AcasăPoliticaDacian Cioloș, provocare pentru Rareș Bogdan, după ce a cerut negocieri cu...

Dacian Cioloș, provocare pentru Rareș Bogdan, după ce a cerut negocieri cu USR

Dacian CiolosDacian Cioloș, provocare pentru Rareș Bogdan, după ce a cerut negocieri cu USR

Președintele USR Dacian Cioloș afirmă că înțelege „spaima uriașă a celor de la PNL”, după ce prim-vicepreședintele liberal Rareş Bogdan a cerut reluarea negocierilor cu USR.

Cioloș răspunde că acestea nu vor „avea loc prea curând”, dar, dacă se vor întâmpla, vor fi „doar cu liberalii curajoși care se opun acestei sinucideri politice”.

„Înțeleg spaima uriașă a celor de la PNL acum, după ce au dat cheile de la casă PSD-ului. Obișnuiți cu proprietatea altora și cu traiul în case naționalizate, pesediștii nu pleacă cu una cu două de la borcanul cu miere. Așa că nu mă miră dorința lui Rareș Bogdan de a cere negocieri cu USR.

Să nu fiți surprinși dacă acceptăm negocierea, doar că ea nu va avea loc prea curând. Iar atunci când asta se va întâmpla, va fi doar cu liberalii curajoși care se opun acestei sinucideri politice.”, a scris acesta într-o postare pe Facebook.

Dacian Cioloș vrea reluarea dialogului cu PNL

Dacian Cioloș îl invită pe Rareș Bogdan să demareze negocieri cu partidul pe care îl conduce pentru formarea unui nou guvern.

„Ironia sorții este că PNL va afla cum e să fii forța reformatoare dintr-un guvern retrograd care are un singur interes: să facă bani pentru partid. Practic, PNL va avea în noul guvern rolul USR din guvernul precedent. PSD și UDMR vor face jocurile, vor bloca tot și vor împărți banii și funcțiile între ei. Diferența e că PNL nu e nici struț, nici cămilă, pentru că PNL nu vrea reformă cu adevărat, după cum nu e nici hoț profesionist ca PSD. Slabă mulțumire, e drept, pentru simplul fapt că această „dramedie” e plătită de cetățenii români.”, mai scrie președintele USR.

În final, Dacian Cioloș îi transmite lui Rareş Bogdan mesajul: „Așa că, dragă Rareș, dacă ai curaj cu adevărat, te așteptăm la negocieri”.

author avatar
Andreea Vlad
254 afisari

10 COMENTARII

  1. & Cioloș de la Sălajul, Grădina Zmeilor , Cioloș , Helvig, Bode, etc., îl provoacă pe Rareș Bogdan de la sălașul Albei , Ocna, ?

  2. & ,,Snoop Dogg promovează din nou Bogata de Mureș, după gafa din 2016. VIDEO viral! Ce a filmat rapperul prin sat – VIDEO” , ?

  3. & Ion, Gheorghe, Florica , Ana, ai lu’ Rebreanu, „zmei” de la Sălaj, Grădina Zmeilor, alte generații, Bathory, Bărnuțiu, Papiu-Ilarian , Maniu, Sălăgean, Coposu, Pușcaș, , ?

  4. @ Rică a jucat la apărare, chiar portar, ?
    & La zmei pitici, un fel de „pekinezi” ai „zmeilor” de altă dată, ?

  5. & În alte vremuri se juca,
    ,,Cuțu, cuțu na Grivei,
    Mămăligă dacă vrei,
    Dacă nu o pun în coș
    Și-o dau mâine la cocoș.”
    , ?
    Vremurile moderne au adus și ,,nanismu”, ”piticirea zmeilor” , ?

  6. & Ho, ho. ho, !
    Ho_biți de la Hobița , ?
    Urmașii generalului Gaina, arată mai bine hrăniți, ?
    Iohannis, Duckadam, Reghecampf , ?

  7. Mai CIOLOS,vad ca nu ai nici un fel de bun simt in mintea ta,cum poti avea tu pretentie din nou la guvernare,dupa ce ati adus Romania la cea mai dezastroasa situatie,economica,politica si sociala,cum mai puteti dormi noaptea fara cosmaruri cand vezi ce dezastru ai produs romaniei,cat si poporului roman.Mai neavenitilor daca ereati pe timpul lui Ceausecu ,ereati toti arestati sa dati socoteala pentru nemernicia acestui sistem de furt,jaf,dezinteres fata de tara,gandinduva numai la buzunarele voastre,care este umanitatea voastra cand un pensionar are o pensie de 800 de leisi altul 70000 de lei,ati fost un guvern de toata rusinea,mai aveti inca nesimtirea sa mintiti in continuare acest popor pe care lati jefuit…

  8. Ciolose, nu-ti dai seama ca „draga Rares” este o „talanga” agatata la gatul unei oi ratacite?? Nu-l vezi ca dupa ce a „facut umbra” balbaitului, incearca (fara succes) sa faca si acelasi lucru , generalului ??? E posibil sa va intalniti, sa discutati despre anii studentiei, despre cursurile din Baneasa, despre femei nu se mai pune problema, despre ce ati mai visat noaptea, etc. ba, chiar de o coalitie intre voi doi, dar despre treburi serioase, treziti-va, s-a folosit tasta eject.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger