă lăsaţi singur, fraţilor,...

VIDEO. Daea, în plină ședință de Guvern: Nu mă lăsaţi singur, fraţilor, că sunt multe puşti pe mine!/Răspunsul-fulger dat de Ciucă

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, și-a asigurat atenția premierului și a colegilor din Guvern, după ce a făcut un apel să nu fie lăsat singur. Totul, în contextul subiectului momentului – cel al scandalului legat de cerealele din Ucraina.

Daea le-a cerut colegilor din Executiv joi, la începutul ședinței de Guvern de la Palatul Victoria, să nu-l lase singur „în luptă”.

Vă cer sprijin, stimaţi colegi, să nu mă lăsaţi în luptă singur! O pot duce, dar…”, a declarat Petre Daea, de față cu premierul Nicolae Ciucă și cu restul miniștrilor din Cabinet.

Presupun că până acum nu v-aţi simţit singur. Nici de-aci înainte, domnule ministru, nu o să fiţi singur. Nu vă lăsăm”, i-a răspuns premierul.

Păi să nu mă lăsaţi singur, fraţilor, că sunt multe puşti pe mine”, a completat rapid ministrul Petre Daea.

 

Ce i-a cerut Ciucă ministrului Agriculturii: „Daţi sarcină la un secretar de stat”

Premierul Ciucă l-a întrebat pe ministru despre grupul de lucru pentru strategia privind îmbunătăţirea procesului de producţie, pe termen lung, atât pentru producători cât şi fermieri, afirmând că îşi doreşte să aibă cât mai repede acest grup.

„Grupul de lucru, ştiţi cum e, să lucrezi. Dar dacă îl fac eu, că e grupul de lucru, şi el cântă la mandolină şi se uită pe pereţi, nu am avut timpul necesar şi liniştea sufletească”, a susținut ministrul Petre Daea, dând de înțeles că a fost când la moţiune în Parlament, când la televizor.

„Daţi sarcină la un secretar de stat să constituie grupul de lucru”, i-a cerut premierul ministrului Daea, șeful Guvernului adăugând că vrea să îi fie prezentată vineri componenţa lui.

author avatar
Andrei Coman
705 afisari

18 COMENTARII

  1. Daca nu erai sluga pana acum nu ajungeai sa ceri ajutor ,iti faceai treaba dar ai stat pasiv pana ti au sarit agricultorii in cap ,ca i ai distrus cu politicile voastre de nimic .Poti sa spui ce firme mari stau in acest trafic cu cereale sau crede cineva ca vin fermierii din slava ucraina peste tine?

    • Bufon pe buzunarul nostru…
      Trist 🙁
      Vorbeste mul;t si foarte prost!
      Trebuia schimbat de mult!
      Sa si-l asume Ciolacu si Ciuca!

  2. Daea nu poate face nimic de unul singur . importul din ucraina si altele tin de decizia guvernului , decizie politica , nu e vorba de seminte sau de metode de insamantat . trotinetistii epilati si spalati pe creier cu detergent de soros , vad pina la roata din fata a trotinetei si atat , si bineinteles ca baga mereu aia cu cormoranii , atat au retinut .

      • nu-i ca si cu ponta . deciziile politice nu le ia un ministru , ci guvernul . daca ar fi altfel l-ar schimba cu altul , dar ar fi la fel .probabil e prea mult pentru creierul tau de userist sa intelegi .

    • Normal ca tine de MAE, de importuri iar Daea va fi pus pe faras pentru ca a zis sa lasam greierii sa cante si sa promovam produsele autohtone.
      O sa mancati ieburi de import si insecte la greu cand va fi schimbat.
      Nu are dosar penal ca celalalt ministru al agriculturii? Nu i nimic, il dam jos.

      • Nu au curaj sa-l dea jos , e nuca tare ,iese iures dar si mizeriile altora la suprafata . e greu sa-i faci dosar penal , poate ceva sexual cu , curve violate in tinerete sau chiar acum .

  3. Daea ca si Virgil Popescu doua slugi,doua cozi de topor ale Esuatului care si el tot o coada de topor,sta capra si vegheaza sub inaltu lui patronaj,sa se aleaga praful de Roooomania dupa cum primeste indicatii si dispozitii dela stapani.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger